Sn. Discovery06
Pekala 2019 için umut var mı?
Yazdıklarınızdan 2019 ilk çeyrekte dip olacağını çıkarıyorum. Daha önceki yorumlarınızdan ise piyasada geri dönülemez bir kırılmanın olduğu çıkarımı var.
Sn.pruzmani,konuyu açan arkadaşla aynı düşünceleri paylaşmadığımız için kendisine saygısızlık olmaması adına bu başlık altına yazmanın doğru olmadığını düşünüyorum.Ancak yine de kısaca düşüncemi yazayım.
2019 için benim bir beklentim yok. Ayı piyasasının 15 ay daha ufak iniş çıkışlarla ve genelde yatay devam edeceğini düşünüyorum.2019 yılı sonlarına kadar btc nin 2000-6600 arası gidip geleceğini düşünüyorum.Ben depresyon halinin henüz daha başlamadığını ve bunu 2019 da bol bol yaşayacağımızı sanıyorum.
Geri dönülemez derken Bitcoin artık sosyal hayatta kullanılabilirliği sorgulanıyor.İş platformu olarak ortaya çıkan Ethereumun icoların tükenmesiyle iş yapamaması..Diğer coinlerinde verdikleri sözleri tutmayıp aslında hiç bir iş yapmadıklarının anlaşılması gibi sorunlardan dolayı artık bu piyasaya kolay kolay yatırımcının gelmeyeceğini düşündüğüm için oluşan güven hasarının geri döndüremez olduğunu yazmışımdır.Artık bu haliyle bu gemi daha fazla yol alamaz ya yeni bir hikaye bulacaklar yada bu işin gerçekten sonu gelecek.Amaç hızlı ve ucuz para transferi ise usd pairli coinler yeterince gelişim sağladı ve yeterli bence.Yoksa akşamdan sabaha yüzde 15-20 düşen-yükselen bir değeri kimse ödeme aracı olarak kullanmak istemez.