Ayılar ile ilgili izlediğim bir belgesel direkt yatırım yaptığımız coinleri aklıma getirdi.
Ayılardan genç olanlar somon balıklarını yakalamak için suyun içine dalıp somonların arkasından koşturuyor. ( cryptocası ise, özellikle bu işe yeni başlayan arkadaşlar şu token gidiyor bu coin uçuyor deyip coin peşinde koşuyorlar) Genç ayılar bu koşuşturma sonucunda avucunu yalıyor tabiki de. ( yeni başlayan arkadaşlar da aynı bu genç ayılar gibi sadece heyecan yaşayıp sonra başlıyor küfre, şu kadar zarar ettim bu kadar girdi gibi.)
Tecrübeli ayı uygun bir yere geçip bekliyor. Somon balığı tam önünden geçerken işi bitiriyor. karnını yıka basa doyuruyor. ( cryptocası uygun coin ya da token alın, bunun içinde araştırma yapmadan başkalarının özellikle de twitter da ki fenomen geçinen dallamaları dinlemeyin. aldığınız coini ya da tokeni uygun yerde satmayı bilin. bu bir oyun ve bu oyunda amaç btc miktarınız arttırmak. ihtiyacınız olan btc yi bozdurup işinize gücünüze bakın. hiçbir şey uzaya gitmez.)
Dün beni bir arkadaşım aradı ve abi ben btc alacağım nasıl yaparım dedi. anlattım tamam dedi. sadece btc alıp bekleyecek misin dedim. hot (holo token) alacağını söyledi. dedim ki nereden duydun hot'u kayınpederim söyledi hemen almalıyım cevabını verdi. tabi hafta sonu olduğu için hemen alamadı
herkese bol kazançlar dilerim...
Not: En çok bu bölüm okunuyor diye altcoinler başlığına açtım. eğer yeri burası değil ise moderatörümüz zaten başka yerlere taşır. yanlışım varsa da affola...
edit: merit veren moderatörümüze teşekkür ederim
umarım şuan o somon balıkları bekleyen ayıların önüne kadar gelir ve bu akım devam eder yoksa bu gidiş ile aç kalacağız.