HARDCRACKERS (OP)
Full Member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
|
|
May 20, 2019, 09:13:29 PM |
|
Siz siz olun koinimden uzak durun. 1 yıldır çok basit çözebilecekleri bir problemi çözmüyorlar. Çözmemeyi bırakın açılan çağrıları da kapatıp birde yüzsüzce değerlendirme anketi gönderiyorlar. Önceden online olarak birileri yardımcı olmaya çalıştı sanırım onuda işten çıkarıp online desteği tamamen kapattılar. Kara delik gibi düşünün içeri birşey gönderebilirsiniz ama geri alabilirmisiniz belli deği senin bu mesajı bizim borsa konusuna ekleyip yazalım uyarı olarak. Liste güncellendi...
|
|
|
|
Lifekeeper
Member
Activity: 360
Merit: 24
|
|
May 21, 2019, 12:11:58 AM |
|
Uzun zamandir Koinim kullanirim , herhangi bir "ciddi" sorrun yasamadim, ufak tefek sorunlar her borsada olur gayet normal. Bu arkadas biraz detay versede bizde ogrensek sorun neymis diye. Bu sekilde camur at izi kalsin tarzinda bir mesaj olmus ve hic bir detay yok. Haybeye karalamamak lazim ulkenin 4 buyuk ve guvenilir borsasindan birini diye dusunuyorum. Malum 50 tane borsamiz var ama ilk 4 unun yeri ayri.
|
|
|
|
HARDCRACKERS (OP)
Full Member
Crypto Trader
|
|
May 21, 2019, 08:15:25 AM Last edit: May 21, 2019, 08:30:22 AM by HARDCRACKERS |
|
konu bu https://bitcointalk.org/index.php?topic=5089978.0adamın kaybettiği para bu askıda halen duruyor. https://www.omniexplorer.info/search/17VLdHV41WJ8ja1EyZ6ynSXtUcjQ1zyjP8Konusuna o zamanlar yazdım btc adresine usdt yollamış.önce yardımcı olalım demişler borsadan sonradan konusunda yazdığı yardımcı olacak elemanı iştenmi çkardılar yada elemanı uyardılarmı salla gitsin hesabı.cevap bile veren yok diyor!!!! hata baştan kendisinde olsada yanlış transferde en azından borsa şunu demeliydi kardeşim yanlış yollamışsın bişey yapamıcaz bir bardak soğuk su iç deseler en başta ARALIK 2018 de olay kapanırdı dememişler... işte adamı oyaladıkça süre uzamış ve 6 aylık olay herkesin başına gelebilir.onun için transferlerde hangi coini hangi cüzdana yolladığınıza dikkat edin. Koinim zaten bu siteyi salladığı yok üye profiline bakılırsa eleman en son girdiği tarih yaklaşık 6 yıl.. Adı: koinim Mesajlar: 9 Aktivite: 9 Değer : 2 Pozisyon: Çaylak Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2013, 12:48:17 Son Aktif: 18 Aralık 2013, 10:05:50Not: koinim siteye giripte ya bizi listede alta almışsın üst listeye al derlerse alırızda zannetmem gireceklerini onlar başka galakside kendi hallerinde takılsınlar listede bu şekil kalsın.
|
|
|
|
HARDCRACKERS (OP)
Full Member
Crypto Trader
|
|
May 23, 2019, 06:33:39 PM |
|
Sistemkoin hakkında şikayet var.
|
|
|
|
bitskytr
Member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
|
|
June 14, 2019, 12:40:26 PM |
|
ovis in son durumu nedir. sağda solda birşeyler okuyoruz.
|
|
|
|
coinito
Member
Activity: 203
Merit: 16
|
|
June 14, 2019, 01:17:41 PM |
|
ovis in son durumu nedir. sağda solda birşeyler okuyoruz.
