Bitcoin Forum
January 20, 2019, 03:41:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Progminer, our first mining software for ProgPoW is now ready to roll!  (Read 490 times)
naikmyeong
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 10, 2019, 06:33:02 AM
 #1

original post: https://medium.com/ethereumprogpow/progminer-our-first-mining-software-to-support-progpow-is-now-ready-to-roll-fbb2d02797ca




Dear GPU miners!

Today, I am pleased to announce the public launch of Progminer, mining software to support ProgPoW mining!

Based on the latest version of Ethminer software Progminer provides a powerful, stable, open source mining tool to connect mining pools and mine coins on ProgPoW.

Currently Progminer is the only mining software that supports the latest spec of ProgPoW ( v0.9.2 ), and Progminer is the only software to support mining on ethereum-like networks with commodity hardwares.

As we’d some QAs and bug fixes since the first version of Progminer ( v1.0.0 ) release, now we’ve confirmed that Progminer works for most mining rigs to mine ethereum, such as Geforce GTX 1080 or Radeon RX480.

You can download the latest version release of Progminer on our official Github page and please report the bugs if you got them, you can submit issue on our github repository or use our discord channel to find some help.

Also we recommend to use our Gangnam Testnet Pool to check if your rig supports Progminer before using it for mainnet, don’t hesitate to see the working version of ProgPoW!

We appreciate for your contribution.



How to use:

Download progminer version with the exact match of cuda version installed on your rig, recommended version is CUDA 10 with latest graphic driver installed.


Example option:

Code:
./progminer -P stratum://0xaa16a61dec2d3e260cd1348e48cd259a5fb03f49.test@progpool.pro:8008

progminer.exe -P stratum://0xaa16a61dec2d3e260cd1348e48cd259a5fb03f49.test@progpool.pro:8008


Failover:

Add more pools on the option at the startup, for example

Code:
progminer.exe -P stratum://0xaa16a61dec2d3e260cd1348e48cd259a5fb03f49.test@progpool.pro:8008 -P stratum://0xaa16a61dec2d3e260cd1348e48cd259a5fb03f49.test@backup.progpool.pro:8008

will work if the main pool is down.


Tested environment:

- GTX 1070 & RX 570 tested


Changelog:

- ProgPoW support added on latest version of ethminer

- CUDA support added

- OpenCl support added

- Some fixes & update for latest ProgPoW spec ( 0.9.2 )



Links:

Website: https://ethereumprogpow.com

Blog: https://medium.com/ethereumprogpow

Github link: https://github.com/gangnamtestnet/progminer

Discord link: https://discord.gg/ZYfFbMH

Follow our twitter: https://twitter.com/ethereumprogpow
1547955703
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547955703

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547955703
Reply with quote  #2

1547955703
Report to moderator
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
areyouathief
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 83
Merit: 1


View Profile
January 11, 2019, 09:36:39 PM
 #2


nice, but
last cuda 9 version is: 9.2
and support for 9.2 is missing...

./ccminer: /usr/local/cuda/lib64/libnvrtc.so.9.1: version `libnvrtc.so.9.1' not found (required by ./ccminer)
cryptoyes
Member
**
Offline Offline

Activity: 209
Merit: 10


View Profile
January 13, 2019, 01:17:51 AM
Last edit: January 13, 2019, 01:33:38 AM by cryptoyes
 #3

This doesn't seem to work. I'm getting only rejected shares on all bitcoin interest pools I tried ... has anyone actually tested this?

EDIT: https://github.com/gangnamtestnet/progminer/issues/9#issue-398608948

I take it that ProgPow 0.9.2 is incompatible with the version used in Bitcoin-Interest
naikmyeong
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 13, 2019, 03:10:22 AM
 #4


nice, but
last cuda 9 version is: 9.2
and support for 9.2 is missing...

./ccminer: /usr/local/cuda/lib64/libnvrtc.so.9.1: version `libnvrtc.so.9.1' not found (required by ./ccminer)

Will deploy a CUDA 9.2 and 10 support version at the future, thanks  Cheesy
naikmyeong
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 13, 2019, 03:14:01 AM
 #5

This doesn't seem to work. I'm getting only rejected shares on all bitcoin interest pools I tried ... has anyone actually tested this?

