Danslip
|
|
April 28, 2019, 07:03:12 PM |
|
Henüz bounty ve airdrolarıda dağıtılmadı. Bakalım dağıtımla ilgili neler yaşayacağız açıkçası onuda merak ediyorum. İçinde arapların olduğu vertex malum kötü bir örnek oldu.
Ben de katıldım kampanyalarına, mobil uygulama indirmeyenler token alamayacakmış kural gereği. illa indirmeyen çıkar ödül yüksek gelir bence Bu tip kurallar genellikle teşvik amaçlı oluyor amma bunu çok da takan yok. Kurallar sert olsada sonradan kimse kontrol etmiyor.
|
|
|
|
█▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . Stake.com | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ | | | ▄████████████████████████████████████▄ ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██ ▄████▄ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ██████ ██ ██████████ ██ ██ ██████████ ██ ▀██▀ ██ ██ ██ ██████ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██████ ██ █████ ███ ██████ ██ ████▄ ██ ██ █████ ███ ████ ████ █████ ███ ████████ ██ ████ ████ ██████████ ████ ████ ████▀ ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██ ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██ ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███ ██ ██ ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████████████████████████████████████ | | | | | | ▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▄▀▄ █▀▀█▀▄▄ █ █▀█ █ ▐ ▐▌ █ ▄██▄ █ ▌ █ █ ▄██████▄ █ ▌ ▐▌ █ ██████████ █ ▐ █ █ ▐██████████▌ █ ▐ ▐▌ █ ▀▀██████▀▀ █ ▌ █ █ ▄▄▄██▄▄▄ █ ▌▐▌ █ █▐ █ █ █▐▐▌ █ █▐█ ▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█ | | | | | | ▄▄█████████▄▄ ▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄ ▄█▀ ▐█▌ ▀█▄ ██ ▐█▌ ██ ████▄ ▄█████▄ ▄████ ████████▄███████████▄████████ ███▀ █████████████ ▀███ ██ ███████████ ██ ▀█▄ █████████ ▄█▀ ▀█▄ ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄ ▄▄▄█▀ ▀███████ ███████▀ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀ | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | | . PLAY NOW | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
Activity: 80
Merit: 1
|
|
April 28, 2019, 07:41:01 PM |
|
Henüz bounty ve airdrolarıda dağıtılmadı. Bakalım dağıtımla ilgili neler yaşayacağız açıkçası onuda merak ediyorum. İçinde arapların olduğu vertex malum kötü bir örnek oldu.
Ben de katıldım kampanyalarına, mobil uygulama indirmeyenler token alamayacakmış kural gereği. illa indirmeyen çıkar ödül yüksek gelir bence Bu tip kurallar genellikle teşvik amaçlı oluyor amma bunu çok da takan yok. Kurallar sert olsada sonradan kimse kontrol etmiyor. Açıklanır artık bu hafta bakalım artık
|
|
|
|
Elysio
|
|
April 28, 2019, 09:27:57 PM |
|
Boğaziçili insan çok ama bana hiç bir türlü güven vermiyor malesef türk projeleri mesela akche çıkmıştı iyi gittiler şuan yoklar ses seda çıkmıyor buda ileride böyle olacaktır bana kalırsa ve diğer tokenlerden ayıran bir özellik göremedim ben bunlarda.
|
|
|
|
basicnecromancycr
|
|
April 29, 2019, 06:34:14 AM |
|
Bir ara epey shillendi ama şimdilik beklemedeyiz. Bounty ödüllerini de merak ediyorum açıkcası.
|
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
|
|
April 29, 2019, 06:39:25 AM |
|
Boğaziçili insan çok ama bana hiç bir türlü güven vermiyor malesef türk projeleri mesela akche çıkmıştı iyi gittiler şuan yoklar ses seda çıkmıyor buda ileride böyle olacaktır bana kalırsa ve diğer tokenlerden ayıran bir özellik göremedim ben bunlarda.
Hocam yatırım şirketinin adı Boğaziçi Ventures bence okulları Boğaziçi değil gibi
|
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
|
|
April 29, 2019, 06:40:32 AM |
|
Bir ara epey shillendi ama şimdilik beklemedeyiz. Bounty ödüllerini de merak ediyorum açıkcası.
Ben de merak ediyorum hocam ama güzel gelecek gibi duruyor bounty grubunu takip ediyorum, az kişi çok token olacak gibi duruyor.
