BoozeHoundPoker
Member
Activity: 406
Merit: 11
|
|
December 21, 2018, 11:08:44 AM |
|
Her haliyle proje ciddi bir proje gibi görünüyor. İmza kampanyasına katılamadım, başka imzadaydım, katılan arkadaşlar mutlaka iyi sonuçlar alacaktır. Ayrıca buying.com amazonu sollayamaz diyemeyiz, ne devler yok oldu gitti. Tabi bunların hepsi zaman meselesi 5 sene sonra bakarsınız amazon diye bir şey kalmamış.
|
|
|
|
Gastronomist
|
|
December 21, 2018, 11:58:41 AM |
|
İco bitmesine 10 gün falan kaldı sanırım.Bir sınırda koymamışlar.Ne kadar alabileceklerini merak ediyorlar.Eğer şimdi iyi yatırım alırlarsa bide ethereum tekrar 1k dolarlara çıkarsa bu proje inanılmaz değerlenebilir.
|
|
|
|
franch
|
|
December 21, 2018, 12:17:09 PM |
|
İco bitmesine 10 gün falan kaldı sanırım.Bir sınırda koymamışlar.Ne kadar alabileceklerini merak ediyorlar.Eğer şimdi iyi yatırım alırlarsa bide ethereum tekrar 1k dolarlara çıkarsa bu proje inanılmaz değerlenebilir.
Dostum ağzından bal damlıyor be inşallah bu günleri tekrar görürürüz de yaptığımız zararları çıkartırız. 40 yılın başı ağzımızla bir tavşan tutarız umarım
|
|
|
|
iccel
|
|
December 21, 2018, 06:00:31 PM |
|
Bu başlığı proje hakkında ki gelişmeleri okumak için arada yokluyorum.İmzasında olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Umarım projeyi geliştirenler daha büyük uygulamalara imza atar, büyük başarılar kazanırlar.
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1267
Merit: 43
|
|
December 21, 2018, 06:08:40 PM |
|
Lanet olası Bravo imzası yüzünden (süre uzattılar ve çıkışa izin vermedi haysiyetsizler) buna girememiştim ve çok üzülmüştüm. Sırf domain bile hype yapmasına yeter diye düşünüyorum ben açıkçası.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
December 21, 2018, 06:13:12 PM |
|
İmza kampanyaları genellikle uzun sürüyor. Bountyhivedeki kampanyaya 280 kişi katılım hakkı var ama katılım gerçekten az 58 işi katılmış. İmza kampanyasına girenlere güzel dağıtacak.
|
|
|
|
iccel
|
|
December 21, 2018, 06:15:36 PM |
|
Lanet olası Bravo imzası yüzünden (süre uzattılar ve çıkışa izin vermedi haysiyetsizler) buna girememiştim ve çok üzülmüştüm. Sırf domain bile hype yapmasına yeter diye düşünüyorum ben açıkçası.
Güzel projeler çıkacaktır hocam.Dilerim ileride birlikte kazanacağımız ortamlar oluşur.Zira bu uzun süren ayı sezonu sinirlerimizi yıprattı.
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
December 21, 2018, 06:42:35 PM |
|
İmza kampanyaları genellikle uzun sürüyor. Bountyhivedeki kampanyaya 280 kişi katılım hakkı var ama katılım gerçekten az 58 işi katılmış. İmza kampanyasına girenlere güzel dağıtacak.
Umarım olumlu yorumlarınız gerçeğe dönüşür de kötü günleri güzel bir kazançla kapatmış oluruz. Uzun süredir bu kampanya için emek veriyoruz, bountyhive platformunda olması da bize bir nebze olsun güven verdi. Bakalım ne olacak.
|
|
|
|
PinkBlue
|
|
December 21, 2018, 07:24:42 PM |
|
Bende başka imzada olduğum için Buying'e katılamamıştım. İmzam bittiğinde de katılım dolmuştu. Projenin hedefleri güzel herkes olumlu bakıyor.
|
|
|
|
zorbey
|
|
December 21, 2018, 07:39:26 PM |
|
Herkes çok güzel şeyler düşünüyor bu proje hakkında ama ben çok katılmıyorum bu konuya. Projenin ismi ve domaini çok güzel ama ekibini çok başarılı bulmuyorum. Umarım ben yanılırım ve katılan arkadaşlarımız çok güzel paralar kazanırlar.
|
|
|
|
trhomeagent
Member
Activity: 504
Merit: 11
|
|
December 21, 2018, 10:05:06 PM |
|
Benim de güvendiğim bir proje ama son haftalarda sosyal medya hesaplarında hiç hareket yok. Piyasa nasıl olursa olsun, paylaşımlara devam etmeleri gerekir diye düşünüyorum. Netice her etkili paylaşım yatırım fırsatına dönüşebilir.
