Projenin tanınması açısından ortağım olan Raul forumda bir konu açarak patentTX projesini duyurdu, web sitemizde tüm ekip arkadaşlarımızın fotoğrafları mevcut ''Griff PETERSEN'' hariç ve bu arkadaşın profesyonel fotoğrafı olmadığı için ana stock bir görsel kullandık. Bu görsel zaten herkes tarafından bilinen bir görseldi lafı uzatmadan görselin açıklamasınıda raul arkadaşım konuyu açar açmaz yaptı.
Ben Bitcointalk forumunu sık sık ziyaretçi olarak takip eden bir insanım ama olayların bu kadar saçma bir hale gelmesi tek bir görsel üzerinden insanların scam ilan edilmesi insanın aklına daha farklı şeyler getiriyor. Lütfen siz değerli Türk arkadaşlarımdan istirhamım bu konuda bana yardımcı olmanız. Kripto camiası için bir çok sosyal alanda bir çok platforma yer aldım. Beni daha iyi tanımanız açısından tüm hesaplarımı siz değerli arkadaşlar ile paylaşıyorum.
Forumda uzun süre takip ettiğinizi ve sık sık kullandığınızı söylemenize rağmen ki Ortağınız olan kişide forumdaki bu tür stock fotoğraf kullanların scam projeler yaparak milleti dolandırdığını iyi biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Stock fotoğraf kullanmamak yerine boş bir resim koysaydınız bu tür olayın önüne geçmiş olurdunuz. Basit bir hata yüzünden belki de tüm emekleriniz boşa gidecektir.
Ayrıca siz burada yazmasaydınız eminim Türk topluluğunda projeniz duyulmazdı. Bence Türk topluluğundan yardım istemektense Scam iddaa edildiniz konu'da elinizdeki tüm dökümanları şirket bilgilerinizi vs vs paylaşmanız daha uygun olabilir.