Seçilenleri tebrik ederim. Ancak ufak bir şey söylemek istiyorum. Özellikle Merit sisteminden sonra Türkçe forumda artık neredeyse içerik üreten kalmadı. Global forumlarda üye sayısının fazlalığından bu durum biraz daha belli oluyor ancak orada imzacılar, airdropçular vs vs. arada kaynıyor. Bizde öyle değil. Mesaj atıyorsun, kimse dikkate almıyor. Merit desen, zaten herkesin cebinde akrep var muhtemelen. 2-3 kişi dışında merit veren yok. Ticaret deseniz, neredeyse bitti. Donanım haber ölücüleri buralara kadar geldi
Forumu daha aktif görmek isterim açıkçası. Daha fazla vakit ayırıp, buranın bir topluluk olduğunu ve kriptoparaların topluluğun gücü ile ayakta kaldığını hatırlamak gerekiyor....
Merit konusunda dediklerinize katılıyorum. Bunu kırabilmek için merit kaynağı başvurusunda bulundum ama olumlu dönüş alamadım henüz.
DT seçildiğim için mutluyum, bana güvenen herkese teşekkür ediyorum.
Lydian
mhanbostanci
mindrust
PHI1618
DT üyesi seçildi
Ben yeterlilik sağlamama rağmen seçilmedim, Theymos’un vardır bir bildiği herkese hayırlı olsun
NEW Lydian (Trust: neutral) (50 Merit earned) (Trust list) (BPIP)
Daha DT1! yazmiyor, nereden nasil anliyorum ki secildigimi... O kadar yil forumdayim, hala ögrenmem gereken cok sey var...
Simdi DT olarak ne yapiyoruz? Nasil faydamiz olacak Türkce foruma? Elimizden geleni yapalim...
Son sMeritimi de biraz evvel müjde mesajina verdim:)
Hocam DT olmak aslında çooooook da büyük bir şey değil ama insanlara yapılabilecek şeyler açısından önemli. Bunu forumda kötüye kullananlar da var. Bir üyeye girip olumsuz trust verirseniz o artık kırmızı trust'lı olur ve bounty'lere katılamaz mesela.
Tam aksine olumlu trust verdiğinizde ise profilinde yeşil görünür artık ve iyi bir şey bu.
Ben bölümümüzün hem DT'ye hem de merit döngüsünü artıracak bir/bir kaç merit kaynağına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi MS başvurusu yaptım ama onay alamadım henüz.
Amacımız Türkçe bölümünü daha iyi bir hale getirmek olmalı o kadar. Gerisi lafügüzaf.