Cacabey_40
|
|
March 19, 2019, 05:26:43 PM |
|
Boğa öldü onu geçen kurban biz kesip, fakire fukaraya verdik. Bu seçenek çok iyi olmuş. Aynen bu şekilde. Boğa yok artık. Ayıların en dirisini vurmaya bakın siz azaltalım şu ayıları...
|
.
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
March 25, 2019, 12:15:45 PM |
|
şu anda ikinci sırada olan şeyle olacak iş değil o. insanlar genel olarak dayatmayı severler. benim oyum yarılanmadan yana.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
iccel
|
|
March 25, 2019, 03:37:40 PM |
|
Bu işe bulaşan herkesi pişmanlık düzeyine getirmeden füzeyi rampaya yerleştirmeyecekler bu böyle biline. Bu nedenle kaybı halinde hayat kalitenizi bozacak miktarlarda para ile piyasaya girmeyin.
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
March 25, 2019, 08:53:38 PM |
|
bitcoin ve kripto dünyası büyük bir kayıp ve düşüş daha yaşayacaklar bitcoin 2 bin dolar seviyelerine gelecek korku satışları başlayacak ve ardından boğa koşuya geçecek çünkü balinalar ucuzdan ceplerini doldurmuş olacaklar
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
March 25, 2019, 09:20:46 PM |
|
Kesinlikle yarılanma sonrası başlar diyorum ben. Zaten pek çok kişi de bu şıkkı seçmiş. Aksi bir durum yaşanma ihtimali yok gibi görünüyor. Tabii burada boğadan kastımızın ne olduğu da ayrı bir soru. Mesela birkaç bin dolarlık BTC artışını boğa olarak göremeyiz. Böyle artışlar olabilir, normaldir. BTC'nin istikrarlı bir şekilde 10,000 dolar üzerine, ETH'nin de 1,000 dolar üzerine çıkması boğaya girmiş olduğumuzun göstergesidir.
|
|
|
|
sernofus
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 3
|
|
March 27, 2019, 11:15:51 AM |
|
boğanın ölmüş olma ihtimali benim için hala uzakta olan bir ihtimal. bu piyasalara tekrar boğa gelecektir. belki şekli değişir ama illa gelir.
|
▀▀▀▀▀█████████ CRYPTON ▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬ Revolutionary Cryptocurrency Exchange
|
|
|
U20
Full Member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
March 27, 2019, 08:59:48 PM |
|
bence boğa bitcoin yarılanmasından sonra başlar, yani mayıs 2020 gibi. ancak bu seferki boğa çok daha çılgın yüksek atacaktır diye düşünüyorum, ben diyeyim 100bin dolar siz deyin 300bin dolar hatta 1 milyon dolarları göreceğiz.. ne güzel hayal kuruyorum değil mi
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
March 27, 2019, 10:40:50 PM |
|
boğanın ölmüş olma ihtimali benim için hala uzakta olan bir ihtimal. bu piyasalara tekrar boğa gelecektir. belki şekli değişir ama illa gelir.
belki de hiç gelmez biz gelmesini umuyoruz sadece fakat piyasa belki de yıllarca bu şekilde gidip gelecek
|
|
|
|
Danslip
|
|
March 27, 2019, 11:23:54 PM |
|
Boğa öldü onu geçen kurban biz kesip, fakire fukaraya verdik. Bu seçenek çok iyi olmuş. Aynen bu şekilde. Boğa yok artık. Ayıların en dirisini vurmaya bakın siz azaltalım şu ayıları... Ölü boğa diri ayıdan daha çok iş yapar bu piyasada. Bence bekleyip en iyi ayıyı bi kasapa gpsterelim, bakalım o ne diyecek.
