Yaptığınızı kötülemek için söylemiyorum, eleştirilerim de olacak ama özünde beğendim. Fakat böyle basit işlevli bir site için gerçekten domaine yazık olmuş, kriptopara.com dan daha nokta isabetli alan adı az vardır, bence de bu siteye başka isim alın, burada heba etmeyin.
Eleştirilerim:
Sitenin basit, sade tasarımı güzel ama siyah/beyaz çok itici bir tercih olmuş, siyah yerine (yine okunabilirliği ön planda tutarak) farklı bir koyu renk daha iyi olabilir,
Ben hiç sevmem ama tercih eden çok kişi var, seçimli gece modu eklenmeli,
Android ve IOS sürümleri şart, günümüzde cebe uyumlu versiyonu olmayan bir sitenin hiçbir şansı yok,
Ortadaki büyük BTC/TRY fiyat göstergesinin seçeneği sağ üst menüde değil, kendi yanında olmalı bence, en belirgin şey için seçeneği niye minnacık 3 çizgiye gizliyorsunuz?
Ayrıca (zamanla ekleyeceğiniz borsaların artacağını da varsayarak yazıyorum) merak edenler için ortalama, en düşük ve en yüksek seçenekleri de olmalı.
Domain'e yazık olmuş...
Arkadaşlar, bir hususu belirtmediğimiz için bu yorumlar gelmiş. Biz bu alan adını, elbette bu siteyi yapmak için almadık. Bu alan adı, satılıktır. Ve hatta daha iyi bir fikriniz varsa, lütfen söyleyin, beraber yapalım, gerekiyorsa size kiralayalım. Biz bu domainimiz boşta duracağına, basit bir şekilde Türk borsalarından fiyatların takip edilebileceği bir sayfa yaptık. Gördüğünüz gibi reklam vs. şeyler de, bu gelirlerin peşinde olmadığımız için koymadık.
Sevgili bobita, ilk günden beri gece modumuz var. Sağ üst menüde görebilirsin. Diğer önerilerini listeye alıyoruz.
Açıkçası bu başlığı da sizlerin bu önerilerini toplayıp siteye uygulamak için açtık. Yazılım/geliştirme konusunda esneğiz. Bu siteyi domain satılana kadar ya da üzerine yapacak ve gerçekten para kazanmayı hedeflediğimiz daha iyi bir fikir (yani sizin dediğiniz gibi domain'e yazık olmayacak) olana kadar açıkçası eğlence ve topluluğa ücretsiz bir hizmet sunma hedefiyle inşa etmeye devam edeceğiz. Bu yüzden olumlu olumsuz tüm önerilerinizi lütfen yapmaya devam edin.
Çok teşekkür ederiz.