O wyborach menedżerów się nie dyskutuje ale tylko o tych dobrych
. Tak więc chcę Was zapytać co sądzicie o ostatnich naborach do Chipmixera?
@TytanowyJanusz, jeżeli nie chcesz takiej dyskusji w tym temacie, to po prostu usuń mój post.
Wolałbym ograniczyć w tym wątku dyskusję do minimum. Odszedłem już od kasowania waszych postów, bo mamy tu 5 regularnie postujących uczestników i dosłownie nikt nie trzymał porządku tego wątku (nie ograniczał zaśmiecania) więc uznałem, że skoro 100% uczestników forum woli umieszczać tu krótkie odpowiedzi na temat to dlaczego miałbym je kasować skoro tylko mi to nie odpowiada. A raczej odpowiada tylko kłuci się z pierwotnym założeniem.
A pierwotnym założeniem było to, że każdy doda sobie ten wątek do Watchlist i będzie wiedział, że jak pojawi mu się powiadomienie o nowym poście będzie to oznaczało, że jest nowe miejsce w dobrej kampanii i jak zależy mu na dostaniu się to musi szybko siadać przed kompa i pisać zgłoszenie. A nie, że pojawiła się nowa odpowiedź do dyskusji w temacie kampanii sygnatur.
Kasowanie postów nie zmieni faktu, że i tak wszyscy dostaną powiadomienie o nowym poście. Więc czy będę je kasował czy nie to i tak pierwotne założenie się nie trzyma.
Nie zmienia to jednak faktu, że wciąż lepiej dla wszystkich (przynajmniej moim zdaniem) jest zaczynanie ogólnych dyskusji dotyczących kampani sygnatur w
odpowiednim do tego watku.5 nowych miejsc w Windice - chyba najbardziej ruchliwa kampania. Praktycznie co tydzień zwalniają się miejsca:
Payments have been sent to those who qualified. I have 5 open slots from hero down may apply. 1 hero slot open
Manager:
yahoo62278Nazwa kampanii:
Windice.io Signature CampaignIle do zarobienia/tydzień:
Member- $.25 cents per post
Full member- $.50 cents per post
Sr member- $1 per post
Hero- $1.75 per post
max 20 postów, czyli od 5 do 35$
Jakie rangi: Member - Hero