OK ovo je zaista bio scam i dobro da je prijavljen no čini mi se da u našem dijelu foruma u zadnje vrijeme ima malo previše prijava i brisanja postova, pa čak i cijelih tema, čak i ako su se samo malo udaljili od teme i otišli u offtopic.
S obzirom koliko nas malo ima ovdje, i koliko je relativno malo aktivnosti i postova, mislim da nema potrebe biti previše ''krut'' i striktan i prijavljivati baš svaku sitnicu, već pustiti ljude da diskutiraju i pišu, ako pri tome nikoga ne vrijeđaju, ne reklamiraju scamove i ne dijele referal linkove.
Za razliku od ostatka foruma, ovo je uvijek na neki način bilo ''utočište'' gdje smo imali slobodu da se družimo i slobodno raspravljamo o raznim temama, bez straha od pretjeranog i nepotrebnog prijavljivanja i brisanja postova, upravo zbog toga što drugi admini i modovi ne znaju jezik.
No, čini se da u zadnje vrijeme netko ''bilda'' svoju statistiku prijavljenih postova i tako si možda priprema teren za poziciju moderatora
Kada bih bio ''paranoičan'' mogao bi pomisliti da netko baš ima ''pick'' na mene jer je par mojih postova izbrisano ali ne i odgovori na te postove.
Dakle, jedno je offtopic ali odgovor na offtopic je...?