Merhaba;
Tespitiniz doğru, kimse kazdığı coin'i ifşa etmiyor...Türklere özel bir alışkanlık sanırım. İgotek ve benzeri arkadaşları (Varsa) tenzih ederim.
İlk önce iğneyi batırayım. Kazançlı olmamak işin tabiatında var. Eğer kazanamıyorsanız birisinin size verdiği akıl ile ile bu mecraya girmişsinizdir ve/ya kendinizi geliştirmemişsinizdir. Adını siz koyun.
VEIL kazın ve QT cüzdan ile stake yapın. Stake ödülü de gelirse ne güzel. 1 aylık kazımın sonunda elimdeki coinlerin %56'sı kar. 2 borsada işlem görüyor ve daha offical olarak borsa girişimleri olmadı bile.
GRIN tehlikeli ve sorunlu, BEAM'i denemeye gerek görmedim.
Bitcointalk GRIN'i ödeme yöntemi olarak kabul ediyor bu arada!!! Karışık konu.
İyi dileklerimle
İgoteki hepimiz severiz ama tenzih etmene gerek yok. O da kazdığı coinleri söylemiyor ki
Kazıp coinden kaymağı yiyip ortalık malı olmadına ramak kala buraya yazıyor
yani o yazmasa zaten her yerde kazılır konuma geçmiş oluyor. Ama elbette kimsenin paylaşma zorunluluğu yok. Fakat dibi gelen coin paylaşmakta bir lütuf değildir.
Bakınız igotek sürekli deneyin diyor coinleri 6 saat kazıp karlılığına bakın diyor. Günde 4coin dener ve karlılık durumlarına bakarsınız bu şekilde.
Kimse bitcoiin kazmıyorken, sıtivın segal abimiz bile projenin reklamından kaşmışken ben sırf geyiğine b2b kazmıştım
Kimsr kimseye kazdığı coini söylemez. Araştırıp bulun. Birisi söylüyorsa size coin bilinki 1gün bile kazamazsınız.