Bitcoin Forum
December 09, 2022, 04:12:11 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
Author Topic: ✅✅✅[ANN] Nanominer v3.7.6: Intel Arc support for ethash✅✅✅  (Read 4842 times)
nanominer.official (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 5


View Profile WWW
July 16, 2019, 08:06:27 AM
 #61

what is your performance using rx 5700 xt

The performance is low. However we hope it's going to be significantly better with further driver updates.
1670602331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1670602331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1670602331
Reply with quote  #2

1670602331
Report to moderator
1670602331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1670602331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1670602331
Reply with quote  #2

1670602331
Report to moderator
The forum strives to allow free discussion of any ideas. All policies are built around this principle. This doesn't mean you can post garbage, though: posts should actually contain ideas, and these ideas should be argued reasonably.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1670602331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1670602331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1670602331
Reply with quote  #2

1670602331
Report to moderator
nanominer.official (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 5


View Profile WWW
July 16, 2019, 12:01:39 PM
 #62

hi there,
Since ver 1.4 nanominer stopped laughing from win10 autostart.
Can please advise, how ti fix it?
Simple movement  Miner shortcut into AutoStart folder did not work.
 Roll Eyes

Hey!

We have just checked everything and it worked fine. Please make sure to use the latest miner version and follow this guide:https://www.thewindowsclub.com/startup-folder-in-windows-8
nanominer.official (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 5


View Profile WWW
July 17, 2019, 05:39:24 PM
 #63

Released nanominer v1.5.2

- Fixed low difficulty share issue while mining GRIN on AMD
12miners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
July 17, 2019, 07:42:05 PM
 #64

Dear dev,
I really look forward to the function of the failover pools in pools.txt file!
nanominer.official (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 5


View Profile WWW
July 18, 2019, 10:00:39 AM
 #65

Dear dev,
I really look forward to the function of the failover pools in pools.txt file!

Hello,

Why do you need a separate file for failover pools? You can fill your failovers in the config.ini file. Please see an example here: https://help.nanominer.org/article/159-cryptonight-r
karim_hassan777
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
July 22, 2019, 03:31:27 AM
 #66

hi gurs what is the hashrate of rx 5700 xt with the last version ?
Anthony42
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 22, 2019, 03:57:55 AM
 #67

Adrenalin 2019 Edition 19.7.2 try?
Matthew_Nanopool
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile WWW
July 24, 2019, 08:57:23 AM
 #68

hi gurs what is the hashrate of rx 5700 xt with the last version ?

Hey! We got 3.5 MH/s 5700 XT (stock settings). No improvements so far. Looking forward to the next driver version.
Matthew_Nanopool
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile WWW
July 24, 2019, 08:59:15 AM
 #69

Adrenalin 2019 Edition 19.7.2 try?

Yes, we tried that. Unfortunately no improvements. Hopefully, the next drivers will boost the performance.
Rig774
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 04, 2019, 08:03:00 AM
 #70


Hey!

We have just checked everything and it worked fine. Please make sure to use the latest miner version and follow this guide:https://www.thewindowsclub.com/startup-folder-in-windows-8
did check - same result. ((
Followed different instructions even tried with .bat file did not help

Can you check what I'm doing wrong :
- Creating shortcut of nanometer exe file to desktop
- giving admin rules to shortcut
- moving short cut to Startup folder (C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup)


Rig774
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 04, 2019, 08:22:52 AM
 #71


Hey!

We have just checked everything and it worked fine. Please make sure to use the latest miner version and follow this guide:https://www.thewindowsclub.com/startup-folder-in-windows-8
did check - same result. ((
Followed different instructions even tried with .bat file did not help

Can you check what I'm doing wrong :
- Creating shortcut of nanometer exe file to desktop
- giving admin rules to shortcut
- moving short cut to Startup folder (C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup)



I think it is happening because new nanominer can change timings, and before launch Win asks for permission to start the program... in manual launch we press YES button but via startup folder it is not happening automatically.