|
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
April 29, 2019, 06:50:16 AM |
|
Türk oğlum bunlar az kişi çok token olur mu hiç az kişi az token yada az kişi hiç token olur büyük ihtimal bu proje yatırım yapanları üzecek gibime geliyor
|
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
|
|
April 29, 2019, 06:52:13 AM |
|
Türk oğlum bunlar az kişi çok token olur mu hiç az kişi az token yada az kişi hiç token olur büyük ihtimal bu proje yatırım yapanları üzecek gibime geliyor IEO'dan 1000 token aldım 1200 token geçti cüzdana %20 bonus veriyolarmış fena değil gibi. Çok büyük para da değil aldık dursun bakalım yatırım yatırımdır
|
|
|
|
batuhantstknn
Member
Activity: 566
Merit: 29
|
|
April 29, 2019, 02:03:40 PM |
|
Takımdaki kişiler bana güven veriyor açıkçası. Bugün yurt dışına para göndermek isterken böyle bir uygulamanın eksikliğini de yaşadım canlı canlı. İyi olabilir
|
Community & Social Media Manager
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
April 29, 2019, 03:16:03 PM |
|
Latoken mi hahahahha. Ben orda trade etmeye bile girmem ki kaldı ki türk bir borsada neden ieoya katılayım ki
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
April 29, 2019, 03:21:55 PM |
|
Takımdaki kişiler bana güven veriyor açıkçası. Bugün yurt dışına para göndermek isterken böyle bir uygulamanın eksikliğini de yaşadım canlı canlı. İyi olabilir
yav gözünüzü seveyim yurtdışına para göndermeye çalışırken diyorsunuz da kripto camiası içinde olan birisi için bu söz bence ilginç. ha, karşı taraf banka kullanmıyor vs. diyorsanız bırakın gitmesin para:)
|
|
|
|
jeton
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 2
|
|
April 29, 2019, 03:37:35 PM |
|
Bu menapay uygulamasını indirip kuranlara 16 mayısta airdrop dağıtacakmış filan diye yazıyorlar haberi ve bilgisi olan varmı.
|
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
|
|
April 29, 2019, 06:16:03 PM |
|
yav gözünüzü seveyim yurtdışına para göndermeye çalışırken diyorsunuz da kripto camiası içinde olan birisi için bu söz bence ilginç. ha, karşı taraf banka kullanmıyor vs. diyorsanız bırakın gitmesin para:) Gönderim ücretleri olarak diyorum hocam
|
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
|
|
April 29, 2019, 06:16:58 PM |
|
Bu menapay uygulamasını indirip kuranlara 16 mayısta airdrop dağıtacakmış filan diye yazıyorlar haberi ve bilgisi olan varmı.
16 Mayıs'ta tüm tokenların dağıtımı başlayacakmış 1 Haziran'a kadar, resmi grupta yazıyorlardı bi ara
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
April 29, 2019, 07:52:00 PM |
|
Türk borsasında IEO mu gerçekten mi ya bu gözler bunları da mı görecekti? Whatever another scam
|
|
|
|
janocuk
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 6
|
|
April 30, 2019, 08:55:35 AM |
|
blockchain bazlı mobil ödeme sistemi menapay. böyle alternatif çok fazla ödeme sistemi var mı, evet var ama burda menapay'ın yaptığı doğru şey; ortadoğu ve afrika gibi pazarları hedef alması, zira bu pazarları hedef alan doğru dürüst proje yok. çoğu proje uzakdoğu, abd ve avrupa'yı hedef alırken, menapay kendine doğru bir hedef seçmiş.
|
|
|
|
erguse
|
|
April 30, 2019, 10:00:08 AM |
|
Aylar aylaaar öncesinden beri duyduğum, web sitesini, projesini beğendiğim bir atılım aslında. Yatırımcılarının ve ekiplerinin arasında bir ben yokum herhalde. Gerçi ben de olacaktım güya ama direkten döndük heralde kimseden ses çıkmadı sonrasında Biraz reklam tarafları eksik kalıyor. Belki de sadece TR forumunda böyledir. Diğer forumları pek gezmediğimden bilemiyorum ama. TR forumunda bilgi az. Başlık az. Uzaktan takipteyim şimdilik...
|
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
|
|
April 30, 2019, 11:40:03 AM |
|
blockchain bazlı mobil ödeme sistemi menapay. böyle alternatif çok fazla ödeme sistemi var mı, evet var ama burda menapay'ın yaptığı doğru şey; ortadoğu ve afrika gibi pazarları hedef alması, zira bu pazarları hedef alan doğru dürüst proje yok. çoğu proje uzakdoğu, abd ve avrupa'yı hedef alırken, menapay kendine doğru bir hedef seçmiş.
başta bana da garip gelmişti ama sonrasında bakir bir bölgeye odaklanmak mantıklı geldi aslında
|
|
|
|
Delimelibeli (OP)
Jr. Member
|
|
April 30, 2019, 11:43:54 AM |
|
Aylar aylaaar öncesinden beri duyduğum, web sitesini, projesini beğendiğim bir atılım aslında. Yatırımcılarının ve ekiplerinin arasında bir ben yokum herhalde. Gerçi ben de olacaktım güya ama direkten döndük heralde kimseden ses çıkmadı sonrasında Biraz reklam tarafları eksik kalıyor. Belki de sadece TR forumunda böyledir. Diğer forumları pek gezmediğimden bilemiyorum ama. TR forumunda bilgi az. Başlık az. Uzaktan takipteyim şimdilik... Board member olarak mı hocam
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
April 30, 2019, 04:10:06 PM |
|
yav gözünüzü seveyim yurtdışına para göndermeye çalışırken diyorsunuz da kripto camiası içinde olan birisi için bu söz bence ilginç. ha, karşı taraf banka kullanmıyor vs. diyorsanız bırakın gitmesin para:) Gönderim ücretleri olarak diyorum hocam sanırım hesaplar karıştı
|
|
|
|
|