Bitcoin Forum
November 19, 2019, 06:09:58 PM *
News: Help collect the most notable posts made over the last 10 years.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 📢📢 CoinHe.io [ Najomiljenija razmjena ANN i Bounty ] 🔝  (Read 34 times)
sunce33
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 567


BeLL Platform - https://bellwallet.io


View Profile
February 11, 2019, 07:49:18 PM
Last edit: February 11, 2019, 08:54:52 PM by sunce33
 #1

IZJAVA

Tržište kripto-valute postalo je industrija vrijedna više milijardi dolara; Nažalost, još uvijek nije prihvaćena u cijelom svijetu kao investicijski alat - u usporedbi s drugim tradicionalnim standardnim valutama fiat /poput dolara ili eura. Čak i tržišni udio od oko 2% u trenutnim valutama razmjene nije iznimno značajan, a očekuje se da će brojka ubrzano rasti u nadolazećim godinama. Naš cilj je postati kripto valutnom razmjenom sljedeće generacije, u potpunosti iskoristiti Blockchain tehnologiju, ponuditi prijedloge za nove korisnike neusporedive vrijednosti i ponuditi snažne povrate investitorima. Na kraju, želimo pokrenuti stvaranje novog financijskog ekosustava utemeljenog na interakciji između imovine i Blockchain tehnologije. Naša je misija poticanje i poboljšanje usvajanja kripto-valute kao medija razmjene za globalno trgovanje digitalnom imovinom. To ćemo postići povećanjem svijesti i edukacijom javnosti o sigurnosti i prednostima korištenja digitalnih valuta i tehnologije Blockchain. CoinHe.io je utemeljen s našim uvjerenjem u budućnost čiste kripto valutne trgovine i ambiciju da stvorimo brzu, sigurnu i transparentnu platformu za trgovanje digitalnom imovinom; obećanje da će ulagači i trgovci zadovoljiti i profesionalno iskustvo. CoinHe.io ima potrebne alate i stručnost - u obliku jednostavnog pristupa brzom financiranju, profesionalno skrojenim timovima i besprijekornim uslugama podrške - kako bi tvrtkama i individualnim investitorima omogućio da iskuse pozitivan poslovni rast i razvoj.


COINHE.IO

CoinHe.io je autonomna, učinkovita i transparentna platforma za trgovanje digitalnim sredstvima koja trgovcima i investitorima omogućuje sigurno trgovanje bilo kojom veličinom digitalne imovine bez brige o nepristranosti i transparentnosti ove platforme, pouzdanosti sigurnosti podataka i zaštite privatnosti ili integriteta. i robusnost sustava za rukovanje narudžbama.
Misija CoinHe.io je stvoriti pravedno i idealno okruženje za investitore za ulaganje, trgovinu i upravljanje digitalnom imovinom. Stoga su ciljevi dizajna naše platforme sveobuhvatno jamčiti nepristranost i transparentnost naloga za transakcije. Također može ispuniti regulatorne potrebe sigurnosti podataka, revizije, izvješćivanja i analize podataka na najsigurniji i najučinkovitiji način.COINHE PODRŽAVA TOP 10 KOINA

CoinHe podržava trgovinu top 10 koina i dodavanje koina kontinuirano Razvijanje baze na više platformi kao što su ERC20, Stella Token, Tron Token, Neo Token.

UREĐENI NARUDŽBI U BRZOJ I VISOKOJ TOČNOSTI

Mogućnost obrade transakcija do 10.000 transakcija u sekundi. To čini naknadu trgovanja malom i tržištu više varijabilno.

DEPOZITI, POVLAČENJE I TRGOVINA FIATOM VND SA TOP 10 KOINA

Izravna kupnja i prodaja koina po Vijetnamu Dong sada je jednostavna. Besplatni depozit - Bez posrednika - Visoka sigurnost.

CHT BANKA - DRŽANJE KOINA UZMITE PROFIT

Kada korisnici drže novac na CoinHeovom novčaniku (a ne trgovini), dobit će kamatu od CoinHea koja je jednaka bankovnom interesu.

NAJBOLJA SIGURNOSNA PLATFORMA U SVIJETU

CoinHe razvija sigurnosni sustav koji koristi najnapredniju tehnologiju:
 • Računalni oblak • Višeslojna sigurnost • Upozorenje o automatizaciji putem obavijesti, e-pošte i sl.


REFERRALNI SUSTAV S MAKSIMALNOM DOBITOM ZA REFERALE


Pozovite novog korisnika na CoinHe i zatražite besplatan CHT. CoinHe ce potrošiti do 50% naše dobiti za preporuku. Pružamo referalni sustav koji pomaže upravljati i optimizirati profit za referale.

OGRANIČEN API

API za programere ili tvrtke koje žele izgraditi bot i automatizaciju, beskonačnu platformu za računalstvo na oblaku.

GRAFIKON PREMA PRIKAZU TRGOVANJA

CoinHe (jedan od 30 najuspješnijih razmjena koina ima licencu za pregled trgovanja) pruža standardnu internu karticu podataka koja može crtati, dodijeliti indikatore, itd. Kako bi podržala optimizaciju profita.

IOS I ANDROID APP

Aplikacija CoinHe razvijena je u iOS-u i Androidu. Trgujte- Sve vrijeme - Svugdje.
• Veza za preuzimanje CoinHe na Android uređajima: https://bit.ly/2S41p8I
• Veza za preuzimanje CoinHe na iOS uređajima: https://apple.co/2V1XlYu


TRGOVINSKA STRATEGIJA ZA IZRADU MAKSIMALNE DOBITI

Kako bi podržao nove i neiskusne korisnike i učinio platformu automatiziranijom, CoinHe.io korisnicima omogućuje “Kopiranje” strategiju trgovanja najboljih najpametnijih ulagača u sustav.

CHT

CHT (ili CoinHe Token) je oznaka ERC20 koju izdaje CoinHe.
Ukupan broj izdanih CHT je postavljeno na 200,000,000 CHT.
CHT je po cijeni od 0,5 USD po jedinici za lansiranje i povećat će se kako zahtjevi tržišta zahtijevaju.
Coinhe neće prodavati CHT, već će slobodno distribuirati zajednici Airdrop i Bounty
Kampanja.
CoinHe će automatski raspodijeliti svoje prihode vlasnicima CHT-a. Nositelji CHT
će steći određena prava prema bilo kojoj odluci zajednice.


KAKO MOGU ZARADITI CHT?


AIRDROP KAMPANJA

Novo registrovani korisnik će zaraditi 100CHT (~ 50 $) ukupno 30,000,000 CHT nakon što završi pet koraka Airdropa.
BOUNTY KAMPANJA

Uz našu zanimljivu distribuciju od 10.000.000 CHT, Bounty možete sudjelovati sa svakim svojim aktom koji nas približava potencijalnim investitorima.

Pridružite se Bounty kampanji ovdije: Bounti

MAPA PUTA


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!