EDIT: https://github.com/gangnamtestnet/progminer/issues/9#issue-398608948

I take it that ProgPow 0.9.2 is incompatible with the version used in Bitcoin-Interest

Progminer tends to work for Ethereum based networks only and therefore doesn't support BCI since it has a whole different mining algo and RPC structure.
naikmyeong
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 13, 2019, 03:26:04 AM
 #6

Just received an report of constant crash and connection problem at the start of the miner,

Please try
Code:
stratum1+tcp://
instead of
Code:
stratum://
if it doesn't work on establishing connection with the pool

Related issue: https://github.com/ethereum-mining/ethminer/issues/1819 & https://github.com/gangnamtestnet/progminer/issues/11
Foxy4321
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
January 13, 2019, 01:36:55 PM
 #7

shit not mine AMD  Sad
tutorialevideo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106
Merit: 1000

BitClouder Host SRL


View Profile WWW
January 13, 2019, 03:54:43 PM
 #8

Keep this post update Smiley

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1319646.0 Bitcoin mining hosting services Solution in Europe as low as 75 $/ KW/Month all fees included Pm if interested.
S.C BitClouder Host S.R.L
Lucky - Luciano
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 649
Merit: 500



View Profile
January 13, 2019, 04:00:27 PM
 #9

 I receive a notice ( although my graphics card works significantly below a standards clocks  from 1380 MHz  for a GPU and 2050 MHz for GPU DDR5 RAM) :

Lucky - Luciano
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 649
Merit: 500



View Profile
January 13, 2019, 04:06:33 PM
 #10

Is there any coin that can currently mining with this software for real profits (which is not experimental)?
keksik
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 1


View Profile
January 13, 2019, 04:21:21 PM
 #11

Is there any coin that can currently mining with this software for real profits (which is not experimental)?

Bitcoin Interest is using progpow for mainet, check any calculators online for profit.
Lucky - Luciano
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 649
Merit: 500



View Profile
January 13, 2019, 05:25:19 PM
 #12

I receive a notice ( although my graphics card works significantly below a standards clocks  from 1380 MHz  for a GPU and 2050 MHz for GPU DDR5 RAM) :




I get the same information for all 5 of my rigs. I downclocks  all cards to even 1000 mhz for GPU and 1750 mhz for GPU DDR5 RAM and again the same.


naikmyeong
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 14, 2019, 11:04:03 PM
 #13

Is there any coin that can currently mining with this software for real profits (which is not experimental)?

No
naikmyeong
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 14, 2019, 11:08:39 PM
 #14

Is there any coin that can currently mining with this software for real profits (which is not experimental)?

Bitcoin Interest is using progpow for mainet, check any calculators online for profit.

Progminer wouldn't work for Bitcoin Interest since they use their own version of ProgPoW, we are based on the latest specification of ProgPoW ( v0.9.2 )
naikmyeong
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
January 14, 2019, 11:12:26 PM
 #15

I receive a notice ( although my graphics card works significantly below a standards clocks  from 1380 MHz  for a GPU and 2050 MHz for GPU DDR5 RAM) :




I get the same information for all 5 of my rigs. I downclocks  all cards to even 1000 mhz for GPU and 1750 mhz for GPU DDR5 RAM and again the same.




You should use the latest "amd" supported version of Progminer https://github.com/gangnamtestnet/progminer/releases/tag/v1.1.0-amd
camchimonline
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
January 18, 2019, 06:05:19 AM
 #16

Dont work
Win 10 64bit
https://sv1.uphinhnhanh.com/images/2019/01/18/9376E23E-4D38-4827-8444-86378C51ECED.png
12miners
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
January 18, 2019, 09:14:58 AM
 #17

Hi dev!
Can you make failover pools in the config file.json?
Lucky - Luciano
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 649
Merit: 500



View Profile
January 18, 2019, 07:12:39 PM
 #18

I receive a notice ( although my graphics card works significantly below a standards clocks  from 1380 MHz  for a GPU and 2050 MHz for GPU DDR5 RAM) :




I get the same information for all 5 of my rigs. I downclocks  all cards to even 1000 mhz for GPU and 1750 mhz for GPU DDR5 RAM and again the same.




You should use the latest "amd" supported version of Progminer https://github.com/gangnamtestnet/progminer/releases/tag/v1.1.0-amd

I use that version.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!