Bitcoin Forum
November 19, 2024, 04:53:52 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 28.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 [2] 3 »  All
  Print  
Author Topic: Bizim Coin sepetinin son hali.  (Read 816 times)
CoinMegaStock (OP)
Member
**

Activity: 630
Merit: 12

Stock

View Profile
November 25, 2018, 04:15:08 PM

sepet mepet kalmadı dün geceki düşüşten sonra artık iyice mantara bağladı resmen çin işkencesine döndü iş.
madem öyle 100 milyar usd yapın tüm hacmide rahatlayın bakalım dyeceğiz.tabii sabırlada satmadan beklemeye devam ama uzun bir bekleyiş oalcak gibi görünen bu en az 5-6 ay kadar rahta rahat bekleriz artık.

Bitcoin
MadeinKayseri
Jr. Member
*

Activity: 93
Merit: 2

View Profile
November 25, 2018, 08:04:14 PM

Ortalamayı düşüren ekip daha çok battı ondan eminim  Smiley
Ne kadar ortalamayı düşürmeye çalışsam daha çok düştü anasını satayım. Elde kaldı 800 dolarlık coinler. Ne olacak halimiz bilmiyorum ama halimiz şu an için duman yani Smiley

Eldeki btc sayısı azaldı, nakit azaldı. Düştükçe oh daha fazla alım fırsatı diye diye mutlu ede ede öptüler sanki. Umarım toparlar artık yavaştan, şu anki ruh halim şöyle düşmese yeter.
temeler
Sr. Member

Activity: 588
Merit: 250

View Profile
November 25, 2018, 09:25:46 PM

Sepeti elde tutmaktan başka çaremiz yok. Satsan satılmaz atsan atılmaz  Grin en iyisi büyük bir sabırla tekrar toparlanmasını beklemek.
aamirsuh
Full Member

Activity: 686
Merit: 101

View Profile
November 25, 2018, 09:36:26 PM

Evet eğer birileri piyasayı bilerek düşürüyorsa onlarda kaybediyor. Ben bu piyasanın döneceğini düşünüyorum hala aynı pozisyonda duruyorum. Zaten elden birşey gelmiyor.
emrears05
Full Member

Activity: 742
Merit: 112

View Profile
November 26, 2018, 04:07:05 PM

bu sene yatırım kanadında pek bulunmadığım için kendimi şanslı hissediyorum. hdac var mesela 18 centi falan gördü satmadım şimdi baya düştü. ama hold ediyorum. çünkü bunu almak için para vermedim. dump zamanlarında sırf bounty işlemleri, yatırımı unutun.
RESPECT-XxX
Full Member

Activity: 772
Merit: 135

BiTCOiN

View Profile
January 11, 2019, 04:49:50 PM

işte aslında küçüklerden ziyade bence balinalar kapışıyor kasıtlı düşürüp zarar ediyorlarda aradada panik satış yapanlar olunca alttan alıyorlar ve kar edip vınn

XxX
truncus
Sr. Member

Activity: 784
Merit: 259

View Profile
January 11, 2019, 06:53:02 PM

Eskiden zarar eden insanlar daha çok alım yaparak alım maliyetini düşürmek isterdi. Şuanda bunu yapmak son derece mantıksız çünkü hep daha aşağıya indiği için zarar daha da artıyor. Umarım bu değerlerden geri dönerde bizimde yüzümüz gülmeye başlar.
tayfundeniz
Sr. Member

Activity: 826
Merit: 296

View Profile
January 11, 2019, 06:58:11 PM

nereden döneceği de belli değil piyasanın aldıkça düştü düştükçe aldık sonra yine düştü.En iyisi beklemek gibi gözüküyor zaten alacak birşey de kalmadı.Artık günlük birşeyler al-sat ile olursa olur olmazsa beklemeye devam.Piyasanın nereye gideceği de meçhul.
The Management
Full Member

Activity: 630
Merit: 102

View Profile
January 11, 2019, 08:06:08 PM

Valla benim sepet en son sembolik sayılarla anlatmam gerekirse 500 den 100-120 lere düşmüştü muhtemelen ondan sonra 50-60 lara düşmüştür. Ha geri toparlanır mı? Sağlam bir boğa da toparlanır da o sezon millet para kazanırken ben sermayeyi toplamakla uğraşacağım diye üzülüyorm
ahmetcan1
Jr. Member
*

Activity: 266
Merit: 1

View Profile WWW
January 11, 2019, 08:10:11 PM

Aynen eridik bittik.Bu piyasa birçoklarının canını yaktı.Ama çıkışta bu piyasadan olur.Başka türlü kurtulmaz para.İner ve çıkar.Sadece beklemek sıkıntı.Gerisi pek önemli değil.Gittiği yere kadar gitsin bekleriz.

