bilgi vermek açısından özel değilse eğer bu iki üç aylık süreçte ne kadarlık bir kar elde ettiniz hesaplayabildiniz mi? ne kadarlık derken yüzde olarak veya kat olarak demek istiyorum örneğin ikiye katladım veya beşe katladım veya çok fark olmadı %50 ancak fark etti şeklinde bilgi vermeniz mümkün mü?
çünkü gördüğüm kadarıyla azar azar ama gayet güzel bir getiri görünüyor ama bu herkes için aynı olmayabilir veya gerçekten efektif olmayabilir. o yüzden bu yöntemi uygulayan arkadaşlar oran veya yüzde olarak ne kadar sürede ne kadar getirisi olduğunu yazabilirler ise bizler için de oldukça faydalı bir kaynak olur.
bu arada meritim kalmadığı için veremedim bence hakeden bir paylaşım.
Teşekkür ederim.
Dediğim gibi 5 coin ve token takip ettim yazdan beri.
Takip kısmını açarsak;
günlük/haftalık/aylık işlem hacimleri
günlük işlem adetleri (alım - satım arasında nicelik olarak uçurum olmaması)
hızlı düşüş ve yükselişlerin
olmamasıgibi istatiksel verileri tuttum, inceledim.
Bazı arkadaşlar botların olduğu yerde riskli demişler de, bu şartlar botların işlem yapacağı şartlar değil zaten.
Bunların 3 tanesi ile aktif alım/satım yaptım.
1.sinde (asıl odaklandığım diyebiliriz) amacım token sayısını arttırmak idi, 20x yaptı diyebilirim. Fiyat aşağı yukarı aynı seviyelerde hâlâ, satmadım tutuyorum.
2. si ve 3.sünde amacım elimdeki satoshi miktarı olarak artış sağlamaktı, bunda da BTC bazında yaklaşık 2x-3x oldu diyebilirim.
NOT : Tüm bunlar ilk defa katıldığım bir airdrop sonucunda tesadüfen ortaya çıktı aslında.
Yaklaşık 100 dolarlık bir ödül gelmişti, ve bir borsada işlem görmeye başlayınca oradaki diğer tokenleri incelerken çıktı bu olay ortaya.
Bugünün güzel kârı. Yaklaşık 1 buçuk saat içinde hem alış hem de satış işlemi tamamlanmış.
EDIT#2 : Konu dışı bir bilgi; bugün SIA üzerinde güzel arbitraj fırsatları çıkıyor.