I'm right ?
nanominer.official (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 5


View Profile WWW
August 08, 2019, 11:35:09 AM
 #72


Hey!

We have just checked everything and it worked fine. Please make sure to use the latest miner version and follow this guide:https://www.thewindowsclub.com/startup-folder-in-windows-8
did check - same result. ((
Followed different instructions even tried with .bat file did not help

Can you check what I'm doing wrong :
- Creating shortcut of nanometer exe file to desktop
- giving admin rules to shortcut
- moving short cut to Startup folder (C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup)



I think it is happening because new nanominer can change timings, and before launch Win asks for permission to start the program... in manual launch we press YES button but via startup folder it is not happening automatically.

I'm right ?

Not sure, but try disabling timings in this case. Make sure you're using the latest 1.5.3 version. And if you're running any antivirus, try turning it off. Also, does the miner create a log file when you boot your windows or not?
sxemini
Member
**
Offline Offline

Activity: 1391
Merit: 46


View Profile
December 04, 2019, 11:55:37 AM
 #73

RandomX CPU only not possible?

Donations ETH/ETC/TOKENS 0x3586fE59934c1Af2eE40d8376D1d1AF3BbA61708
Binance Bonus -> https://www.binance.com/de/register?ref=XTP9URDX
Zergpool Refcode for only 0,3% Poolfee -> d4ab238c239d44e974809a8c22d03525
nanominer.official (OP)
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 5


View Profile WWW
December 19, 2019, 03:32:52 PM
 #74

RandomX CPU only not possible?

Why? We don't have GPU implementation for Random X, so CPU is only possible.
StevenUniverse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
August 13, 2020, 08:53:18 PM
 #75

Hi!

I have this problem with version 1.10.0 mining RVN.
Statistics for temperature, fan, etc. are not displayed.
Single (, , , , , , , ,)
I wanted to know if it only happens to me?

Thanks.


Code:
[b], , , , ,[/b]
2020-08-13 15:51:17: Raven - SHARE FOUND (GPU: 5, nonce: 0x5661a821a54287d8).
Raven: share accepted (324 ms)!
2020-08-13 15:51:19: Raven - SHARE FOUND (GPU: 0, nonce: 0x5661a899d694c8ec).
2020-08-13 15:51:19: New job from rvn-us-east1.nanopool.org:12433
Raven - Total speed: 47.487 MH/s, Total shares: 46 Rejected: 0, Time: 05:02
Raven: GPU 0 7.198 MH/s, GPU 1 7.824 MH/s, GPU 2 8.237 MH/s, GPU 3 7.626 MH/s, GPU 4 8.170 MH/s, GPU 5 8.432 MH/s
Raven: share accepted (227 ms)!
2020-08-13 15:51:26: New job from rvn-us-east1.nanopool.org:12433
Raven - Total speed: 47.486 MH/s, Total shares: 47 Rejected: 0, Time: 05:08
Raven: GPU 0 7.199 MH/s, GPU 1 7.827 MH/s, GPU 2 8.236 MH/s, GPU 3 7.625 MH/s, GPU 4 8.169 MH/s, GPU 5 8.429 MH/s
[b], , , , ,[/b]
2020-08-13 15:51:28: Raven - SHARE FOUND (GPU: 1, nonce: 0x5661a84c06e989d5).
Raven: share accepted (394 ms)!
2020-08-13 15:51:31: Raven - SHARE FOUND (GPU: 3, nonce: 0x5661a8e7573c32c8).
2020-08-13 15:51:32: New job from rvn-us-east1.nanopool.org:12433
Raven - Total speed: 47.491 MH/s, Total shares: 48 Rejected: 0, Time: 05:14
Raven: GPU 0 7.203 MH/s, GPU 1 7.819 MH/s, GPU 2 8.239 MH/s, GPU 3 7.625 MH/s, GPU 4 8.175 MH/s, GPU 5 8.429 MH/s
Raven last 10 min - GPU 0: 7.240 MH/s, GPU 1: 7.870 MH/s, GPU 2: 8.342 MH/s, GPU 3: 7.711 MH/s, GPU 4: 8.278 MH/s, GPU 5: 8.566 MH/s. Total: 47.919 MH/s.
Raven: share accepted (251 ms)!
2020-08-13 15:51:33: Raven - SHARE FOUND (GPU: 1, nonce: 0x5661a8b4f42d69e8).
Raven: share accepted (259 ms)!
2020-08-13 15:51:38: New job from rvn-us-east1.nanopool.org:12433
Raven - Total speed: 47.491 MH/s, Total shares: 50 Rejected: 0, Time: 05:20
Raven: GPU 0 7.204 MH/s, GPU 1 7.824 MH/s, GPU 2 8.237 MH/s, GPU 3 7.626 MH/s, GPU 4 8.173 MH/s, GPU 5 8.428 MH/s
[b], , , , ,[/b]
2020-08-13 15:51:44: New job from rvn-us-east1.nanopool.org:12433
Vladegg
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 0


