Wiem jaki to ból kiedy za cholerę nie można rozbudować konta społecznościowego. Też przez bounty potrzebowałem od zaraz Facebooka, Twittera i innych kont najlepiej z milionami followersów
.
Na szczęście znalazłem na to lekarstwo.
Zacząłem używać wszystkich serwisów do nabijania obserwujących, metodą prób i błędów w końcu znalazłem jeden, który jest naprawdę dobry. Sam używam tego serwisu i za darmo w 4 miesiące nabiłęm 5000 followersów bez żadnego bana czy blokady konta
Twitter. W dalszym ciągu korzystam i codziennie nabijam sobie kilku kolejnych followersów.
Serwis o którym piszę to
TWIENDS.COM i trzeba się trochę go nauczyć. Spokojnie w zależności od potrzeb stworzyć nowe konto lub użyć aktualnego, zarejestrować sie do serwisu
TWIENDS.COM i zaakceptować na
Twitterze. Jeżeli potrzebujesz np. 10 followersów dziennie to co parę godzin musisz sam wybrać 2 lub 3 osoby, które będziesz obserwował a jak potrzebujesz szybko więcej followersów to czas się skraca np. co godzinę czy nawet co 30 minut, wszystko zależy od potrzeb. Po kilku dniach będziesz mógł dostawać nawet kilkunastu followersów na godzinę, dziesiątki czy setki dzienne. Najważniejsze jest żeby nikogo nie odrzucać i zacząć od małej ilości osób po czym zwiększać systematycznie ilość obserwowanych i skracać czas kiedy się ich klika.
Gdy zaczynasz korzystać z serwisu
TWIENDS.COM to na początjku może tak być, że dostaniesz tylko kilku followersów, bez paniki wszystko jest ok. Dzisiaj trochę częściej klikałem żeby pokazać różnicę w ilościach i jak widzicie na zdjęciu powyżej w pierwsze dni tego tygodnia klikałem tylko 1 czy 2 osoby i dostałem tyle samo z powrotem. Dzisiaj jak częstotliwość klikania była większa, otrzymałęm odpowiednio więcej followersów
. Najważniejsza jest systematyka, nie ma żadnego sensu obserwowanie kilkunastu osób na raz, szczególnie na początek bo i tak serwis odda nam góra kilku followersów. Buduj konto spokojnie a za kilka tygodni będziesz otrzymywał tylu obserwujących ilu Ci będzie potrzeba.
Ja też z początku kombinowałem, wybierałem osoby po zainteresowaniach, opisach, krajach, itd. Jednak z doświadczenia wiem, że najlepijej z tej głównej listy zaraz na pierwszej stronie (home tab) gdzie masz ludzi do obserwowania, nic nie przełączać i od góry wybrać jedną osobę. Za dwie godziny następną, i za kolejne dwie godziny nastepną (czy jak będziesz miał czas).
Z początku ważne jest aby zdobyć (jak wszędzie) status i procent odrzuconych w "
connections" (obok home tab) musi dojść do 95-100%. Nie wolno przestawać obserwować ludzi po kilku dniach to jest właśnie plus tego serwisu bo zaraz w connections spadnie procent do 50 czy 20 i zaczniesz dostawać mniej followersó lub żadnych dopuki nie wruci procent powyżej 90. Ludzie z wysokim procentem otrzymują więcej obserwujących.
Z początku nie szalej tylko sam kliknij powiedzmy 10 osób przez cały dzień i jak Ci serwis odda tylko jednego czy dwóch to przestań. I na następny dzień znowu. Stopniowo dzień po dniu będzie ich coraz więcej.
Najważniejsza jest regularność. Zauważyłęm, że jeżeli loguje się co pół godziny lub nawet 15 minut i kliknę 1 czy 2 osoby to natychmiast po odświeżeniu mam już kolejnego followersa na koncie. Aktualnie dziennie nabijam od 3 do 8 osób (zależy od czasu i czy nie zapomnę kliknąć
bo chwilowo nie ma dobrych bounty i tak mi nie zależy). A jak zaloguje się tylko raz czy nawet kilka razy ale w dużych odstępach czasu i nawet jeżeli kliknę sam kilka osób to i tak odda 1 lub 2 czyli o wiele mniej. To jest jakiś program, który napewno jest ulepszany i zmieniany. Jak na razie chodzi i to jest najlepsza strategia, która dla mnie działa.
Odświeżyć stronę
TWIENDS.COM i jak pod spodem tabelki (po prawej stronie) jest napisane na czerwono "kolejni użytkownicy czekają aby się z tobą połączyć...."
to właśnie wtedy klikamy jednego followersa i odświeżamy stronę, tekst zmiena się na zielony:
Teraz czekamy aż nam doda followersa odświeżając regularnie stronę. Zaraz po dodaniu nam obserwującego tekst zmienia się znowu na czerwono i powtarzamy wszystko od początku.
Sprawdź moje konto, zacząłem je budować już po wejściu meritów bo mi moje oryginalne konto
Twitter po 8 latach zbanował bez żadnego ostrzeżenia i możliwości odzyskania konta czy też danych. Przez 8 lat miałem to samo konto i nagle ban
to się po prostu w pale nie mieści >
. Byłęm bardzo zły bo to było moje jedyne konto, które miałem od tylu lat i było na nim aż 250 followersów
. Tyle udało mi się nabić przez te lata
. Na szcęście moja lepsza połówka też miała zarejestrowane od lat konto na Twitterze z którego wogóle nie korzystała a było aktywne i założone w 2013 roku. Oddała mi je i od tego momentu zacząłem nabijać obserwujących. Cztery czy pięć miesięcy póżniej miałem 5000 osób, które ja obserwuje i włączył się limit na Twitterze. A to problem bo jak zacząłem odzrzucać niektóre najgorsze śmieciowe konta to procent w connections spadł na łeb na szyje. Ale o tym kiedy indziej.
Znalazłem kilka takich serwisów jak Twitend, założyłem nowe konto i zacząłem je wszystkie próbować. Okazało się, że
TWIENDS.COM jest najlepszy bo w innych serwisach ludzie po jakimś czasie masowo przestają Cię obserwowoać (co jest porażką jak robisz bounty). A tak naprawdę wszystkie inne serwisy to ściema i używają botów, po jakimś czasie jak już dostaną co chcą klikają skrypta i masowo przestają obserwować, wszystkie zabiegi są na wtedy na nic.
A tu już prawie rok używam
TWIENDS.COM tylko sporadycznie i dalej mam prawie 4000 obserwujących.
https://twitter.com/wieslaw17
https://twiends.comTWIENDS.COM - how to get countless followers on Twitter?] [GUIDE]TWIENDS.COM - how to get countless followers on Twitter?