enfarktus
|
|
November 17, 2018, 04:11:31 PM |
|
Bizim piyasalarımızda doların durumu ne ise kriptoların durumu da o aslında. Yoğun bir çabayla doların artık yükselemeyeceği algısı yaratılarak insanların ellerindeki dolarları almaya çalışıyorlar. Ne zaman ki "artık sittin sene yükselmez" diye düşünmeye başladığımız an gerçek yükseliş (gelirse)gelecektir.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
November 17, 2018, 04:35:40 PM |
|
Herkes sonunda düştüde kurtulduk havasındaydı dün bugün tamamen farklı piyasayı bitirdiler havasındalar bir dalga daha düşerse çok kişi umudu keser ve zararına satarsa orta derece bir boğa beklentim oluşur.
|
|
|
|
Rdu
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 1
|
|
November 17, 2018, 06:30:59 PM |
|
Mantıklı tabi herkes yükseliş peşinde olursa büyüklerin kazanması için yükseliş olmaz, zaten piyasanın olmazsa olmazlarından biri de şudur yükseliş sadece kısa kesitlerde ve zamanlarda olacak ki bu yükselişten herkes faydalanmasın, yoksa yatırım yapan herkes kazanır değil mi.
|
SOVREN ───── Trade. Pay. Borrow. Play. Blockchain Innovation for Securities Markets [ https://sovren.app/ ]
|
|
|
truncus
|
|
November 17, 2018, 06:53:48 PM |
|
zaten yükseliş herkesin umudunu kaybettiği anda başlar. bunun için hala umudu olan varsa umudunu kessinde artık yükselmeye başlayalım.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
November 17, 2018, 06:57:11 PM |
|
Herkes tabiki yükseliş bekleyecek kim düşüş bekler ki anca balinalar bekler daha aşağıdan toplamak için. Yani mecbur yükseliş bekliyoruz kazanç elde edebilmek için. O kadar çok düştü ki piyasa kazanç elde edebilmemiz için yükselmesi lazım. Umudumuz zaten kalmadı bu saatten sonra.
|
|
|
|
Prott
|
|
November 17, 2018, 07:03:35 PM |
|
Piyasaya yeni insanlar gelmesi lazım sadece balinalar ile olmaz bu iş. Yeni kurumsal yatırımcılar gelebilir mesela. Eğer balinalarla bizim gibi daimi müdavim hamsiler baş başa kaldıysak yakın zamanda düzelmez bu piyasa bana kalırsa.
|
|
|
|
LoveFooL
Member
Activity: 476
Merit: 12
|
|
November 17, 2018, 08:45:28 PM |
|
herkes yükseliş beklemezse olmaz zaten bu iş. yükseliş beklemeyen adam pazara girer mi . girmezse para nereden girer çok merak ediyorum
|
|
|
|
BACARAN
Jr. Member
Activity: 560
|
|
November 17, 2018, 08:53:46 PM |
|
Çoğu kişi yükseliş veya 2017 sonu gibi bir boğa beklentisi yok, bir çok kişi koyduğu parayı kurtarma derdinde, o miktara yakın seviyeye gelse bile piyasadan tamamen çıakcak bir sürü insan tanıyorum ha tabi o yükseliş gelince fikrileri aynı mı kalır orasını bilemem
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
|
|
November 18, 2018, 01:14:54 AM |
|
Kısa zamanda geri 6500 seviyelerine gelir buralar bitcoinin dibi artık. Daha altının olacağını sanmıyorum. Ama sene sonu coşması olur mu? Sanmıyorum.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
ozlemt4296
Member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
|
|
November 18, 2018, 09:36:24 AM |
|
böyle düşünmek aslında mantıklı yükseliş yerine kesin düşecek bu diye kendi kendimize söylersek yükseliş olduğu zaman sürpriz gibi olur bize
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
November 18, 2018, 03:45:06 PM |
|
Benim başından beri söylediğim bir şey var. Hiçbir sistem herkesin kazanmasını desteklemez. Böyle bir şey olamaz. Birileri kaybedecek ki diğerleri kazansın veya diğer piyasalar sektörlerden para akışı buraya gelecek.
|
|
|
|
naz14
Member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
|
|
November 18, 2018, 04:59:07 PM |
|
|
|
|
|
baskanx
|
|
November 18, 2018, 05:08:44 PM |
|
böyle düşünmek aslında mantıklı yükseliş yerine kesin düşecek bu diye kendi kendimize söylersek yükseliş olduğu zaman sürpriz gibi olur bize O da güzelmiş Valla naparsak yapalım yükseliş gelmeyecekmiş gibi bir his var içimde daha uzun bir süre daha. 2018i geçtik bari 2019 bize bişeyler verse daha nekadar kaybedebiliriz elde avuçta birşey kalmamış zaten portföye bakıyorum da.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
November 18, 2018, 08:36:50 PM |
|
Vallahi artık herkes pes etti. Önceden millet bounty kaçırmazdı bende dahil artık bountylere katılan sayısı azaldı. Katıldığın bountylerin tokenları gönderilmiyor. Herkes pes etti artık. Düştüğü kadar düştü.
|
|
|
|
pckoliq
|
|
November 18, 2018, 08:48:09 PM |
|
Sabırlı yatırımcıyımdır ama bizimle resmen taşak geçirlar aq. Gelde bu piyasada para kazanacagım diye uğraş... Kızıyorum bazen alın bi tarafınıza sokun dicem ama kaybolan para çoğaldıkça iyice çıkamaz olduk işin içinden.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
November 18, 2018, 09:26:14 PM |
|
Herkes beklemiyor zaten hocam saçma sapan hala yok 4klara gelecek muhabbetleri dahi var gerçi genel durum insanlar ne bekleyeceklerinide şaşırmış haldeler
|
|
|
|
token10250
|
|
November 18, 2018, 10:41:29 PM |
|
herkes bekliyor diyen yanılır olan bitenin farkında piyasada al sat ile uğraşan gruplar fiyatın bir daha yükselmeyeceği söylenemez ama araya umut kırıntıları sıkıştıranlara güven olmaz
|
|
|
|
cihan2421 (OP)
Newbie
Activity: 174
Merit: 0
|
|
November 19, 2018, 10:18:19 PM |
|
Hala millet boğa gelecek diyor Sırf bu tipler yüzünden 3.500 gösterecekler bekleyin siz boğayı
|
|
|
|
The Management
|
|
November 20, 2018, 06:05:36 AM |
|
Kesinlikle katılıyorum. Yükseliş beklersek yükselmez. Samimi olayım ben balina olsam nasılsa düşcek diye bir hava hakimken niye yükselteyim ki piyasayı?
|
|
|
|
bitcoinMagduru
Newbie
Activity: 57
Merit: 0
|
|
November 20, 2018, 08:00:22 AM |
|
Analizcilerin büyük kısmı; 8k dediler düştü 6k dediler düştü 4k dediler düştü 3 k dediler düşecek 1k diyenler artmaya başladı düşecek
o yüzden takip etmekte fayda var youtube ergenlerinideğil de esas elemanları.
|
|
|
|
|