Artık ödeme yapmıyorlar. O yüzden uygulamayı indirmeniz gerek yok arkadaşlar. 1 Şubat'tan itibaren ödemeleri durdurmuşlar.Whatsaround çok kısa bir zaman dilimi içerisinde büyük bir atılım yapmış olan uygulamalardan birisidir. WhatsAround sayesinde insanlar fotoğraf paylaşarak kripto para kazanabilecekler. Şuan için sadece ethereum ile ödeme yapmakta olan WhatsAround çok kısa bir zamanda büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. Son zamanlarda İnstagram gibi uygulamaların çoğaldığını görmekteyiz ancak kullanıcılarını kripto para ile ödüllendiren bir sosyal medya uygulamasını ilk defa duymaktayız.
WhatsAround kullanımı oldukça basit bir uygulamadır. Aynı instagram gibi arkadaşlarınızla (illa tanıdığınız biri olması gerekmiyor) fotoğraflarınızı paylaşarak onlardan beğeni toplamak asıl hedefiniz olacak. Biriktirdiğiniz Shotcoin sayesinde uygulamanın market kısmında Ethereum alarak çekebiliyorsunuz. Bu uygulama çok kolay bir şekilde ve eğlenerek kripto para kazanmanızı sağlamaktadır.
Uygulamada ilk hedefiniz arkadaş sayınızı arttırmak ve bolca SP kazanmak olmalı. SP kazanmak için uygulamada başka kullanıcıların fotoğraflarını beğenerek ve yorum yaparak kazanabilirsiniz. Kazandığınız SP'ler sizin seviyenizi arttırmanızı sağlıyor. Bu sayede daha kolay bir şekilde Shotcoin kazanabiliyorsunuz. Uygulamanın kullanımı oldukça kolaydır.
Öncelikle üye olduktan sonra profil bilgileri tamamlayın. Telefon numaranızı doğrulamanız isteyecektir başta. Ardından profil fotosu koyduktan sonra fotoğraflarınızı paylaşarak SHOTCOİN kazanabilirsiniz.
Refsiz: https://www.whatsaround.comBu arada ödeme yöntemleri içerisinde sadece Ethereum yok arkadaşlar. İsterseniz ödemelerinizi App Store, Google Play, Starbucks, Paypal hediye kartları olarakta alabilirsiniz paralarınızı.
ÖDEME YÖNTEMLERİ: paypal cash, amazon, playstore, appstore, starbucks gift cards
Konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın. Doğru olduğunu düşünüyorum
NOT: Bazı arkadaşlar araştırmadan yazdığı için ödeme kanıtlı video koyuyorum. Haftalık kazanan kişiler arkadaş sayısı bir hayli fazla.
VİDEO bana ait DEĞİL!ÖDEME KANITLI VİDEO: https://www.youtube.com/watch?v=LGumudDf0w4