Benim şahsi fikrim 20-30 gün arası boğa sezonu olur sonra aha böyle 2 sene daha çakarlar malı elimize böyle biz de avucumuza bakar bakar dururuz
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum boğayı belki süreyi kısa tutacaklar 15-30 gün arası gibi zaten kimse anlamadan bol bol para sokup hacmi eskisi 850 milyar usd idi belki 1 trilyonu devirip btc yide 20.000-25.000 usd getirip ordan taklayı attıracaklar tabii boğanın en tepesinden alanda elinde patlayacak ve bunu sallıyorum sonraki ayı belki bizim şimdi yaşadığımız 1 senelik ayıdan daha beter olabilir hatta dahada uzun süre belkide 2 sene gibi tabii bunlar tahmin yaşayıp göreceğiz ama boğa gelirse eldekileri anında satıp vınn ve dışarıdan izlemek en akıllıcası olucak o zaman geldiğinde.
Ve 1 trilyon hacim yaparlarsa zaten büyükler enaz 500-600 milyar usd karıda iç edecekler gibi rahat rahat geri kalanda diğerlerine pay.
hocam yalvarırım virgül vs. kullan.
yorumuma gelecek olursak bence boğaya gerek yok. binance gibi borsalar 2-3 ayda bir ico düzenleyerek birilerini zengin edecek. biz marabalar da avcumuzu yalayacağız. ha belki millet küsmesin diye az bir şey btc'yi yükseltirler. arada bizler de sevinelim.
binance suanda kendi BNB sisirip, hem borsa olarak 1. ve coin olarak'da ilk 5'e girmek istiyor.
Stratejik acidan ulasa bilir ama bir sorun yasayacak.
Hem Blockchain olarak NEO, ETH, EOS'a kafa tutuyor hemde ico cikartip onlarin deger kazanmasini engelliyor.
Bu TEKEL olarak yolu iyide, decentral diye birsey kalmaz, yani binance'dan 2019 sonu coinbase, BiBox gibi borsalara hacim kayma olacaktir.
Boga piyasasina gelince, 2019'da ve sonra kimse BTC icin yüksek bir tahminde bulanmamali bence.
20-30k'lar hayal olarak kalacak gibi görünüyor.
Ekran karsisinda dünyasini kücülten bircok kripto sever var. Halbuki biraz coinleri takip ederseniz, sürekli grup halinde benzeri coinler pump oluyor yada bir pump sonrasi 2. pump geliyor. Sahsen bögle firsatlarda iyi bir miktar kazanma imkani sagliyor.
Ve en önemlisi, kazandiginiz miktari satip banka hesabiniza cekmez ve kar realize gerceklestirmek, cogu bunu yapamiyor.
BTC 2700$ denemeden 4400$'a gidecegini pek sanmiyorum ayrica.