View Profile
August 14, 2020, 04:40:16 AM
 #76

ETHpillan - a new tablet to increase the hashrate on video cards from AMD and NVIDIA
Support all miners for Windows (AMD+Nvidia)
Hashrate
1080ti - 55 mh/s
2080ti - 58 mh/s
RX5700 XT - 65 mh/s


SCAM
VasilyS
Member
**
Offline Offline

Activity: 610
Merit: 21


View Profile WWW
August 17, 2020, 06:27:40 PM
 #77

It is impossible to choose only 11-th GPU in Rig with more than 10 cards. Mining starts on all GPUs, option devices=11 is not working. Can you fix it, for instance, in Claymore 10-th GPU has number a.

                             ❱  CRYPTOPROFI  ❱
Deafran
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 49
Merit: 4


View Profile
February 02, 2021, 01:42:56 AM
 #78


Hey!

We have just checked everything and it worked fine. Please make sure to use the latest miner version and follow this guide:https://www.thewindowsclub.com/startup-folder-in-windows-8
did check - same result. ((
Followed different instructions even tried with .bat file did not help

Can you check what I'm doing wrong :
- Creating shortcut of nanometer exe file to desktop
- giving admin rules to shortcut
- moving short cut to Startup folder (C:\Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup)





- giving admin rules to shortcut ---   not to the shortcut, but to the nonominer.exe file
Silen4ik
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
May 18, 2021, 12:54:41 PM
 #79

Have a problem with nanominer. Can't start miner on ASUSTeK COMPUTER INC. B250 MINING EXPERT with 8 GB RAM and 19 x P106-90. Try to use different mining OS (OS.Dog, HiveOS, RaveOS) - no result. Can your fix trouble with big count of card in the next version?
sxemini
Member
**
Offline Offline

Activity: 1391
Merit: 46


View Profile
May 18, 2021, 01:09:06 PM
 #80

Have a problem with nanominer. Can't start miner on ASUSTeK COMPUTER INC. B250 MINING EXPERT with 8 GB RAM and 19 x P106-90. Try to use different mining OS (OS.Dog, HiveOS, RaveOS) - no result. Can your fix trouble with big count of card in the next version?

Read the FAQ about this board. You can´t put 19 same cards on it. You must split it with AMD. Example 8 Nvidia and 11 AMD. Here you can find the official FAQ from ASUS.

https://www.asus.com/support/FAQ/1034921

Donations ETH/ETC/TOKENS 0x3586fE59934c1Af2eE40d8376D1d1AF3BbA61708
Binance Bonus -> https://www.binance.com/de/register?ref=XTP9URDX
Zergpool Refcode for only 0,3% Poolfee -> d4ab238c239d44e974809a8c22d03525
Pages: « 1 2 3 [4] 5 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!