sanırım sorum iyi anlasılmadı prive keyımızde olan hic acılmamış bitcoin cüzdanındaki bitcoinlerden bütün çatallasmalardan ortaya cıkan coinleri airdrop mu dıyorsunuz bılmıyorum tam olarak hepsini tek seferde almak mumkunmudur.
ornek olarak 10 bitcoinli bir cuzdanı coinex.com okuttuk coinex otomatik sekilde btc--bitcoingold-bch--bsv bunları otomatik sekilde hesabıma gecermıydı.
cevap veren arkadaslara tşkler ama cevap yeterli tahmın edici olmadı Bir açıklama yapma geregi duydum
Verdiğin örnekten yola çıkarak 10 btc var paper walletda ve misal 2011 den beri sende ve forklara dokunmadı isen.
BTC-Bitcoin gold - Bitcoin cash eskisi öncekileri muhtemelen görür..ilk forku bence görürde.
yani son fork bch forkunu görürmü işte orası muamma önceki fork u almadığın için ve sisteme girmedi ise 2018 kasımdaki BCH forku görmesi ve ordan gelecek olan ayrığı diyelim yeni bchabc ve bsv yi zor görür derim bence.BTG zaten forka gitmedi.
En kolay yolu işte private keyi
btc.com sitesinden girip import etmek akkoyun karakoyun belli olur.Denemeden belli olmaz.zaten burdan denersen orda ayrı ayrı gösterir.ben geçen bch ye baktım orda uyarı var bsv ile ilgili misal.siteyi incele bence.
https://wallet.btc.com/#/setup/login