ekrem imamoğlu bugün mazbatayı aldı. peki arkadaşlar bundan sonra sizce nasıl bir gelişme olur? kayyum atanıp başa binali yıldırım geçer mi
ekşi sözlük'te okuduğuma göre bazı yerlerde çöp yığınları oluşmaya başlamış. hatta tüp kuyrukları bile varmış yani ne olacak abi sonumuz? benim en büyük korkum haliç'in tekrardan dalan'ın göz renginden uzaklaşması ve eski kokusuna dönmesi. olmaz değil mi
Ben artık kayyum vs durumlar olacağını düşünmüyorum. ayrıca YSK nın da seçim tekrarı tarzı bir karar vereceğini düşünmüyorum.
bunların işi 10-20 gün uzatmasının sebebi. bakın işte biz bu kadar güçlüyüz. Ancak biz istersek mazbatayı alırsınız. Biz istediğimiz zaman istediğimiz kadar oyları saydırtırız. İstediğimiz şekilde davranırız siz de hiç bir şey yapamazsınız. Bizim boyundurğumuz altında bizim vereceğimiz kararların altında yaşarsınız mesajıydı. Medya da da 7-24 kendi asılsız iddiaları döndürdüler.
Kendi dandik milletvekilinin açıklamasını saatlerce verip. Seçilmiş bir başkanı 20-30 sn anca göstertecek erke sahibiz, istersek o başkanın görev yaptığı ilçesinde, kapı kapı hepinizin evine 1-2 polis yollarız. sizi yoklarız. Muhalif her seçmenin kapısına 1-2 polis yollarız, medyada bile sesinizi duyuramazsınız mesajı.