cryptobaro
Full Member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
|
|
April 12, 2019, 06:41:00 PM |
|
Fiyat şahsi fikrimce 'en azından' ico fiyatına gelecek, adamlar ciddi ciddi ilerliyor, o borsalara çıkarlarsa harika olacak kazanç açısından.
|
|
|
|
janocuk
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 6
|
|
April 13, 2019, 11:40:07 AM |
|
valla genelde borsalara ilk girilen zamanlar güzel hype oluyor, o zaman elden çıkarmak lazım, sonra hacim düştükçe fiyat dibi boyluyor. boyladıkça daha çok satan oluyor. sonra proje bir daha dirilmemek üzere ortalardan siliniyor. sanırım bu token içinde ilk bir ay satmak için güzel bir süre. sonrasında ne olur bilemeyiz.
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
April 13, 2019, 12:41:18 PM |
|
valla genelde borsalara ilk girilen zamanlar güzel hype oluyor, o zaman elden çıkarmak lazım, sonra hacim düştükçe fiyat dibi boyluyor. boyladıkça daha çok satan oluyor. sonra proje bir daha dirilmemek üzere ortalardan siliniyor. sanırım bu token içinde ilk bir ay satmak için güzel bir süre. sonrasında ne olur bilemeyiz.
Şuanda güzel bir hype var bakalım ne olacak huobi binance haberleri gerçekleşir ise daha ciddi hype bile olur. Ama birde boş çıkarsa işte o zaman çöküş başlar
|
|
|
|
kr105
|
|
April 13, 2019, 12:53:01 PM Last edit: April 17, 2019, 01:03:24 PM by kr105 |
|
Baştan beri güzel olan kampanyalardan biriydi, adamlar temiz iş yaptı. Böyle bir piyasa ortamında bu kadar bile hype yakalaması çok iyi.
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
April 13, 2019, 12:59:44 PM |
|
telegram grupları çok aktif huobi listelenmesi onaylanmış diyorlar fiyatı tekrardan uçuşa geçti bu sefer 2-3 cente çıktığında satacağım
|
|
|
|
vycl87 (OP)
|
|
April 14, 2019, 10:12:40 AM |
|
Huobi ve Binance bir kenara. 17/04'de trade.io'da da BTC pair ile listeleneceği duyuruldu. İkinci listeleme ICO partneri trade.io'dan geldi. Bakalım devamı nasıl olacak.
|
|
|
|
cryptobaro
Full Member
Turkish Translator
|
|
April 14, 2019, 02:24:36 PM |
|
Huobi ve Binance bir kenara. 17/04'de trade.io'da da BTC pair ile listeleneceği duyuruldu. İkinci listeleme ICO partneri trade.io'dan geldi. Bakalım devamı nasıl olacak.
Aynen hocam Trade.io hacim olarak çok iyi bir borsa olmasa da fiyata olumlu etki edeceğini düşünüyorum. Umarım huobi v binance ile devam eder.
|
|
|
|
janocuk
Jr. Member
|
|
April 15, 2019, 10:50:16 AM |
|
valla bence binance listelenmesi zor, huobi olabilir ama binance zor gibi duruyor, bir de binance genelde, listeleme öncesi binance'de listeleteceğiz tarzı hareketleri pek sevmiyor. açıkcası ben wpp için 0.03, 0.04 tarzı fiyatları tepe fiyat olarak görüyorum. ondan sonra dibe doğru hareket edebilir. muhtemelen trade io listelenmesi sonrası satarım tokenleri.
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
April 15, 2019, 12:09:54 PM |
|
Adamlar sırayla belirli borsalara giriyor. En azından gir ceviz deyip te fos çıkmıyor. binanceye gelirsek, parayı bastıktan sonra her coini alırlar. Yeter ki para kazanacaklarını bilsinler. Şuan için matic gibi bir ieo ile mesguller. Şimdi değilse bile bir süre sonra girseler yeter
|
|
|
|
janocuk
Jr. Member
|
|
April 16, 2019, 08:17:28 PM |
|
digifinex e girmek çok zor değil ama huobi listelenmesi ciddi başarı olur evet. coinbene de fena bir borsa değil, trade io yu bilmiyorum. binance artık kolay kolay token listelemiyor. bir ara önüne geleni listeliyorlardı, abartmışlardı. şimdi delist furyasına başladılar, bitcoin sv yi bile delist etti adamlar. umarım huobi olur.
|
|
|
|
franch
|
|
April 17, 2019, 07:36:52 AM |
|
İnsanda kısmet olacak. WPP imzasına katılmış daha sonra buying için wpp imzasını kaldırmıştım ve bu yüzden stakelerim sayılmamıştı.Şimdi buying 2020 yılına erteledi WPP ise huobi binance konuşulur durumda. Kısmet mi diyeyim şanssızlık mı diyeyim bilemedim.