|
|
|
|
█▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . Stake.com | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . PLAY NOW | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
tmlksck
Jr. Member
Activity: 476
|
|
April 02, 2019, 05:05:15 PM |
|
yarılanmaların büyük etki göstereceği kesin. bugün yaşanan bir yükseliş de tetikleyici olabilir olduğunu gösterdi bize.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
beckspace
|
|
April 02, 2019, 11:51:51 PM |
|
Gelecek boğa sezonu halving yarılanma sonrası genel beklenti, her ortamdada yazılıp çiziliyor, fakat bu piyasa herkesin beklentisini boşa çıkarıyor genellikle, halving beklemeden boğa başlayarak herkesi daha pahalı Bitcoin satın almaya mecbur edebilir.
|
|
|
|
rexxxoonaa
Jr. Member
Activity: 322
|
|
April 04, 2019, 01:29:38 PM |
|
sec onayı da ciddi bir yükselişe adım attırabilir gibi görünüyor. bir söylenti ve bir açıklamayla iki günde 1300 dolar kadar artış gösterdi.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
huzurkan
|
|
April 05, 2019, 07:39:01 AM |
|
3 cü nedenden dolayı btc nin harekete geçeceğini düşünüyorum. Mevcut finansal sisteme bir tepki olarak blockchain sejtöründe ciddi yükselişler bekliyorum.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
zzevzek
Jr. Member
Activity: 322
|
|
April 10, 2019, 04:33:25 PM |
|
bitcoin bir hafta boyunca ortalama 500 dolar yükselse bile boğa gelebilir. seçeneklerin hepsi de ayrı ayrı olasılar.
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
Prott
|
|
April 10, 2019, 06:05:27 PM |
|
Ben Çin'in bitcoin yasağını resmi olarak kaldırması ile başlayabilir diye düşünüyorum. Tabi bunun garantisi yok ama böyle bir şey halvingten çok daha fazla hype yapar piyasada. Çin'in nüfusu kalabalık dünyada ki en büyük etkiyi oluşturacak ülke Çin.
|
|
|
|
yaviz0002
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
April 15, 2019, 01:46:03 AM |
|
bakkt, sec, yarılanma ayrı ayrı ralli yaptıracak üç ayrı faktördür bana göre. üçünün de ertelemesiz hayata geçtiğini hayal dahi edemiyorum.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Oracolcoin XOR ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
Drldrl2767
Jr. Member
Activity: 257
Merit: 1
|
|
April 17, 2019, 07:53:08 PM |
|
Zaten bankaların btc rezervine başladıklarını okuduk ama bunu ülkelerde yaparsa bilinki hem boğa geliyor hemde dünya finanssal açıdan baştan yaratılıyor demektir.
|
|
|
|
kr105
|
|
April 17, 2019, 08:03:41 PM |
|
Uzun süren bir durağanlık ve belirsizlik olduğu için açıkçası boğa nasıl gelir fikir yürütemiyorum. 2020/2021 gibi tarihler konuşuluyor falan, boğa gelecek ama ne zaman ve nasıl geleceğini kestiremiyorum. Bir gece ansızın gelebilir
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 17, 2019, 08:18:07 PM |
|
Ankete çok az kişi katılmış. Keşke şöyle yüzlerce oy verilseydi de daha net bir tablo ortaya çıksaydı. Ben halen "halving sonrası" başlayacağı konusunda ısrarlıyım. Yeni bir anket yapılırsa, şıklar daha kısa seçeneklerden oluşsun bari.
|
|
|
|
Danslip
|
|
April 17, 2019, 09:06:33 PM |
|
Ankete çok az kişi katılmış. Keşke şöyle yüzlerce oy verilseydi de daha net bir tablo ortaya çıksaydı. Ben halen "halving sonrası" başlayacağı konusunda ısrarlıyım. Yeni bir anket yapılırsa, şıklar daha kısa seçeneklerden oluşsun bari.
Yeni anket yapılması yine de bir şeyleri değiştirmez bence. Olmuşla bitmiş bir değil amma ortaya çıkan tablo hakikata çok daha yakın.
|
|
|
|
█▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . Stake.com | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . PLAY NOW | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
|