Καλημέρα σε όλους.
Το γεγονός ότι η διάθεση υπάρχει όσο και η όρεξη είναι το πρώτο βήμα.
Το δεύτερο βήμα, το έκανες εσύ φίλε μου ξεκινώντας να υλοποιείς αυτό το όραμα!
Πραγματικά μου αρέσει ότι υπάρχει ομαδικό πνεύμα και θέληση να κάνουμε κάτι για την πατρίδα μας και έστω εμείς, οι μονάδες αν συσπειρωθούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά!
Teamwork makes the dreamwork!!!
Ποιο κομμάτι ακριβός είναι δύσκολο να υλοποιηθεί;
Αν εννοείς για να βρεθούν οι επιχειρήσεις που να δέχονται τα κρυπτονομίσματα μπορώ με απόλυτη σιγουριά να σου πω, άστο επάνω μου.
Είμαι δικτυωτής 9 χρόνια και μέσα στην αγορά από 14 χρονών. Υπάρχουν γνωριμίες από άκρη ως άκρη της Ελλάδας που μπορώ να τους κινητοποιήσω λόγο του ότι η παρουσία μου στον χώρο του MLM ήταν μεγάλη και αυτή τη στιγμή είμαι Διευθυντής και γενικός εκπαιδευτής αντιπροσώπων στην Ελλάδα. Η πρόσβαση που έχω και η επιρροή μου, μπορεί να τους πείσει με τα κατάλληλα κίνητρα να ξεκινήσουν την δράση τους.
Πίστεψέ με θα το κάνουν γιατί όλοι μας θέλουμε να δούμε να πετυχαίνει! Για εμάς, για την οικογένειά μας, για τους φίλους μας, για τον συνάνθρωπό μας που κοιτάζει στα σκουπίδια, για την κατάντια και την εξαθλίωση που ζούμε αυτά τα πέτρινα χρόνια που κάποιοι θέλησαν να επαναφέρουν! Όχι δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να κοιτάω απλά ως παρατηρητής και και βολεμένος στην θέση μου.
Όσο υπάρχει Στόχος και Όραμα θα υπάρξει και αποτέλεσμα. Όλες οι καλές πράξεις και ιδέες για το κοινό καλό ανταμείβονται.
Έχω ζήσει καταστάσεις και έχω κάποιες εμπειρίες.
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!!! Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ιστορία που κανείς άλλος λαός δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ. Όταν είχαμε τεχνολογία όλοι οι άλλοι κοιμόταν σε σπηλιές! Το θέμα είναι σήμερα τι κάνουμε! Ας ξαναγράψουμε Ιστορία!
Πόσες ιδέες που έφεραν επανάσταση γεννήθηκαν μέσα σε υπόγεια και πόσες ροκ μπάντες ξεκίνησαν μέσα σε γκαράζ; Είχαν ένα κοινό όλοι τους. Έναν σκοπό , έναν στόχο, μια εμμονή(υγιής), να αλλάξουν τον κόσμο και τα κατάφεραν.
Τι μας εμποδίζει;;;
Πες μου μόνο τι χρειάζεται και θα δω τι μπορώ να κάνω από πλευράς μου.
Και κάτι ακόμη. Όταν το όραμα είναι για το κοινό καλό και όχι για το χρήμα και την εκμετάλλευση, είναι απίστευτο πως οι άνθρωποι ενώνονται και βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας με τον τρόπο του.
Ένα τσούρμο 300 ανθρώπων, τρελοί και παλαβοί έκαναν τα απίστευτα χιλιόμετρα με τα πόδια κουβαλώντας οπλισμό 23 κιλών για να τα βάλουν με μυριάδες Πέρσες! Την ιστορία την ξέρετε!
Ας είναι η στιγμή ετούτη λοιπών που το Ελληνικό νόμισμα γεννιέται. Ας ετούτη η στιγμή που ένα όραμα από μερικούς τρελούς ξεκινάει να παίρνει σάρκα και οστά!
Το Spartacoin born here! (η ονομασία είναι τυχαία αλλά μου αρέσει.)
Δεν πρόκειται να αφήσω, τουλάχιστον από μέρος μου αυτό το όραμα να πάει χαμένο. Μπορεί να αργήσω να το καταφέρω χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας αλλά θα κάνω την προσπάθειά μου.
Όχι για μένα, αλλά για όλους ΕΣΑΣ, με ή χωρίς εσάς!
Για την Ελλάδα ρε Γαμώτο....
Σας ευχαριστώ.
Με τα τιμής
Βασίλειος Ν. Χονδρογιάννογλου.