wwzsocki
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1731
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
|
|
April 08, 2019, 10:07:48 AM |
|
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
trademaniac
|
|
April 08, 2019, 01:33:24 PM |
|
$5440 Bo widziałem jakiś logarytmiczny wykres z wróżbą mówiący że cena będzie rosła do 2021.
|
|
|
|
Tytanowy Janusz (OP)
Legendary
Activity: 2156
Merit: 1622
|
|
April 08, 2019, 06:30:55 PM |
|
$5440 Bo widziałem jakiś logarytmiczny wykres z wróżbą mówiący że cena będzie rosła do 2021. Dzięki za predykcję. Mam nadzieję, że trafisz, bo obstawiam podobny poziom. Dzięki również, za wszystkie memy. Cięzko będzie wyłonić zwyciężcę, na szczęscie dzięki waszej hojności w OP jest jeszcze skromna pula na nagrody dodatkowe. Dla wszystkich, którzy jeszcze nie przedstawili swojej predycji przypominam, że 15.04.2019 kończy się termin zgłoszeń.
|
|
|
|
|
|
trademaniac
|
|
April 09, 2019, 10:39:04 AM Last edit: April 09, 2019, 11:27:28 AM by trademaniac |
|
|
|
|
|
|
cryptovigi
|
|
April 09, 2019, 11:03:46 AM |
|
Coś mi nie gra z tym memem... chyba powinno być w grudniu 2017 kiedy btc dobijał 20k usd a nie rok później, kiedy akurat dreptał po dnie spadków - chyba że ich miny to zmartwienie a nie podziw....
|
|
|
|
trademaniac
|
|
April 09, 2019, 11:24:25 AM |
|
Coś mi nie gra z tym memem... chyba powinno być w grudniu 2017 kiedy btc dobijał 20k usd a nie rok później, kiedy akurat dreptał po dnie spadków - chyba że ich miny to zmartwienie a nie podziw.... Masz rację. pomyliłem się. Poprawiłem
|
|
|
|
cryptovigi
|
Znalazłem jednego optymistycznego mema - mam nadzieję, że będzie on proroczy na najbliższe miesiące. I drugi bardzo prawdziwy jeżeli chodzi o bounty i wielomiesięczne oczekiwania na przyznanie tokenów albo ciągłe przesuwanie terminów notowania na giełdach:
|
|
|
|
malevolent
can into space
Legendary
Activity: 3472
Merit: 1724
|
|
April 15, 2019, 03:15:16 AM |
|
$4800. Obstawiam, że kurs będzie się utrzymywał w podobnych okolicach co obecnie, z nieznacznymi spadkami, zanim zacznie spadać ostrzej lub iść do góry, ale nie od razu. Trochę z dupy wytypowanie
|
Signature space available for rent.
|
|
|
Tytanowy Janusz (OP)
Legendary
|
|
April 15, 2019, 07:32:45 AM Last edit: April 30, 2019, 08:08:57 AM by Tytanowy Janusz |
|
$4800. Obstawiam, że kurs będzie się utrzymywał w podobnych okolicach co obecnie, z nieznacznymi spadkami, zanim zacznie spadać ostrzej lub iść do góry, ale nie od razu. Trochę z dupy wytypowanie Dzięki za predykcję. Do końca czerwca 1.5 miesiąca, jak dla mnie za długo na tą półkę cenową po tak silnym impulsie. Według mnie do tego czasu z konsolidacji już wyjdziemy i albo będziemy szorować niżej testując 4200 albo wyżej walcząc z oporem na 5500-6500. Niemniej jednak życzę powodzenia aaa i gratuluję miejsca w chipmixerze. Dziś 15.04 - ostatni dzień na składanie predykcji co do ceny bitcoina na 1 czerwca 2019. Świetny. Może do końca konkursu okaże się, czy prawdziwy
|
|
|
|
cryptovigi
|
Dziś 15.04 - ostatni dzień na składanie predykcji co do ceny bitcoina na koniec czerwca 2019. Świetny. Może do końca konkursu okaże się, czy prawdziwy Jako że z natury jestem optymistą - a poza tym ten mem dał mi dodatkową nadzieję (tak jakoś mi się skojarzył z premierą ósmego sezonu Gry o Tron) więc ja ze swoją predykcją polecę najwyżej z Was wszystkich i rzucę $6.500. Dlaczego tak wysoko? Bo jak pisałem jestem optymistą a poza tym ostatnio skoczyliśmy o ok. 30% a liczę, że do wakacji trochę podepczemy aktualne poziomy i podskoczymy jeszcze raz z podobnym 30%-wym rozmachem (co mam na poparcie swojej teorii - niestety nic)?