Geçen twitterda birisi yazmıştı. Bu borsa kurulduğu ilk günden beri zaten kapalı. Açık ama kapalı, niye aktif olarak gösteriyorsunuz ki? +++@daisyserenda @coin_ticker ovis borsası hakkında bilginiz varmı? Sanırım Türkiye den çekiliyormuş. Destek vermiyorlar. Coin çekemiyoruz. ---Replying to @daisyserenda Ovis zaten içiboş bir borsa idi görünen hacim tamamen yalan.Ama içerden çekemiyor olmanız önemli. @Selcoin gibi üstadlar ile iletişime geçerek @oviscomtr borsasının coinlerinizin üzerine yattığını duyurmanıza yardımcı olmanızı tavsiye ederim. Bitcointalkta yorumları okuyabilirsiniz +++Replying to @coin_ticker @Selcoin @oviscomtr Teşekkür ederim.10 gün önce çekim talimatı verdim. İşlem yapılmadı. Destek ekibi geri dönmüyor. Telefonlara çıkmıyorlar.
|
|
|
|
vovidi
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
July 31, 2019, 03:03:13 PM |
|
Icrypex'in ofisindeydim dün (Maslak'ta. websitelerindeki adres doğru). Adamların 15-20 kişilik müşteri temsilcisi ekibi var. live chat, whatsapp falan değil, direk arayıp ulaşabiliyorsunuz. çağırdılar, gittim, kendimi baya özel hissettim yarışmaları varmış bir de haftaya
|
|
|
|
Lifekeeper
Member
|
|
July 31, 2019, 04:13:41 PM |
|
Bittrt ve Cryptosa da var yeni acilan borsalar icerisinde. Ikisinide deniyorum suanda. Sorun yasarsam burdan yazarim. Simdilik sorun yok. Icrypexide bir ara deniyesim var ama bakalim ne zaman.
|
|
|
|
Lifekeeper
Member
|
|
July 31, 2019, 10:45:34 PM |
|
Icrypex'in ofisindeydim dün (Maslak'ta. websitelerindeki adres doğru). Adamların 15-20 kişilik müşteri temsilcisi ekibi var. live chat, whatsapp falan değil, direk arayıp ulaşabiliyorsunuz. çağırdılar, gittim, kendimi baya özel hissettim yarışmaları varmış bir de haftaya Valla Gece 00:00 dan sonra telefonla aradim kapi duvar acan olmadi , bende sansimi email atarak denedim 1 saatten fazla oldu sanirim onada geri donus olmadi henuz. Madem 15-20 kisilik musteri temsilcileri var neden 1 tanesini gece nobete birakmiyorlar? Pek inandirici gelmedi postunuz newbie hesapla acikcasi
|
|
|
|
Lifekeeper
Member
|
|
August 01, 2019, 08:21:51 AM |
|
Valla Gece 00:00 dan sonra telefonla aradim kapi duvar acan olmadi , bende sansimi email atarak denedim 1 saatten fazla oldu sanirim onada geri donus olmadi henuz. Madem 15-20 kisilik musteri temsilcileri var neden 1 tanesini gece nobete birakmiyorlar? Pek inandirici gelmedi postunuz newbie hesapla acikcasi Az once Icrypex borsasi tarafindan cep telefonumdan arandim. Burdaki postumu okumuslar ve hemen geri donus yapmislar. Yaptiklari aciklamaya gore cok yakinda telefonla canli destek hizmetini 7/24 olarak gerceklestireceklerini ancak suanda bu destegin mesai saatleri icerisinde mumkun oldugunu belirttiler. Arayan kisi enteresan bir sekilde ultra kibar ve dinlemeyi bilen bir kisiydi. Genelde destek ekipleri dinlemeden konusur cunku Neyse borsalari hakkinda kisa bir bilgi alisverisi yaptik, beni ofislerine davet ettiler , firsat bulursam belki giderim ama zor gibi. Neyse gidersem deneyimlerimi burdan paylasirim. Ozet olarak anasayfalarindaki bazi yanlis bilgilerin duzeltilmesi gerektigini belirttim onlarda yetkili kisilere ileteceklerini soylediler. Takipte olacagim bakalim sadece dinliyorlarmi yoksa dinlemekle kalmayip gercekten yanlisliklari duzeltiyorlar mi, duzeltiyorlarsa ne kadar surede duzeltiyorlar. Ozet olarak onceden hic hesap acmayi dusunmuyordum, telefonla gorustukden sonra "heran hesap acabilirim" moduna girdim ama bakalim yanlisliklarin duzeltilip duzeltilmemesi ve bunun hizi benim icin belirleyici olacak. Istanbulda ikamet eden arkadaslar varsa bir ziyaret (Newbie hesapla degil ) edip goruslerini paylasirlarsa guzel olur. Malum borsalari adreslerinde bulmak neredeyse imkansiz, bu borsa adresinde bulunan yegane borsalardanmis
