jopen
|
|
June 02, 2019, 10:18:31 PM |
|
DT LİSTEM: 2run DefaultTrust EFS by rallier teramit mhanbostanci cabsav ekiller Matthias9515 PHI1618 gospodin
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 02, 2019, 11:46:57 PM |
|
DT LİSTEM:
EFS hiburak tayfundeniz Matthias9515 AlyattesLydia PHI1618 gospodin 2run by rallier cabsav ekiller Zz Kalemder bobita Halmater dannybrown ekiller teramit MorpheWQ mhanbostanci BitcoinTurk Lydian yussuf89 eklemeler yaptım, hayırlı uğurlu olsun unuttuklarım varsa arada eklerim yine
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
June 03, 2019, 10:19:13 AM |
|
Merhaba, ben de adayım, maksat lokalimizin ( ) namı yürüsün, aktifliği, istekliliği görülsün... DT listem şöyle: 2run DefaultTrust EFS teramit Lydian Zz timbereagle mhanbostanci Kalemder cabsav Halmater ekiller tayfundeniz wolwoo Matthias9515 PHI1618 MorpheWQ
|
|
|
|
Halmater
|
|
June 03, 2019, 09:26:52 PM |
|
Sonuçlar Theymos tarafından bu sayfada açıklanıyor şu ana kadar 5 Mart, 3 Nisan, 3 Mayıs'ta açıklanmış. Eğer kazanamayan arkadaş olursa sıkıntı yapmasın, seçimler adil bir şekilde yapılmaya devam edilecek (umarım) ve muhtemelen birden fazla DT üyesi çıkaracağız. DT üye listesi her ay yenilendiği için aramızdan birkaç arkadaş daha DT üyesi olarak yoluna devam edecek. Ben de katıldım ama kazanacağımı zannetmiyorum şimdiden başarılar. DT update log (Mart)DT update log (Nisan)DT update log (Mayıs)
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1150
LLP Programming & Electronics
|
|
June 04, 2019, 01:17:29 AM |
|
Peki bu DT listeme sonradan da birilerini ekleyebilir miyim ? Ben listemi yapmıştım ama mesela unuttuğum, o anda aklıma gelmeyen birileri var ise sonradan listeye bu kişileri eklemek herhangi bir kural ihlâli yaratır mı ? Yada mevcut eklediğim birisini listeden çıkartmak sorun olur mu benim için veya o kişi için?
Bilginiz var mı bu konuda.?
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
June 04, 2019, 01:21:14 AM |
|
Peki bu DT listeme sonradan da birilerini ekleyebilir miyim ? Ben listemi yapmıştım ama mesela unuttuğum, o anda aklıma gelmeyen birileri var ise sonradan listeye bu kişileri eklemek herhangi bir kural ihlâli yaratır mı ? Yada mevcut eklediğim birisini listeden çıkartmak sorun olur mu benim için veya o kişi için?
Bilginiz var mı bu konuda.?
Hayır, listenizi her an güncellemekte özgürsünüz fakat potansiyel alt hesap olduğu tahmin edilen hesapların birbirini güven listesine eklemesi Theymos tarafından yasaklanmıştır. Globalde birçok üye bu nedenle kara listeye alındı.
|
|
|
|
gospodin
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
|
|
June 04, 2019, 08:16:43 AM Last edit: June 06, 2019, 03:49:16 PM by gospodin |
|
ben de yazayım o zaman trust listemi. daha önceki mesajımda dediğim gibi burada yazılmış olan isimlerden ilk 10-15 kişiyi ben de listeme ekledim. böylece o isimlerin seçilme şansı artar belki. yeter ki seçilen kişi/kişiler adil olsun.
theymos dooglus gmaxwell OgNasty SebastianJu mprep Cyrus monkeynuts Welsh ibminer TMAN Lauda DefaultTrust EFS by rallier teramit Lydian varanvaran mhanbostanci DarkStar_ ekiller otto_diesel bobita Vispilio wolwoo Matthias9515 AlyattesLydia PHI1618 jopen Kalemder
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3262
Merit: 1543
|
|
June 04, 2019, 05:34:21 PM Last edit: June 04, 2019, 06:02:09 PM by mhanbostanci |
|
Öncelikle beni trust listesine ekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her zaman güveninize layık olmaya çalışacağım. Bende aday olayım bari madem bu kadar destek ve güven var.
