Selamlar
Bitguild (PLAT) token SWAP işlemi yapılacağına dair birkaç haftadır açıklama yapılıyordu.
Şu an SWAP işlemi gerçekleştirmek için site online oldu. Aşağıdaki adresten SWAP işleminin nasıl yapılacağına dair adım adım açıklamaya eşirebilir, aynı adres üzerinden SWAP işlemine başlayabilirsiniz.
<<<< İŞLEMİN NASIL YAPILDIĞINI ADIM ADIM ANLATIYORUM >>>>>Adım 1 : https://plat.bitguild.com/ adresine giriş yapıyoruz.
Adım 2 : İşlemi Google Chrome üzerinden gerçekleştireceğiz.
Chorme'de iki eklenti ihtiyacımız olacak. Şimdilik sadece Eklenti 1'i kuracağız.
Eklenti 1 -
MetaMaskEklenti 2 -
TronlinkAdım 3 : PLAT Token olan ERC-20 Walletimizi, Metamask üzerinden Private Key ile açıyoruz.
SWAP sitesini yeniden yükleyip (F5) mavi alana tıklıyoruz. Cüzdanımıza erişim izni vermek için
Connect butonuna tıklıyoruz.
Cüzdanımızdaki PLAT'lar güncellendi.
Adım 4 : SEND'e tıklıyoruz. Gönderilecek adresin : "0x7361605AD89a076CDd9d1eE729f7516933FD5E7C" adres olduğuna emin olun. Açılan pencereden
Onayla 'ya tıklıyoruz.
Adım 5 : Eklenti 2'yi Chrome'ye kuruyoruz. Metamasktaki ERC 20 Wallet Private Keyine ulaşıyoruz. Private Key'i kopyalıyoruz.
Adım 6 : Kopyaladığımız Private Key'i, Tronlink eklentisinde Restore Account kısmından cüzdana bir isim verip yapıştırıyoruz.
Adım 7 : Sayfayı tekrar yeniliyoruz. Tron adresinin güncellendiğini göreceksiniz.
Adım 8 : PLAT'ların cüzdanımıza gelmesi için Tronlink üzerinden ADD TRC20Token seçeneğine tıklayıp Adres kısmına
TG37mUxRUaH1E8DWSrrmoQ79BnZn1yHztb adresini yazıyoruz.
Adım 9 : Tokenlar cüzdana yansıyınca SWAP'a basmak kalıyor. Bende yansıma 10 saat kadar sürdü
İşlemi onaylıyoruz.