sernofus
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 3
|
|
December 04, 2018, 07:18:48 PM |
|
Teknik analiz zaten olabilecekleri söyle olacak olanları değil. Doğası gereği güvenilmezdir çeşitli verilerle desteklenmedikten sonra.
|
▀▀▀▀▀█████████ CRYPTON ▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬ Revolutionary Cryptocurrency Exchange
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
December 05, 2018, 01:33:11 PM |
|
Bende analiz yöntemlerine güvenmiyorum neymiş efendim indikatör al diyor indikatör sat diyor önemli olan balinanın boğanın bu demesi indikatör oyunun bir parçası bence
|
|
|
|
1453eko
Jr. Member
Activity: 406
Merit: 1
|
|
December 05, 2018, 02:56:33 PM |
|
Kripto piyasasında Analiz yöntemlerinin tek başına bir işe yaramadığını tecrübe ederek öğrendik ,işin içinde kripto para botları ve balinalar olduğu sürece çıkışlarıda inişleride yakalamak şansımıza kalmış.
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
renovatix
|
|
December 05, 2018, 04:56:16 PM |
|
Analiz yöntemleriyle parayı kaldıranlar kaldırıyor tabii açıklamalar ve balinaların ne yaptıkları elbette önemli ancak analiz yöntemleri de nerde nasıl davranılacağını az çok ön görüyor.
|
|
|
|
cosgun61
Jr. Member
Activity: 168
|
|
December 05, 2018, 05:09:49 PM |
|
Analizler gerçek değildir sadece birer tahmindir. Tahminler kesin değildir. Fiyat hareketleri kesindir. Bunların farkına varmak gerekir. Analizde bir yere kadar gidilir yani
|
● ● CATEX.io ● ● | | Transaction Mining Exchange | | ((((((( TRADE NOW )))))))
|
|
|
Bheze
|
|
February 17, 2019, 10:03:55 PM |
|
analiz yapanlar çeşitli indikatörleri kullanarak gelecekte ne olacağını kestirmeye çabalar onlar yarın ne olacağından kesin emin olamazlar arada şu tahmin yaptım gerçek oldu diyenler tutmayan tahminlerinden asla konuşmazlar.
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
February 18, 2019, 07:14:02 AM |
|
Kripto para piyasaları için teknik analiz yöntemleri kullanılarak ciddi sonuç alınacağını (en azından şimdilik) hiç sanmıyorum. Piyasalar daha bebeklik aşamasında olduğundan spekülasyon çok daha baskındır.
|
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
February 18, 2019, 01:12:28 PM |
|
analiz yöntemleri, özellikle de grafikler dayanak olarak eski hareketleri alıyor. piyasa her ne kadar döngüden ibaret olsa da birebir kopya durumu söz konusu olmuyor.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
1453eko
Jr. Member
Activity: 406
|
|
February 18, 2019, 01:35:44 PM |
|
Analiz yöntemleri kripto piyasasında tek başına maalesef işe yaramıyor ,sonuçta bu piyasa spekülasyon ve manüpilasyona son derece açık bir durumda ,zamanı gelince yükseliyor .
|
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
|
|
February 27, 2019, 06:16:55 PM |
|
analiz yöntemlerinin devri de geçmiş gibi görünüyor. özellikle grafiklere bakacak olsak kırk kere boğa gelmesi gerekirdi.
|
|
|
|
aya54
Jr. Member
Activity: 378
|
|
March 01, 2019, 02:54:51 PM |
|
Analiz yöntemleri kripto piyasasında tek başına yeterli bir veriyi doğru bilgiyi maalesef vermiyor.Kripto pazarı spekülasyon ve manüpilasyona çok açık olması bu tezi doğruluyor.
|
|
|
|
temeler
|
|
March 01, 2019, 04:27:17 PM |
|
Bu piyasadaki para babaları istedikleri gibi at koşturduğu için analiz yöntemlerin pek bir önemi kalmıyor. O yüzden dikkatli olup çok güvenmemek lazım.
|
|
|
|
1453ist
Jr. Member
Activity: 364
|
|
March 05, 2019, 10:58:25 AM |
|
2018 de gördükki analiz yöntemleri hiç bir şekilde tek başına doğru sonuçlar vermedi ,kripto piyasası analiz yöntemlerinden daha çok tamamen yapay zeka ile şekilleniyor.
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
|
|
March 14, 2019, 02:52:08 PM |
|
para babaları mevzusuna kesinlikle katılıyorum. biz istediğimiz kadar araştıralım adamlar kendi çalıp kendi oynuyor. biz de bekliyoruz işte.
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
March 14, 2019, 08:42:53 PM |
|
piyasada deli gibi dalgalı ve çok spekülatif dolayısıyla hiçbir analiz hiçbir grafik yorumlama işe yaramıyor
|
|
|
|
hasyurt
|
|
March 17, 2019, 08:18:45 PM |
|
Oldum olası bende inanmıyorum bu teknik grafik işlerine. Ayrıca john McAfee denilen yaşlı kurt çok fazla piyasayı manipüle etti.
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
|
|
March 18, 2019, 03:08:43 AM |
|
Bildiğim kadarıyla teknik analiz incelediğiniz şeylerin hareketini değil insanların o şeye nasıl yaklaştıklarını gösteriyor. Hangi fiyatta insanların nasıl davrandığını. Ve geleceğe dair sadece olasılık gösteriyor. Bu yüzden ben de güvenerek hareket etmiyorum.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
nrttngnbz
Jr. Member
Activity: 462
|
|
March 18, 2019, 05:21:09 AM |
|
Körü körüne olmasa bile tek bir opsiyona bağlı hareketler başarısızlığa mahkumdur. Yalnız teknikle genel analizi harmanlayıp güzel sonuçlar elde edilebilir.
|
|
|
|
sofikurban
|
|
March 18, 2019, 11:31:07 AM |
|
Kripto dünyasında doğru ve reel verileri sadece grafik ve analizler ile elde etmek mümkün değil ,piyasanın kesinlikle dibi ve tepesi olmadığı gibi akıbetinde bile hala şüpheler var.
|
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
|
|
March 25, 2019, 12:13:12 PM |
|
analiz yöntemleri bu piyasada bu seviyelerde sadece geçmişi anlamamızda yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. yoksa sadece analizler, grafikler bir şeyleri açıklamaya yetmez.
|
|
|
|
|