Bitcoin Forum
December 05, 2016, 08:58:24 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tried to add a second card, now nothing works... Help?  (Read 2013 times)
TurboRegal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
March 28, 2011, 09:14:47 PM
 #1

I'll try to go through this process step by step:

1)Mining was set up fine with a ATI 5830 and an NVidia 8800GT, but I have a 5770 to replace the 8800gt. I did not crossfire the 5770/5830, but they are both plugged in to pci x16 slots. I had Catalyst 10.7 and SDK 2.1 installed and the 5830 mining was working fine.

2)Remove the 8800gt, replace with 5770, boots up fine, is detected, windows update installs drivers. This seems to update both the 5830 and 5770 drivers, but both are now detected in MSI Afterburner. ONLY the 5830 is detected in GPU Caps Viewer.

3)Uninstall all ATI and NVidia related stuff with CCleaner. Then ran Driver Sweeper and removed all NVidia and ATI drivers. Unplugged the internet and restarted the computer (to keep windows update from doing it's thing). Booted and it indeed had no video drivers. Nothing showed up in GPu Caps Viewer, etc.

4)Installed the 10.7 Catalyst drivers, restarted, then the ATI Stream 2.1 SDK. All seemed to install well.

5)After installing the 2.1 SDK, I checked GPU Caps Viewer, it does not detect the 5770, but it does still detect the 5830 (Calls it "Cypress")

6)However, now when I open up poclbm-gui it says that it can't find any OpenCL drivers and closes, poclbm-mod also throws some weird errors, and doesn't work. Attached is the logs/outputs:

poclbm-gui:
Quote
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1403, in create_solo_password
IOError: [Errno 2] No such file or directory: 'C:\\Users\\XXXXXXXXXX\\AppData\\Roaming\\Bitcoin\\bitcoin.conf'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 584, in toggle_mining
  File "guiminer.py", line 520, in update_summary
AttributeError: 'ProfilePanel' object has no attribute 'summary_panel'
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1
ERROR:root:Exception:
Traceback (most recent call last):
  File "guiminer.py", line 1535, in <module>
  File "guiminer.py", line 1144, in __init__
SystemExit: 1


poclbm-mod:
http://i.imgur.com/b8wKe.png
1480971504
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971504

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971504
Reply with quote  #2

1480971504
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480971504
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480971504

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480971504
Reply with quote  #2

1480971504
Report to moderator
zoro
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 226


View Profile
March 28, 2011, 09:32:39 PM
 #2

remove all drivers and sdk. load latest ati 11.2 (full, with app) and nothing else.
then connect the monitor to 5830 and run poclbm.
unplug from 5830 and connect the monitor to 5770 and run poclbm
this procedure i follow with different .bat files (each for every card/worker)
i haven't tried any gui yet Wink

"killer app" of BTC = MasterCoin https://bitcointalk.org/index.php?topic=265488.0Mastercoin(A new protocol layer on top of Bitcoin)
Beremat
Member
**
Offline Offline

Activity: 118


View Profile
March 28, 2011, 09:44:04 PM
 #3

I wouldn't bother with SDK 2.1, I was never able to get it to work and always had problems with it.
Cablesaurus
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 302



View Profile WWW
March 29, 2011, 01:03:15 AM
 #4

I wouldn't bother with SDK 2.1, I was never able to get it to work and always had problems with it.

this

PCIe Extender Cables; Dummy Plugs, Fans; PSU Cables; Cases & More
Visit www.Cablesaurus.com and our forum thread at http://bitcointalk.org/index.php?topic=6128.0
TurboRegal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
March 29, 2011, 01:58:01 AM
 #5

Alright installed 2.3/11.2. Everything looks the same in GPU Caps Viewer (except versions of course), aka it's only detecting one of my cards. Is this the solution:

Quote
then connect the monitor to 5830 and run poclbm.
unplug from 5830 and connect the monitor to 5770 and run poclbm

What's weird is I had it working fine before using 10.7/2.1? Also I lost 10MHash/sec moving to SDK 2.3 and 11.2, so that's kind of an incentive to get 2.1 working. This drop is also seen by this guy, so I'm not doing anything wrong:
http://bitcointalk.org/index.php?topic=4710.0

gjs278
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
March 29, 2011, 03:08:07 AM
 #6

install 2.2, it's the same speed as 2.1 for me
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!