Arkadaşımız 6 aylık fiyat farkı eklensin diye öneride bulunmuş imkan varsa hatta diğer kaynaklardan yada coinmarketcapten çekebilirsinez bence her coinin çıkış anından itibaren tüm fiyat verisi olsa daha iyi olmazmı?
Birde örnek resim atayım burda coine girip grafikte 24 saatte ekrandaki görüntü tamam.Ama okla işaretli yerlere tıklayınca hata veriyor üstteki mesaj çıkıyor ve değişmiyor ekran gene 24 saate kalıyor.değişik tarayıcılardada denedim gene aynı hata mesajını verdi.kolay gelsin.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. 7 günlük veriler önümüzdeki hafta kullanılabilir olacaktır.
30 günlük veriler ise çok yakın zamanda aktif ve kullanılabilir olacaktır. Konu altından gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz.
Verilerin aktifleşme süresi ile ilgili olarak yazdığınızdan verileri kendiniz bir historian server üzerinde ayrı tutuyorsunuz şeklinde bir durum var sanki diye düşündüm.
bu durum söz konusu ise veriler artık sizin oluyor ve bu veri güvenliğinden de siz sorumlu tutulabiliyorsunuz. Veri güvenliği kısmına dikkat etmenizi şiddetle öneririm eğer durum böyle ise.
son olarak hayırlı olsun diyorum.