gospodin (OP)
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
November 22, 2018, 02:32:16 PM Last edit: December 18, 2018, 08:36:20 AM by gospodin |
|
herkese iyi akşamlar,
genelde gazete okurken, forumda takılırken ya da hesap/kitap yaparken podcast dinlemeye çalışıyorum. daha doğrusu yeni başladım. sizlerden de öneri bekliyorum. türkçe ve kafa parçalamayan olursa sevinirim. benim takip ettiklerim:
- ikili oyun - girişimci muhabbeti - klavye delikanlıları - 11-18 - socrates dergi - yollarda.tv - 1 oyundan fazlası - adaptasyon
özellikle kitap önerisi yapan bildiğiniz varsa daha güzel olur.
edit: girişim muhabbeti ile adaptasyon listeden çıkarıldı.
|
|
|
|
oli123123
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
November 25, 2018, 12:25:12 PM |
|
Son zamanlarda keşfettiğim Darknet Diaries podcastini tavsiye ederim. Çok güzel konular akıcı, hoş ve abartı olmayan bir şekilde işleniyor.
|
|
|
|
gospodin (OP)
Legendary
alex
|
|
November 25, 2018, 06:09:50 PM |
|
Son zamanlarda keşfettiğim Darknet Diaries podcastini tavsiye ederim. Çok güzel konular akıcı, hoş ve abartı olmayan bir şekilde işleniyor.
sağolun hocam listeye attım ama ingilizce olduğu için ancak boş zamanlarda dinleyebilirim. umarım çok fazla teknik kelime kullanmıyorlardır. iş yaparken dinlediğim için türkçe olanların bile en az %30'unu anlamıyorum.
|
|
|
|
mistersehmuz
Member
Activity: 294
Merit: 27
|
|
November 29, 2018, 12:54:09 PM |
|
Tarihe ilginiz varsa http://www.ottomanhistorypodcast.com/ oldukça kaliteli yayınlar hazırlıyor. Bazı paylaşımlar Türkçe ancak çoğunluğu İngilizce. Tavsiye ederim.
|
|
|
|
gospodin (OP)
Legendary
alex
|
|
November 29, 2018, 01:28:03 PM |
|
bu sopcasti rhythmboxa ekleyememiştim zamanında. telefona denemedim ama hatırlatman iyi oldu, denerim. herkes övgüyle bahsediyor.
|
|
|
|
jopen
|
|
November 29, 2018, 04:07:52 PM |
|
Bu güzel oldu. Gayet başarılı... Teşekkürler
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
December 17, 2018, 10:10:20 PM |
|
herkese iyi akşamlar,
genelde gazete okurken, forumda takılırken ya da hesap/kitap yaparken podcast dinlemeye çalışıyorum. daha doğrusu yeni başladım. sizlerden de öneri bekliyorum. türkçe ve kafa parçalamayan olursa sevinirim. benim takip ettiklerim:
- ikili oyun - girişimci muhabbeti - klavye delikanlıları - 11-18 - socrates dergi - yollarda.tv - 1 oyundan fazlası - adaptasyon
- klavye delikanlıları'yla ilgili eleştirilerini alabilir miyim
|
signature not found.
|
|
|
gospodin (OP)
Legendary
alex
|
|
December 18, 2018, 08:35:42 AM |
|
herkese iyi akşamlar,
- klavye delikanlıları'yla ilgili eleştirilerini alabilir miyim bu arkadaşların konuları ile mezun olduğum okul ve çalıştığım sektörler tamamen farklı. yeni bir şeyler öğrenmeme yardımcı oluyor ama yukarıda dediğim gibi zaten konuşulanların % 70'ini anlayabiliyorum. teknik bilgi işin içine girince bu oran % 50'ye düşüyor. günün sonunda kafamda kalan da % 10 ara ara sıkılsam da ben beğeniyorum. tek sıkıntıları sesler bazen magmadan geliyor.
|
|
|
|
MesutCan
|
|
December 19, 2018, 12:09:54 PM |
|
Podcastler çoğalmış bende hangi programı kullandığınızı soracaktım ? En azından böyle bir tavsiye almış olalım
|
|
|
|
gospodin (OP)
Legendary
alex
|
|
December 19, 2018, 12:29:51 PM |
|
Podcastler çoğalmış bende hangi programı kullandığınızı soracaktım ? En azından böyle bir tavsiye almış olalım
telefon için podcast addict, bilgisayar için de rhythmbox kullanıyorum. özellikle bilgisayardakinin güncelleme olayına gıcık oldum. telefonda da 2-3 programı deneyip kendime göre arayüzü en temiz olanı seçtim. sizin tavsiyeniz nedir?
|
|
|
|
MesutCan
|
|
December 19, 2018, 12:43:41 PM |
|
telefon için podcast addict, bilgisayar için de rhythmbox kullanıyorum. özellikle bilgisayardakinin güncelleme olayına gıcık oldum. telefonda da 2-3 programı deneyip kendime göre arayüzü en temiz olanı seçtim. sizin tavsiyeniz nedir? Bende tavsiylerinize istinaden kurup deneyeceğim şuan hali hazırda kullandığım bir program yada uygulama yok
|
|
|
|
|
|