Benim Turst listemde şöyle: EFS goraset teramit MorpheWQ Lydian cabsav ~termo$ ekiller onurgozupek bobita Matthias9515 PHI1618 gospodin ~rehberistan
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
June 05, 2019, 08:10:33 AM |
|
Sonuçlar Theymos tarafından bu sayfada açıklanıyor şu ana kadar 5 Mart, 3 Nisan, 3 Mayıs'ta açıklanmış. Eğer kazanamayan arkadaş olursa sıkıntı yapmasın, seçimler adil bir şekilde yapılmaya devam edilecek (umarım) ve muhtemelen birden fazla DT üyesi çıkaracağız. DT üye listesi her ay yenilendiği için aramızdan birkaç arkadaş daha DT üyesi olarak yoluna devam edecek. Ben de katıldım ama kazanacağımı zannetmiyorum şimdiden başarılar. DT update log (Mart)DT update log (Nisan)DT update log (Mayıs)Bu ayki açıklanmadı sanırım henüz. Bu şekilde güncel ve aktif bir Dt list oluşturulması gerçekten güzel. Theymos u bu açıdan tebrik ediyorum.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 05, 2019, 08:22:41 AM Last edit: June 05, 2019, 08:46:32 AM by Kalemder |
|
İlginç bir heyecan gibi Bende aday olayım Şuan mobilim ama güncelleyeceğim listeye eklemeler için. Hatrına getiren arkadaşlara teşekkürler : ) Udonmez mstfprcn mhanbostanci onurgozupek Suleiman the Magnificent bobita yilmazsatti wolwoo PHI1618 Matthias9515 BitcoinTurk tayfundeniz gospodin
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
RagingBull
|
|
June 05, 2019, 06:37:00 PM |
|
DT LİSTEM: 2run DefaultTrust EFS by rallier teramit mhanbostanci cabsav ekiller PHI1618
|
|
|
|
gospodin
Legendary
alex
|
|
June 06, 2019, 03:48:36 PM |
|
Öncelikle beni trust listesine ekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Her zaman güveninize layık olmaya çalışacağım. Bende aday olayım bari madem bu kadar destek ve güven var.
Benim Turst listemde şöyle: EFS goraset teramit MorpheWQ Lydian cabsav ~termo$ ekiller onurgozupek bobita Matthias9515 PHI1618 gospodin ~rehberistan
rehberistan'ın ve termo$'un önüne koyduğunuz ~sembolü yüzünden mi trust listesinde bu iki ismin üstü çizik ve yanlarında eksi puanı var? yeni yeni şeyler öğreniyorum. gerçekten ilginç:)
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
June 06, 2019, 03:53:15 PM |
|
rehberistan'ın ve termo$'un önüne koyduğunuz ~sembolü yüzünden mi trust listesinde bu iki ismin üstü çizik ve yanlarında eksi puanı var? yeni yeni şeyler öğreniyorum. gerçekten ilginç:) Evet. Trust listesi hem güvendiğiniz hem de güvenmediğiniz kişileri belirtmek için kullanılır. Başına ~ sembolü koyduğunuz kişilere güvenmediğiniz anlamına geliyor.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
June 11, 2019, 03:50:43 PM |
|
Lydian mhanbostanci mindrust PHI1618 DT üyesi seçildi Ben yeterlilik sağlamama rağmen seçilmedim, Theymos’un vardır bir bildiği herkese hayırlı olsun
|
|
|
|
2run
|
|
June 11, 2019, 03:56:30 PM |
|
Seçilen arkadaşları tebrik ederim herkes için hayırlısı olsun.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 11, 2019, 04:12:41 PM |
|
Lydian mhanbostanci mindrust PHI1618 DT üyesi seçildi Ben yeterlilik sağlamama rağmen seçilmedim, Theymos’un vardır bir bildiği herkese hayırlı olsun Tebrikler arkadaşlar ilk aydan 4 kişi çıkması harika, Türk lokal forumuna canlılık katması dileği ile.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
gospodin
Legendary
alex
|
|
June 11, 2019, 04:48:14 PM |
|
Lydian mhanbostanci mindrust PHI1618 DT üyesi seçildi Ben yeterlilik sağlamama rağmen seçilmedim, Theymos’un vardır bir bildiği herkese hayırlı olsun ben de seçilenleri, aday olanları, bu işi eyleme döken @matthias'a da teşekkür ediyorum. en azından sesimiz daha gür çıkacak:) @matthias9515 hocam, belki de theymos local bölümden seçilecek dt üyesi sayısı için "4 tane yeter lan size" diyerek belli bir sınırlama getirmiştir.
