Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι τπτ οικονομικοτεχνικος ή οτιδηποτε τετοιο αλλο σχετικο.
Η γνωμη μου ειναι σχηματισμενη απ την όποια εμπειρια κ ενημερωση εχω αποκομισει τα τελευταια χρονια.
OK, μ αρεσουν τα PC
Αλλα το πιο βασικο στην περιπτωση μου ειναι οτι αν δεν παθεις δεν θα μαθεις....
Θα στο πω απλα, ισχυει πιο συγκεκριμενα για το BCH (με την μεγαλυτερη αξια), αλλα κ για το BTG, BTCP που ειναι ολα forks του Bitcoin.
Υβριδια ξε-υβριδια, γρηγορες κ private συναλλαγες, low fees κτλ,
το θεμα ειναι οτι η αξια τους βρεθηκε στα πορτοφολια χρηστων με Bitcoin εξ ουρανου.Δλδ πες οτι περυσι, ειχες 10 Bitcoin στο πορτοφολι σου, κ ξαφνικα βρεθηκες κ με 10 BCH ας πουμε (δεν θυμαμαι αν ηταν 1:1), οχι πες μου πιο θα σκοτωνες για κερδος
Και ενταξει εσυ, πουλησες 10 BCH, BTG, BTCP ξερω γω (κ κρατησες τα Bitcoin σου), αυτος που εκανε το fork (Roger Ver) - κ εχει χιλιαδες, ή κ η ιδια η Bitmain επισης, απο που νομιζεις θα αντλησει χρημα για την επεκταση των επιχειρησεων της κ για το καινουργιο της miner-μοντελο? Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?
Και ξανα fork, μιλαμε απληστια στο τερμα (καλα τωρα τσακωνονται για το ποιος θα φαει πιο πολλα) - 1o fork του BCH, fork τετραγωνο δλδ, κ αν τελικα γινει θα ειναι κ ο ταφος του.
Ταφος στο απωτερο? μελλον, γιατι
οπως καταλαβαινεις το παχνιδι θα συνεχιστει.Χοντρο λοιπον δεν λες τπτ. Το ανεβαζουν μονο κ μονο για να ψαρωσεις (φερουν κ μερος του brand name ετσι?), κ οταν ανεβει εκει που πρεπει, τοτε παει για σκουπιδια.
Ο μοναδικος λογος υπαρξης τους ειναι το τσαμπα χρημα (για αυτους με τα παρα πολλα), δλδ η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, κ ας λενε οτι αλλο θελουν
Αν ηθελες short term investment, σιγουρα θα μπορουσες να κερδοσκοπησεις, αλλα δεν ηταν αυτο που ζητησες!
Προσωπικα μεχρι να αλλαξει ο χρονος θα αδειασω τις βαλιτσες μου στα συγκεκριμενα, δεν χρειαζεται να δω τιτλους τελους/υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες.
Finally πιστευω οτι αν ειναι να υπαρξει mini bull run θα ειναι τωρα - εκτιμω περιπου οπως τον Απριλιο φετος, δλδ 1 Bitcoin = τριγυρο 10κ ντολαρ.
Για ATH ομως, ισως το 2019, αλλα το μοτιβο δειχνει το 2020+
Οποιος βεβαια σου πει οτι μπορει να προβλεψει το οτιδηποτε, σου λεει μπουρδες, ακομα κ στον εαυτο μου το λεω καθε μερα