Bu işte bir hata var gibi isim yanlış ya da isim benzerliği tenx var cmc de listelenmiş tenxcoin var oda borsa da işlem görüyor aynı zamanda hiç bir vurgun haberi yok bu projelerde aksine çok iyi destek var. Latoken borsasında işlem görüyor. Bu aynısı ise daha aydınlatırsanız konuyu sevinirim.
Sen yenisin galiba kardeş.80 milyon dolar icodan geçen sene para toplamış diyor.Senin söylediğin tenxcoin midir nedir bi fiyatına capına bak bakalım aynımı. TENX yazmış arkadaş..evet o CMC de 75. sırada olan token.Bir coin cmc de var diye yada 100 borsada işlem görüyor diye ponzi yada scam olamaz mı? En yakın örneği Bitconnect ne yapmış araştır.
Yani senden bir 22 gün sonra hesap açmışım 2013 yılından beri takip ediyorum yeni sayılır. Tenx hakkında link paylaşsa daha iyi olurdu bende zaten hangisi olduğunu tam olarak anlayamadım çünkü tenx isminde bir çok ico gördüm isim olarak birbirini takip eden çok proje var. Ayrıca ico ların topladıkları para ile borsada işlem gördükleri fiyat ve hacim arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz ico da 1 dolara sattıkları token borsada 0,001 bile olurken topladıkları hacim ne ilgi alaka. 80 milyon dolar ile ilgili birşey demiyorum üzücü ama alıştırdılar artık burada da bu haberlere dolandırıcılıkta ileri seviyelerde icolar da olsun kişisel de projelerden daha hızlı gelişiyor dolandırma taktikleri. Her projenin ico aşamasını da takip etme şansımız yok ki bilgi edinelim sadece soruyoruz sağol bilgi verdiğin için.