DecompUS
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
|
|
March 15, 2019, 11:00:32 AM |
|
Bitcoin son bir haftadır belirli bir seviyede duruyor.Umarım yukarı hareket edemediği için tekrardan aşağıya doğru Dump başlamaz yoksa Market dahada aşağıya iner.
|
● ● CATEX.io ● ● | | Transaction Mining Exchange | | ((((((( TRADE NOW )))))))
|
|
|
SCSY_dev
|
|
March 16, 2019, 06:50:48 AM |
|
An itibariyle bitcoin tekrar 4000 üstüne çıktı bu kez sattım usd ye geçtim düşüş tekrar gelir diye umarım terste kalmam bakalım 4 altına geri düşecek mi
|
|
|
|
Neyzen_06
Newbie
Activity: 99
Merit: 0
|
|
March 16, 2019, 07:33:59 AM |
|
An itibariyle bitcoin tekrar 4000 üstüne çıktı bu kez sattım usd ye geçtim düşüş tekrar gelir diye umarım terste kalmam bakalım 4 altına geri düşecek mi
an itibariyle bunu ben yapmış olsaydım muhtemelen btc uçar giderdi, nezaman bi hamle yapsam terste kalırım da. umarım fazla bir yatırımın yoktur ve sen de terste kalırsın da kripto yatırımcılarının yüzü güler biraz:)
|
|
|
|
Riotto
Newbie
Activity: 6
Merit: 0
|
|
March 16, 2019, 03:16:43 PM |
|
Günlerdir savunuyorum devir artık altcoinlerin devri
|
|
|
|
ScorpionZ
Jr. Member
Activity: 126
|
|
March 16, 2019, 05:10:55 PM |
|
Birkaç gündür hafif bir artış yaşandı ama bu yükseliş bence geçici duruyor.Bitcoin tekrardan 4.000 $ altına birkaç gün içinde gideceğini düşünüyorum.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
tayfundeniz
|
|
March 16, 2019, 06:02:02 PM |
|
Normalde çıkması lazım ama piyasayı iyi tutuyorlar.O yüzden düşecek veya çıkacak gibi durumlar fazla etkilemiyor beni.Çıkacaksa çıkar.Umuda kapılıp hüsran yaşamaktansa bu şekilde ufak ufak artması iyi.Haftasonu olmasına rağmen çıkması şaşırtıcı.Önümüzdeki hafta sağlam yükselebilir.
|
|
|
|
dodocum
|
|
March 16, 2019, 06:10:30 PM |
|
Normalde çıkması lazım ama piyasayı iyi tutuyorlar.O yüzden düşecek veya çıkacak gibi durumlar fazla etkilemiyor beni.Çıkacaksa çıkar.Umuda kapılıp hüsran yaşamaktansa bu şekilde ufak ufak artması iyi.Haftasonu olmasına rağmen çıkması şaşırtıcı.Önümüzdeki hafta sağlam yükselebilir.
Bende bu şekilde düşünüyorum fakat bitcoin 4400 üzerine atmadıkça aşağı çekilmesi psikolojik olarak zor olmayacak gibi. Bu yüzden biraz daha yukarı atması gerekiyor kendini
|
|
|
|
adamdamdandusen
Member
Activity: 462
Merit: 10
|
|
March 17, 2019, 08:27:18 AM |
|
4 k denemeleri aralıksız devam ediyor. Bitcoin tekrar tekrar 4 k deniyor fakat önümüzdeki 1 veya 2 ci deneme sonrası bence aşacak
|
|
|
|
janocuk
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 6
|
|
March 17, 2019, 09:47:47 AM |
|
yaz ortası bitcoinin 2bin dolarlara ineceğini öngörüyorum. şu anda da 4500 lere kadar çıkabilir, sonra ise yaz ortası aşırı durgunluk sürecine girip, bitcoinin 2000-2500 seviyesi , ethereum un ise 50 dolar seviyesine ineceğini düşünüyorum. tabi bu şahsi fikrim, bu perspektife göre hareket edeceğim. bu yıl ufukta boğa görmüyorum.
