merit olayı foruma ilk geldiği zaman insanlar kendisine yardımcı olan kişilere yada beğendiği başlıklara merit atardı. ama malum piyasa ortamından dolayı bitcoin gibi merit olayı da iyice suyunu çekti. hele ki son zamanlarda pek atılan merit göremiyorum. yoksa merit te mining olarak zorluk derecesi mi arttı acaba? foruma yeni katılıp bir şeyler yapmaya çalışan arkadaşlar var.
mesela @kursataelf diye yeni katılan bir arkadaş var telegramda sağolsun her soruya cevap veriyor. kendisi elf coinin Türkiye admini ve forumda yeni üyelik açmış. daha resim vesaire paylaşabilmesi için en az jr olması lazımmış. olsa elimde merit hemen atacağım ama dediğim gibi şuan için ortalıkta merit yok.
not: kursat aelf hesabı yan hesabım değil. hemen bazı sivri akıllılar bok atmaya kalkar. ben sadece telegramda tanıdım ve elfcoinin günlük görevlerini yapıp elf kazanmaya çalışıyorum.
satıyorlar hocam. satılık hesap "5 smerit içinde" gibisinden ilanlar oluyor. bir de yan hesaplarını da besleyenler var.
merit dağıtan kişilere de bakarsan hep aynı kişiler. ellerinde 10 tane de olsa direkt paylaşıyor bu arkadaşlar. iyi ki bu isimler var yoksa tamamen çöle dönecekti burası. bazen yorumlar/başlıklar görüyorum 1 tane bile merit verilmemiş. açıkçası üzülüyorum.