|
|
|
|
wwzsocki
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1731
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!!
|
|
EMONEYMAX.NET - BEST SHILL TEAMS AND CHATTERS!!! | FULL PROOF OF WORK IN REAL TIME (all links, screens are shared in special Telegram group) | GUARANTEED VISIBILTY OF OUR COMMENTS | NO SHADOWBANNS ON X! (or any other Social media) | DELETED IN FIRST 24h CONTENT IS REPOSTED AGAIN! (with full delivery rapports) | ONLY REAL PEOPLE - NO BOTS (delivery of bot traffic only on request) | WORKED WITH MORE THEN 400 CLIENTS!
|
|
|
adamvp
|
|
April 19, 2019, 08:52:41 PM |
|
Ukradnę, bo wyjątkowo mi się spodobał, szczególnie, że trzeba się chwilę przyjrzeć, żeby załapać :
|
I am looking for signature campaign pm me
|
|
|
Tytanowy Janusz (OP)
Legendary
|
|
April 23, 2019, 10:23:20 AM |
|
Jako, że tydzień temu zakończył się termin zgłoszeń swoich predycji prezentuję poniżej listę wszystkich typów: cryptovigi - 6500$ wwzsocki - 6000$Obecna cena - 5509$ trademaniac - 5440$ malevolent - 4800$ Airbuxf - 4679$ kimikimiksz - 3820$ Flangler - 3356$ adamvp - 2137$Dziękuję wszystkim za memy
|
|
|
|
adamvp
|
Wszystkim zwycięzcom oczywiście serdecznie gratuluję ;-) Pozwolę sobie jeszcze na mały suplement, w postaci takiego oto poniższego mema:
|
I am looking for signature campaign pm me
|
|
|
cryptovigi
|
|
April 28, 2019, 10:14:51 PM |
|
Wszystkim zwycięzcom oczywiście serdecznie gratuluję ;-)
Z tymi gratulacjami trochę się pospieszyłeś na razie mamy zebrane typy i czekamy jak bardzo nas bitcoin zaskoczy na koniec czerwca - czyli mamy jeszcze całe dwa miesiące a to baardzoooo dużo czasu...
|
|
|
|
Tytanowy Janusz (OP)
Legendary
|
|
April 30, 2019, 06:17:59 AM |
|
Z tymi gratulacjami trochę się pospieszyłeś na razie mamy zebrane typy i czekamy jak bardzo nas bitcoin zaskoczy na koniec czerwca - czyli mamy jeszcze całe dwa miesiące a to baardzoooo dużo czasu... Koniec czerwca ?...? Czy tylko ja potrafię zrozumieć siebie ? Konkurs będzie trwał do 1 czerwca 2019 i składał się będzie z 2 etapów:
1 Czerwca kończy się konkurs memów i następuje rozstrzygnięcie predykcji. Został więc miesiąc. Zamknąłem zgłoszenia odpowiednio wcześniej, by ostatniego dnia nie trafił się jakiś cwaniak, co poda predykcję na jutro Puki co najbliżej są trademaniac i malevolent. Pytanie, czy obecna cena utrzyma miesiąc w tym miejscu...
|
|
|
|
cryptovigi
|
|
April 30, 2019, 07:56:12 AM |
|
... Koniec czerwca ?...? Czy tylko ja potrafię zrozumieć siebie ? ... No nie dziw mi się chłopie bo sam tutaj nieźle namieszałeś : ... Dziś 15.04 - ostatni dzień na składanie predykcji co do ceny bitcoina na koniec czerwca 2019. ...
|
|
|
|
|