|
|
|
|
semos08
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 2
|
|
December 21, 2018, 11:59:38 PM |
|
Eğer tutarsaki tutmaması için hiçbir sebep yok. Bountysine katılan kişileri sevindirecek bir proje olduğunu düşünüyorum. Bende o dönem katılacaktım ama başka imzalar yüzünden bu projeye katılamadım. Sırf alana adı dahi ne kadar iddialı proje olduğunu gösteriyor.
|
PLEASE : 1-Click Trips | https://please.com/ Be part of the Travel Revolution!
|
|
|
caneraydin123
Member
Activity: 574
Merit: 34
|
|
December 22, 2018, 11:55:34 AM |
|
6 ay süren imza kampanyası biliyorum 2.5 ay iyi en azından. uzatmazlarsa tabi bir potansiyel var gibi buying iş yapar gibi geliyo. Hayırlısı olsun inşallah kazandırır. Pek el verişli değil eskisi kadar kampanyalar ama nadir de olsa iyisi denk geliyor. Bu da onlardan olsun Saçma sapan bir kampanyaya katıldım sırf hesap boş kalmasın diye bir beklentim de yok ama yapalım bakalım
|
|
|
|
dannybrown (OP)
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
January 09, 2019, 09:20:55 AM |
|
Evet arkadaşlar imza kampanyasının bitmesine 1 gün kaldı. Sizi bilemiyorum ama ben aşırı heycanlıyım Böyle güzel isimli bir projeye başarısız olacak diye söylemek çok ucuz kalır. Her zaman dediğim gibi amazonun yüzde 0.001 lik bir payını bile kapsa inanılmaz rakamlar yapıyor. Hep beraber izleyip göreceğiz. Not=Tokenleri uzun bir müddet satmayacağım.En azından yarısını.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
January 09, 2019, 09:52:38 AM |
|
Evet arkadaşlar imza kampanyasının bitmesine 1 gün kaldı. Sizi bilemiyorum ama ben aşırı heycanlıyım Böyle güzel isimli bir projeye başarısız olacak diye söylemek çok ucuz kalır. Her zaman dediğim gibi amazonun yüzde 0.001 lik bir payını bile kapsa inanılmaz rakamlar yapıyor. Hep beraber izleyip göreceğiz. Not=Tokenleri uzun bir müddet satmayacağım.En azından yarısını. Ben sadece twitterina katildim. Umarım katılan arkadaşlari mutlu eder. Eğer Amazon ile alakası var ise gelen tokenleri tutmakta fayda var. Twitter kampanyasına az geleceği için. Ben hepsini tutacağım.
|
|
|
|
akgandalf
Member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
|
|
January 09, 2019, 09:56:01 AM |
|
Katilmadigim için üzüldüğüm bountylerine başında geliyor. Daha önce bir sürü bounty vardı. Çoğu kimsenin ovupte sonu fos çıkan. İnşallah katılanların yüzünü güldürür.
|
|
|
|
Aqualung89
|
|
January 09, 2019, 10:05:57 AM |
|
Her imza kampanyası genelde 3-4 ay sürüyor bazıları daha fazla da uzun sürebiliyor aslında bu onların genelde yaptığı bir şey. Buyingi merak ediyorum yakından takip ediyordum ama giriş yapmadım açıkcası ama bakalım ne olacak.
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
January 09, 2019, 10:08:18 AM |
|
Bountyhive nin güzel yanı dedikleri zaman da bounty bitiyor. Vevcogunlukla söyledikleri zaman tokenleri yolluyorlar. Kötü yanı ise 3-4 ay imza kampanyası sürüyor. Buying de bildiğim kadarıyla 4 ay falandı.
|
|
|
|
Gastronomist
|
|
January 09, 2019, 12:13:18 PM |
|
Aynen tek kötü tarafı bu oluyor imzaların bountyhivde 4 ay falan sürdü buda sanırım. Dağıtımda diğerlerine nazaran daha az ama bakalım projeye güvendik umarım bizi yarı yolda bırakmaz.
|
|
|
|
flipme
|
|
January 09, 2019, 12:44:02 PM |
|
Bu projenin aldığı yatırım hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba? Benim de projeden beklentim çok fazlaydı ama ekipleri çok isteksiz gibi duruyor. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Adamlar sosyal medyada bile neredeyse hiç yoklar, dünyanın en iyi projesini üretsen de düzgün reklam yapmazsan hiç bir işe yaramaz.
|
|
|
|
|