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
April 17, 2019, 08:18:38 AM |
|
İnsanda kısmet olacak. WPP imzasına katılmış daha sonra buying için wpp imzasını kaldırmıştım ve bu yüzden stakelerim sayılmamıştı.Şimdi buying 2020 yılına erteledi WPP ise huobi binance konuşulur durumda. Kısmet mi diyeyim şanssızlık mı diyeyim bilemedim.
Nasip kısmet hocam. Huobi binance haberleri gerçek olur mu bilmem ama şuan için telegram da konuşuluyor. Binance önceden konuşulan hiçbir tokeni almadi. Belki bu bir ilk olur.
|
|
|
|
kr105
|
|
April 17, 2019, 01:05:23 PM |
|
Wpp ekibi ne yapıyor diye açıkçası ben de takipteyim. Borsalarla görüşmeler var, pozitif anlamda söylentiler var, ekip işinde gücünde devam ediyor gibi.. beklentiler güzel. Gerisi şans kısmet artık.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
April 17, 2019, 06:20:21 PM |
|
wpp bountysine katılmıştık digifinexe girdi ama sonrasında çok takip etmedim çünkü oldukça düşük seviylere geldi beklemekte fayda var . daha iyi yerlere gelebilir sonuçta.
|
|
|
|
Dontcry.
|
|
April 17, 2019, 07:39:36 PM |
|
lauda açmıştı konuyu dikkatimi çekti ama başlarda para toplayamamıslardı sonradan uctu gitti nolduysa kaçırdık galiba. uzun zaman sonra gözleri güldüren bi kampanya oldu.
|
|
|
|
Danslip
|
|
April 17, 2019, 07:41:25 PM |
|
Fiyat şahsi fikrimce 'en azından' ico fiyatına gelecek, adamlar ciddi ciddi ilerliyor, o borsalara çıkarlarsa harika olacak kazanç açısından.
Büyük borsaları yakalaya bilirlerse bu patlama herkeze yeter hem yatırımcı kazanır hem de bountyci arkadaşlar döner parasından daha yükseklere çıkar.
|
|
|
|
█▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . Stake.com | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . PLAY NOW | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
cryptobaro
Full Member
Turkish Translator
|
|
April 17, 2019, 08:00:00 PM |
|
Büyük borsaları yakalaya bilirlerse bu patlama herkeze yeter hem yatırımcı kazanır hem de bountyci arkadaşlar döner parasından daha yükseklere çıkar. bugün trade.io fiyata olumlu etki etmedi, şimdi CMC'ye gireceklerdir, nasıl bi etki yaratır bilemiyorum..Digideki botlar sinir bozmaya başladı sürekli fake hacim
|
|
|
|
beypazmad
Jr. Member
Activity: 406
Merit: 1
|
|
April 18, 2019, 04:56:25 AM |
|
Coinmarketcap çok büyük etki yaratır diye düşünüyorum. Yeni yatırımcıların çoğunun referans noktası ora çünkü.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
ugurum15
Member
Merit: 22
|
|
April 18, 2019, 05:28:40 AM |
|
Sürekli yeni borsalara girsin cmc ye girsin yeter ki girsin. Yoksa yatırımcıya girer. Dün bakma fırsatım olmadı ama trade io ya girmesi pek olumlu etki yapmamış gibi.
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
April 18, 2019, 07:58:32 AM |
|
Wpp trade.io ya girdi ama sanki fiyata çok etki etmedi. Güzel yanı artık BTC ile de trade ediliyor olması. Huobi ve binance ile ilgili haberler var telegramda konuşuluyor binance belki zor ama huobi olabilir
|
|
|
|
|