|
|
|
|
bitskytr
Member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
|
|
August 01, 2019, 08:31:05 AM |
|
Valla Gece 00:00 dan sonra telefonla aradim kapi duvar acan olmadi , bende sansimi email atarak denedim 1 saatten fazla oldu sanirim onada geri donus olmadi henuz. Madem 15-20 kisilik musteri temsilcileri var neden 1 tanesini gece nobete birakmiyorlar? Pek inandirici gelmedi postunuz newbie hesapla acikcasi Az once Icrypex borsasi tarafindan cep telefonumdan arandim. Burdaki postumu okumuslar ve hemen geri donus yapmislar. Yaptiklari aciklamaya gore cok yakinda telefonla canli destek hizmetini 7/24 olarak gerceklestireceklerini ancak suanda bu destegin mesai saatleri icerisinde mumkun oldugunu belirttiler. Arayan kisi enteresan bir sekilde ultra kibar ve dinlemeyi bilen bir kisiydi. Genelde destek ekipleri dinlemeden konusur cunku Neyse borsalari hakkinda kisa bir bilgi alisverisi yaptik, beni ofislerine davet ettiler , firsat bulursam belki giderim ama zor gibi. Neyse gidersem deneyimlerimi burdan paylasirim. Ozet olarak anasayfalarindaki bazi yanlis bilgilerin duzeltilmesi gerektigini belirttim onlarda yetkili kisilere ileteceklerini soylediler. Takipte olacagim bakalim sadece dinliyorlarmi yoksa dinlemekle kalmayip gercekten yanlisliklari duzeltiyorlar mi, duzeltiyorlarsa ne kadar surede duzeltiyorlar. Ozet olarak onceden hic hesap acmayi dusunmuyordum, telefonla gorustukden sonra "heran hesap acabilirim" moduna girdim ama bakalim yanlisliklarin duzeltilip duzeltilmemesi ve bunun hizi benim icin belirleyici olacak. Istanbulda ikamet eden arkadaslar varsa bir ziyaret (Newbie hesapla degil ) edip goruslerini paylasirlarsa guzel olur. Malum borsalari adreslerinde bulmak neredeyse imkansiz, bu borsa adresinde bulunan yegane borsalardanmis Yau arkadaş adamların borsada hesabım yoktu diyon sonra telefonla aradılar diyon bu adamlar FBI mı? CIA mi? kripto borsası mı telefonunu nerden bulmuşlar:)
|
|
|
|
Lifekeeper
Member
|
|
August 01, 2019, 08:46:23 AM |
|
Yau arkadaş adamların borsada hesabım yoktu diyon sonra telefonla aradılar diyon bu adamlar FBI mı? CIA mi? kripto borsası mı telefonunu nerden bulmuşlar:)
Telefonu acmayinca email attim demistim ya o email formunda telefon kutucuguda vardi oraya yazmistim telefonumu
|
|
|
|
vovidi
Newbie
Activity: 16
Merit: 0
|
|
August 01, 2019, 08:43:11 PM |
|
Valla Gece 00:00 dan sonra telefonla aradim kapi duvar acan olmadi , bende sansimi email atarak denedim 1 saatten fazla oldu sanirim onada geri donus olmadi henuz. Madem 15-20 kisilik musteri temsilcileri var neden 1 tanesini gece nobete birakmiyorlar? Pek inandirici gelmedi postunuz newbie hesapla acikcasi Istanbulda ikamet eden arkadaslar varsa bir ziyaret ( Newbie hesapla degil ) edip goruslerini paylasirlarsa guzel olur. Malum borsalari adreslerinde bulmak neredeyse imkansiz, bu borsa adresinde bulunan yegane borsalardanmis arkadaşlar, forumda newbie göründüğüm için beni küçük görüyorsunuz, kalbimi kırıyorsunuz.