Oracolcoin XOR         
barslanhan
Member
**

Activity: 658
Merit: 42

Graphic Designer

View Profile WWW
January 12, 2019, 07:20:57 AM

Bir arkadaş bıkmadan usanmadan sabretmek gerekli diyor önceki yorumlarda ancak gel gör ki gönül böyle olmasını isterken mantık bunu kabul etmiyor malesef. Benim sepetim, son 1 yılda 6500 dolardan 300 dolara kadar eridi gitti. Sepetimi çok değiştirmem hatta al sat filan hiç uğraşmam ama buna rağmen malesef altcoinlerdeki kan kaybı çok büyük olduğu için herkeste olduğu gibi bende de durum aynı. Umarım çok yakın bir gelecekte piyasa düzelir yoksa sıfır noktasına doğru frenleri patlamış gibi gidiyoruz.
yaviz0002
Jr. Member
*

Activity: 420

View Profile WWW
January 12, 2019, 07:24:36 AM

evet belki birçok kişi bu piyasaya girerken bir ay içinde ikiye katlayıp çıkmayı hedefledi ama maalesef bu piyasanın olayı sabırdan geçiyor.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬    Oracolcoin XOR    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
vycl87
Hero Member

Activity: 1204
Merit: 630

View Profile
January 12, 2019, 07:55:15 AM

Bitcoin ve piyasanın durumu çok kötü olabilir. Ancak piyasa da hala sabır ve biraz mantıklı hareket ile para kazanmak çok kolay aslında. (Yapabiliyormuyuz, hayır!)

Ama geriye dönüp bir baksanıza, bu piyasa koşullarında TRX, ETH, Waves, XRP ve bir çok diğer kripto para değer büyük değer kazandı.
yusufmirza
Member
**

Activity: 742
Merit: 19

View Profile
January 12, 2019, 08:06:49 AM

Sepet büyük oranda erimiş aynı durumdayız bizde.Bir ileri iki geri gidiyor şu an piyasa.Tam yükseldi al psikolojisi oluştururken aldığında bir sanda dumpla terse düşürüyorlar.Ne zaman düzelir oda belirsiz.Beklemedeyiz.
Rdu
Jr. Member
*

Activity: 224

View Profile WWW
January 12, 2019, 08:07:01 AM

Acınacak haldeyiz ne diyelim, fakat yine de umutsuz olup çözmemek lamız, sonuçta elimizdeki coinlerin değer kazanması yükselmesi ihtimali her zamandır. Bir bakarsınız 1 yıl içinde fiyatlar 5 katına çıkmış bu imkansız değil. Tahminimce şuan kırılma noktalarını yaşıyoruz.

SOVREN  ─────  Trade. Pay. Borrow. Play.
Blockchain Innovation for Securities Markets
          [  https://sovren.app/  ]
redboxneo
Member
**

Activity: 546
Merit: 10

View Profile
January 12, 2019, 08:47:39 AM

uzun vadeli sepet yapmak için erken değil mi? bitcoin 3000'e yaklaşıp tekrar destek bulur ise veya 4200 doları aşarsa oralardan yeniden maliyet oluşturmak ve bazı aksilikler çıkarsa eğer işlemleri sonlandırmak için kendinize kural getirmeniz vs.
Laedri
Newbie
*

Activity: 98
Merit: 0

View Profile
January 12, 2019, 10:00:14 AM

Global kanalı kurcalıyorum birkaç gündür sene ortasına kadar beklentisi olan tecrübeli yok gibi.

Vefakat şu da var, doğru (BTC konu dışı) doğru koinde duranın ne olursa olsun kaybettiklerini alacağını düşünüyorum.
phoneiX
Jr. Member
*

Activity: 392
Merit: 4

View Profile WWW
January 12, 2019, 12:09:45 PM

Piyasa geçen seneden beri bir türlü toparlanamadı.Bu büyük düşüş yüzünden cüzdanları görünce zaten hodl yapmak bile artık mantıksız geliyor.

HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
Gatotare
Sr. Member

Activity: 728
Merit: 261

View Profile
January 12, 2019, 05:06:05 PM

Piyasa geçen seneden beri bir türlü toparlanamadı.Bu büyük düşüş yüzünden cüzdanları görünce zaten hodl yapmak bile artık mantıksız geliyor.
Hodl sadece boğada mantıklı bir stratejidir zaten, fakat insanlara daha rahat geldiği için her zaman bunu yapmayı tercih etmektedirler yoksa bir sürü analiz vesaire öğrenmek zorunda kalırlardı.
zzevzek
Jr. Member
*

Activity: 322
Merit: 2

View Profile WWW
January 12, 2019, 05:20:40 PM

Spetlerin erimesi Önceden sorun değildi hatta alım fırsatı olarak görülüp ortalama düşürülürdü çünkü piyasaya güven vardı. Maalsef artık piyasa o güveni kaybetti sepetlerin erimesinden daha kötü bir durum bu.

Faireum.io   Pre-Sale: 25 March 2019   
────  Invest / Play ...Or why not both?
Pages: « 1 [2] 3 »  All
  Print  

Jump to: