Herkese merhaba. Çoğunlukla hepimiz Bitcoin ile ilgili haberleri "bitcointalk" ve "reddit" sitelerinden takip ediyoruz. Fakat ne yazık ki, ortalıkta hiç Türkçe kaynak yok, ek olarak çok az elle tutulur kalitede kaynaklar var.
r/Bitcoin sayfasında gerçekten insanlar kayda değer şeyler paylaşıyorlar ve tartışmalar ciddi anlamda yapıcı tartışmalar oluyor. Hem seviyeli, hem güldürüp eğlendiren paylaşımlar yapılıyor. Reddit'teki BitcoinTR subredditin kurucusu ile görüştüm ve kendisinden onay aldıktan sonra buraya yazma kararı verdim.
Şu anda r/BitcoinTR sayfasında son beş gönderi dışındaki gönderiler 3 ay öncesinden kalma gönderiler ve baya eski. Reddit sayfasını bence canlandırmak lazım. Bu forumu çöpe atalım demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Burada harika bilgiler dönüyor. Fakat Bitcoin ile ilgili hızlı bilgi paylaşımı açısından, başınızdan geçen olayları ya da beğendiğiniz haberleri burada paylaştıktan sonra, r/BitcoinTR sayfasında da paylaşırsanız bence çok iyi olur. Oradaki sirkülasyonu sağlarsak eğer, haber akışı daha hızlı gerçekleşir diye düşünüyorum. Çünkü Reddit yapısı itibariyle haber akışını canlı tutmak açısından daha kullanışlı.
Bu arada belirtmek gerekirse: Twitter'da BitcoinTR Reddit (@redditbitcointr) adında bir hesaptan, r/BitcoinTR sayfasındaki postları sürekli Twitter'dan update ediyorum.
Reddit BitcoinTR sayfası:
http://www.reddit.com/r/bitcointrSizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?