|
Stabilitelim
Member
Activity: 462
Merit: 14
|
|
October 10, 2018, 04:47:10 PM |
|
Bu proje para kopartmak için açıldı beş para edeceğini sanmıyorum.birilerinin canı yanacak gibi.işin içinde mcafee varsa direk kaçmanızda bir + arkadaşlar.
|
|
|
|
usakli64
|
|
October 10, 2018, 04:55:14 PM |
|
Ilk soylediginde biraz pumplanmisti sonrasinda yine dibi gordu. Hatta bir ara flash haber vericem diye insanlari beklentiye soktu hatta bunun icin tarih bile vermisti ama o tarih geldi gecti yaprak kipirdamadi aksine %15 geriledi.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
October 10, 2018, 05:42:50 PM |
|
McAfee nin girdiği projelerden uzak durun adam para için yapıyor sadece bu işi bir zamanlar twitterdan paylaşımlar yapıp coinleri pumplatıyordu borsalar bunun hesaplarını engellemişlerdi sakat adam yani
|
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
October 10, 2018, 06:10:05 PM |
|
Ben bunların airdropuna katılmıştım ama gelen giden olmadı airdropta ne kadar dağıtılmıştı. Bir de şimdiki fiyatı nedir. Büyük bir fırsatı kaçırmamışızdır umarım.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
October 10, 2018, 06:14:49 PM |
|
Ben bunların airdropuna katılmıştım ama gelen giden olmadı airdropta ne kadar dağıtılmıştı. Bir de şimdiki fiyatı nedir. Büyük bir fırsatı kaçırmamışızdır umarım.
20.000 adet dağıtmışlardı. yanlış hatırlamıyorsam en iyi döneminde toplam 15-20 dolar ediyordu. güncel fiyat 0,0006 dolar civarı https://coinmarketcap.com/currencies/no-bs-crypto/
|
|
|
|
brkttlv
Jr. Member
Activity: 896
Merit: 9
|
|
October 10, 2018, 07:19:38 PM |
|
Bakalım McAfee ne zaman pumplayacak, elimizde NoBS tokenler cüzdanda bizler tetikte bekliyoruz. İçi boş tamamen vurgun amacıyla yapılmış bir proje, airdropla bol bol dağıttılar hacim olsun diye vakti gelince pumplayıp birilerini üzecekler dikkatli olun.
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
October 10, 2018, 07:38:21 PM |
|
Dağıtım yapıldı ilk katılanlara 20k sonrasına 17.5k verdiler sanırım. Şuanda 5-6 sayhosiydi coinbene haberinden sonra 6-7 sathosi arasına gelmiş durumda.
|
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
Merit: 1
|
|
October 10, 2018, 08:10:38 PM |
|
Airdropıyla haberdar olmuştum ve zaman zaman büyük pumplar yaptırdı McAfee. Coinbene'ye girişinde %30 veriyorsa,boğa geldiğinde neler yapar Mcafee bilemiyorum artık.
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
October 10, 2018, 09:40:03 PM |
|
Airdropıyla haberdar olmuştum ve zaman zaman büyük pumplar yaptırdı McAfee. Coinbene'ye girişinde %30 veriyorsa,boğa geldiğinde neler yapar Mcafee bilemiyorum artık.
McAfee'nin bu coinle ilgili pek paylaşımı yok yani etkili değil ileride olur mu bilmem projenin ekibinde danışman olarak yer alıyor. Ama kurucusu olduğu kendi Projesi var onu arada bir pumpluyor
|
|
|
|
hasyurt
|
|
October 10, 2018, 10:10:52 PM |
|
Coinbene çok hacimli bir borsa değil. Ayrıca çok önemli haber vereceğiz dedikleri haberler genelde fos çıkıyor. Bir önceki durumda McAfee aynı şeyi yaptı ama bir işe yaradığı söylenemez
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
October 10, 2018, 10:25:12 PM |
|
Coinbene çok hacimli bir borsa değil. Ayrıca çok önemli haber vereceğiz dedikleri haberler genelde fos çıkıyor. Bir önceki durumda McAfee aynı şeyi yaptı ama bir işe yaradığı söylenemez
Daha önce çok önemli haber diye beklentiyi yükseltip neredeyse coin ile pek ilgisi olmayan bir haber verdiler evet zaten o olaydan sonra herkes artış beklerken millet satıp çıktı bu coinden haliyle çöküş yaşadı bence aynı hataya düşmezler düşerlerse bende satıp kaçarım.
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
October 16, 2018, 10:15:22 PM |
|
Bu hafta büyük haberler var demişlerdi az önce coin yakacaklarını açıkladılar. Coinbene borsasından 5 satdan 8 sata fırladı fiyat.
|
|
|
|
ZaPpaRa83
|
|
October 16, 2018, 10:28:04 PM |
|
bu adam kaç yaşına gelmiş , bunca zaman kazandığı para yetmemiş hala böyle işlerden vurgun yapmaya çalışıyor namussuz herif. airdroptan geldiyse bekleyinm onun dışında kuruş yatırım yapmayın
|
|
|
|
kriptobaron (OP)
|
|
October 16, 2018, 10:29:28 PM Last edit: October 16, 2018, 10:39:33 PM by kriptobaron |
|
bu adam kaç yaşına gelmiş , bunca zaman kazandığı para yetmemiş hala böyle işlerden vurgun yapmaya çalışıyor namussuz herif. airdroptan geldiyse bekleyinm onun dışında kuruş yatırım yapmayın
Hocam bu adamın pek bu coine etkisini görmedim bu coine ağırlık vermiyor sadece ekipte danışman olarak görünüyor kendisi yakın dönemde başkası tarafından kurulup piyasaya çıkan APOLLO coini devraldı oraya ağırlığını verecektir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
October 16, 2018, 10:31:41 PM |
|
bu adam hayatının son yıllarını koskoca kariyerini bitirmek için geçiriyor sanırım.saygın bir adamken kimsenin tınlamadığı , güven duymadığı bir adam oluverdi bir anda. bundan sonra da kimsenin buına güvenip projelerine gireceğini sanmam
|
|
|
|
Jhonkar
Member
Activity: 522
Merit: 13
|
|
October 17, 2018, 07:18:39 AM |
|
bildiğin shit coin ama işte mesele para kazanmak olduğunda ayı piyasasında bu tür coinler daha fazla kazandırıyor doğru zamanda doğru yatırım yapılarak.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
October 17, 2018, 07:29:04 AM |
|
Bu adamdan görebiliriz insanın ne kadar hırslı ve doymaz bir nefsinin olduğunu. İsterse 100 yaşına gelsin insan bir dakika fazla yaşamak ister. Trilyonu olsun bir fazlasını ister
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
October 17, 2018, 07:31:43 AM |
|
%75 ini yakacaklar sa iyi bir pump gelebilir. Ekip geri alım yaparak tokeni pumplatir. Nasıl olsa gidiyor diye atlayan bir çok kişiye de yukarıdan malı verirler. Ya uzun süre bekler ya da zararına satar
|
|
|
|
krm4700
|
|
October 17, 2018, 07:51:44 AM |
|
daha önce bir sürü yalan saçma sapan haberler yapıp twitterden coin paylaşan bir adam kanmaın derim bu tip adamlar yüzünden çoğu kişi parasını eritti
|
|
|
|
|