Bende yok. Ben has ücreti isteyipte token yollayacagim diyen bir ekibe ilk airdrop yaptığım zaman gas yolladim. Karşılığında hava geldi bana. Gas gönderene yolladıkları ama göre bende yoktur.
Genelde o gas muhabbeti isteyip Token yollayacağız diyen bounty ve AirDroplar dolandırıcılık yapıyor o yüzden gerçekten yollasalar bile insan güvenirse yollayamıype
platformun adını hatırlamıyorum forumda güvenilen bir eski bounty yöneticisiydi sanırım. tokenleri için de zamanında güzel yorumlar olduğu için ben çekinmeden yollamıştım ama borsaya girmeleri neredeyse 1 sene olmuştu. bounty ile token farklı bu arada.
ERC20 tokenlar cüzdanlarda bazen gözükmüyor. Gözükmesi icin o token'in cüzdana tanimlanmasi gerekebiliyor. Her token icin gecerli degil, bazi tokenlar otomatik tanimlanmis oluyor. Benim bazi ETH cüzdanlarimda, MEW'de görmedigim tokenlari mesela
https://deltabalances.github.io/ sayfasinda görüyorum.
Sadece bilgi amacli yazdim. Konuda yazan arkadasa gas gönderdigi halde gercekten gönderilmemis olabilir tabii.
PS: GoChain token'ini mesela MEW'de göremiyorum; söyle ki: Bu token icin özellikle GoChain Mainnet'ini secmem lazim ki GO'larimi görebileyim. Bazi tokenlarda dikkat etmekte fayda var...