|
|
|
|
dodocum
|
|
March 17, 2019, 09:54:56 AM |
|
Futureslerın durdurulması iyi haber olarak piyasaya etki etti, sıradaki olası haber innex ve bitmex'in kaldıraç indirmesi olursa eğer o zaman düşüş durur ve herkesin beklediği bull geliyor demektir.
|
|
|
|
nihattbolatt
Jr. Member
Activity: 490
Merit: 4
|
|
March 18, 2019, 02:06:47 AM |
|
O düşüşün sebebi bir savaştı ve o savaş bitti. Şu anda başlığı açtığınız yerden daha aşağıdayız ama daha çok güven veriyor piyasa şimdi.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
eller55
Jr. Member
Activity: 364
|
|
March 18, 2019, 10:54:45 AM |
|
Bitcoinde yeni trend bir müddet yatay seyir sonrası nisanda bir miktar yükseliş olacağı sonrasında durağan bir döneme girileceği ve tekrar bitcoin boğasına girileceğini düşünüyorum .
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
mustafayasinsenturk
|
|
March 18, 2019, 11:29:24 AM |
|
3800-4200 arası eşik gibi görünüyor. Buradan daha aşağı düşüp hele 2 binleri falan görürse hepimize geçmiş olsun deriz o zaman.
|
|
|
|
GoldDragonDeltn
Jr. Member
Activity: 140
|
|
March 18, 2019, 08:08:53 PM |
|
Bence Yine bir yükseliş gelebilir elbet her zaman kripto para piyasası bu fiyatlarda kalmaz diye düşünüyorum . Bu yıl içinde büyük bir artış olabilir.
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
ahmetcan1
Jr. Member
Activity: 266
|
|
March 18, 2019, 08:19:12 PM |
|
Düşüş olmazda çıkışta olmaz.Buralara demir attı gibi.Bir haber yüklü alımlar gelmeden buradan çıkmadı zor.gözüküyor.Beklemeye devam.
|
|
|
|
tufan01
Jr. Member
Activity: 280
|
|
March 18, 2019, 08:31:28 PM |
|
Bence artık yavaş yavaş yolun sonuna geldik.Ya batacağız ya çıkacağız.Tahminim istikrarlı bir çıkış.Btc'nin yarılanma tarihine yaklaşıldıkça piyasa kendini toparlayacaktır her geçen gün.
|
r e c k o o n ONE STOP SHOPPING APP Global Shopping Platform (https://ieo.reckoon.com/) [[[[[[
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
March 18, 2019, 08:50:11 PM |
|
Düşüş şuan için bitmiş görünüyor.Ama tekrardan ufakta olsa bir düşüş yaşanabilir.Bu yüzden yatırım yapmak için biraz daha beklemek gerekli diye düşünüyorum.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
CoinMegaStock
Member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
|
|
March 24, 2019, 01:24:24 PM |
|
20 gündür 140 milyara sabitledi işte bundan sonra ya tam çıkar yada tam düşer .
|
Bitcoin
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
March 24, 2019, 02:04:56 PM |
|
spekülasyon yaptılar, hack yaptılar, para çektiler.. akla gelecek hemen her olumsuzluğu yaptılar. bundan sonra yükseliş olur bence.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
|
|
March 24, 2019, 03:12:40 PM |
|
Artık piyasanın haberlere nasıl cevap vereceği kestirilemiyor. IBM,geçtiğimiz hafta XLM haberi açıkladı fiyata hiçbir etkisi olmadı. Binance, ICO haberi açıklayınca BNB birden %15 değerlendi. Piyasa 140 milyarda kalmışken bu fiyatların olması sadece arz-talep meselesiyle açıklanabilir. Binance'in ICO'larından ekmek yeneceğinin herkes farkında Binance de ona göre win-win durumuna geçti.
|
|
|
|
|