|
|
|
|
Blacknavy (OP)
Legendary
|
|
June 11, 2019, 05:03:14 PM |
|
Seçilmememizin sebebi Theymos değil, ırkçılık yaparak distrust veren ve onu destekleyen kişiler. Bu kişiler hakkında önümüzdeki günlerce açıklama yapacağız, Theymos'la bu konuda iletişime geçiyoruz kurallarda haksız yere trust ya da distrust verilemeyeceği yazıyor. Eğer cevap gelmezse de gerekeni yapacağız, sorun yok. DT seçimleri bu tür insanların önüne geçilmesi için yapıldı, eskiden trust verip desteğimi çektiğim biri daha var. O da Türk olmasına rağmen klasik yalak orta doğu çomarı gibi davranıyor. Neyseki forum artık kimsenin tekelinde değil, önümüzdeki ay seçimler yine var.
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
June 11, 2019, 05:26:55 PM |
|
Seçilenleri tebrik ederim. Ancak ufak bir şey söylemek istiyorum. Özellikle Merit sisteminden sonra Türkçe forumda artık neredeyse içerik üreten kalmadı. Global forumlarda üye sayısının fazlalığından bu durum biraz daha belli oluyor ancak orada imzacılar, airdropçular vs vs. arada kaynıyor. Bizde öyle değil. Mesaj atıyorsun, kimse dikkate almıyor. Merit desen, zaten herkesin cebinde akrep var muhtemelen. 2-3 kişi dışında merit veren yok. Ticaret deseniz, neredeyse bitti. Donanım haber ölücüleri buralara kadar geldi Forumu daha aktif görmek isterim açıkçası. Daha fazla vakit ayırıp, buranın bir topluluk olduğunu ve kriptoparaların topluluğun gücü ile ayakta kaldığını hatırlamak gerekiyor....
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
June 11, 2019, 06:15:41 PM |
|
Seçilenleri tebrik ederim. Ancak ufak bir şey söylemek istiyorum. Özellikle Merit sisteminden sonra Türkçe forumda artık neredeyse içerik üreten kalmadı. Global forumlarda üye sayısının fazlalığından bu durum biraz daha belli oluyor ancak orada imzacılar, airdropçular vs vs. arada kaynıyor. Bizde öyle değil. Mesaj atıyorsun, kimse dikkate almıyor. Merit desen, zaten herkesin cebinde akrep var muhtemelen. 2-3 kişi dışında merit veren yok. Ticaret deseniz, neredeyse bitti. Donanım haber ölücüleri buralara kadar geldi Forumu daha aktif görmek isterim açıkçası. Daha fazla vakit ayırıp, buranın bir topluluk olduğunu ve kriptoparaların topluluğun gücü ile ayakta kaldığını hatırlamak gerekiyor.... Onur bey sizi epeydir bende görmüyordum. Dediklerinize yüzde yüz katılıyorum. Forumda birbirimizi desteklemek yerine köstek olmayı seçiyoruz maalesef. Zaten forumda merit olayı bizim bölümde yok gibi. Belli kimseler belli kimselere atıyor. Adam basit bir cümle kursa bile merit alıyor. Daha kaliteli içerik üreten kişiye rütbesi düşük diye merit gitmiyor maalesef. Dediklerim yanlış anlaşılmasın meta da zırt diyen merit almış zort diyen merit almış. Biraz meta ya bakın dediklerim daha iyi anlaşılır. Bu arada sevilen arkadaşlari tebrik ederim.
|
|
|
|
|