|
|
|
|
HARDCRACKERS (OP)
Full Member
Crypto Trader
|
|
September 09, 2019, 08:02:55 PM |
|
bitexlive https://bitexlive.com/borsa hack yemiş para batıran varmıdır??
|
|
|
|
teramit
Legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
|
|
September 10, 2019, 12:49:39 AM |
|
piyasa.net domain sağlam ama bileciğinden bağrından çıkmış, basit bir arayüzü var Zzz inceler artık google da rastgele kelimeler aratırken buldum başka türlü de bulunmaz zaten aktif bile olmayabilir .
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
September 10, 2019, 06:14:36 AM |
|
piyasa.net domain sağlam ama bileciğinden bağrından çıkmış, basit bir arayüzü var Zzz inceler artık google da rastgele kelimeler aratırken buldum başka türlü de bulunmaz zaten aktif bile olmayabilir . Gözüm yandı. Bence biri HTML yapmayı öğrenirken yapmış siteyi. Zaten linklerin bir kısmı kayinet.com adresine gidiyor. Bu konu başlığında listelenen herhangi bir borsa ile aynı listede yer alması bile haksızlık olur...
|
|
|
|
|
HARDCRACKERS (OP)
Full Member
Crypto Trader
|
|
September 10, 2019, 09:08:07 AM |
|
Listeler güncellendi.piyasa net deneni hiç bir listeye almayalım şimdilik ne olduğu belli değil. klas coin alta aldık.bayebit denene de hack yazdık. Buraları okuyupta ilk borsa deneyimi yaşayacak varsa ilk 3 borsa var oraları deneyin. Diğerlerinde sıkıntı olabilir. İlk 3 de ilerde sıkıntı olabilir ama en azından hacim ilk 3 de görünen olay bu. Tüm paranızıda borsalarda tutmayın trezor-ledger alın. Borsada olan paranız misal tüm paranızın % 10-20-30 gibi olursa iyi olur.Geri kalanıda cüzdanlarda tutun derim tavsiye tabii isteyen hepsini borsada tutsun. Yoksa tüm paranı borsada tutupda ben trade yapıyorum diyip işte örnekler geliyor hem ülkeden hem dışarıdan hack olursa gitti paralar.Ondan sonrada artık sitede mağdur yazıları okuruz..
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
September 10, 2019, 11:33:38 AM |
|
@HARDCRACKERS ovis de mayıs ayından beri işleme kapalı. Daha doğrusu site açık ama fiyat aynı (Bitcoin 29960TL) alım satım yapılamıyor. Bu nedenle CMC listedışı bıraktı.
|
|
|
|
HARDCRACKERS (OP)
Full Member
Crypto Trader
|
|
September 10, 2019, 02:59:19 PM |
|
@HARDCRACKERS ovis de mayıs ayından beri işleme kapalı. Daha doğrusu site açık ama fiyat aynı (Bitcoin 29960TL) alım satım yapılamıyor. Bu nedenle CMC listedışı bıraktı.
güncelledim.Arada herkes 1 ci listede olanları incelerse kapanan yada sitesi sorunlu olanı konuya yazın.İnceleyip 2 ci listeye alalım.
|
|
|
|
|