Kalemder (OP)
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 22, 2019, 11:48:19 AM Last edit: June 06, 2020, 02:08:42 PM by Kalemder |
|
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
ripplecanavari
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
June 22, 2019, 08:06:30 PM |
|
güzel düşünülmüş kalemder hocam. genelde burası pek aktif değil çoğu imza kabul etmediği için fakat benim bayadır şu forumda takıldığım tek bölüm burası sanırım heheh
|
|
|
|
Kalemder (OP)
Legendary
Be A Hope
|
|
June 23, 2019, 06:00:11 AM |
|
Evet Konu dışına da güzel konular açılıyor. Aktif üye çok yok ama forumda sanki. Herkes imza için mi yazıyor. Zaten imza için yazılan mesajlar belli oluyor. 1 satır ve öncekilere benzer yazı
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Lydian
|
|
June 23, 2019, 12:21:00 PM |
|
hadi bakalim, ödüllü konular baslasin:) 3 gün tek bir kelime yazilmayacak ha? sanirim seneye en cok okunan ve cevap yazilan konu bu konu olur artik:) imza kurallarindaki gibi, en az 100 karakter olan cevaplar sayilacaktir, digerleri sayilmayacaktir bir kural gelseydi nasil olurdu acaba diye düsünüyorum...
|
|
|
|
Kalemder (OP)
Legendary
Be A Hope
|
|
June 23, 2019, 12:37:50 PM Last edit: November 14, 2019, 09:15:06 AM by Kalemder |
|
en az 100 karakter olan cevaplar sayilacaktir Bu konuyu @EFS'ye sordum da, zaten forum kuralları geçerli Konu Dışında da. Tek kelime, tek smiley gibi anlamsız mesajlarla yönetici ilgilenir zaten **** https://www.youtube.com/watch?v=9r2ZJhJ8zCEBu adam ne güzel içerikler çekiyor. Bahsettiği diziyi izleyen var mı?
|
|
|
|
Quite
|
|
June 24, 2019, 03:48:05 PM |
|
Geçen yıl mayıs ayında çalınan bu hesabımı kurtarmanın sevinci içindeyim. Bu sevinç ile tüm ödülleri tek tek toplayacağım. 10 yıl kadar geçmişe gidip uykudan uyandığımda BTC denen illeti araştır düşüncesi ile kalkmak istiyorum.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
June 24, 2019, 07:59:37 PM |
|
yarışma bitince en çok post atanlar istatistiği de tutulsun. insanlara azminden dolayı amorti ödül verilsin
|
|
|
|
Blacknavy
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
|
|
June 24, 2019, 09:22:53 PM |
|
Ödül biraz daha artsın ben yazılımla her 72 saatte 1 bu konuya mesaj atarım sonsuza kadar kimse ödül alamaz. Şu ödülü 50 BNB yapsanıza
|
|
|
|
kartepe
Full Member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
June 24, 2019, 10:16:43 PM |
|
Bir sorum olacak ama beni yanlış anlamak yok. Trolluk vs değil hep merak ettim ama cevabını bulamadım. Twitter'da haberleri veya paylaşımları görünce birşey dikkatimi çekti. Neden başörtülü bayanların çoğunluğu yüzünü kapatıyor? ya telefon ile kapatıyor ( aynada foto çekimi yaparak) ya başka tarafa bakıyor , ya eliyle ya da bilmem ne vs vs. İsterseniz dikkat edin. Bak çoğunluğu dedim buradan birşey ima etmiyorum. Bu aklıma takıldı hep. Tekrar söylüyorum trolluk vs hakaret olmasın. Bu neden olur acaba diye hep aklıma takıldi? Buyurun size sohbet konusu...
Bunun için başlık açmayı bile düşündüm madem böyle bir sohbet konusu var. Başlığa gerek yok.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
June 24, 2019, 10:40:13 PM |
|
Bir sorum olacak ama beni yanlış anlamak yok. Trolluk vs değil hep merak ettim ama cevabını bulamadım. Twitter'da haberleri veya paylaşımları görünce birşey dikkatimi çekti. Neden başörtülü bayanların çoğunluğu yüzünü kapatıyor? ya telefon ile kapatıyor ( aynada foto çekimi yaparak) ya başka tarafa bakıyor , ya eliyle ya da bilmem ne vs vs. İsterseniz dikkat edin. Bak çoğunluğu dedim buradan birşey ima etmiyorum. Bu aklıma takıldı hep. Tekrar söylüyorum trolluk vs hakaret olmasın. Bu neden olur acaba diye hep aklıma takıldi? Buyurun size sohbet konusu...
Bunun için başlık açmayı bile düşündüm madem böyle bir sohbet konusu var. Başlığa gerek yok.
aynada foto çekilenler genelde yüzlerini kapatıyor. bunun başörtülü insanlara şey bi şey olduğunu sanmıyorum.
|
|
|
|
Kalemder (OP)
Legendary
Be A Hope
|
|
June 25, 2019, 08:08:10 AM |
|
Coin Holder'larına şu şarkıyı armağan ediyorum. Dinlerken hold ettikleri coinleri ve zamanında ettikleri paraları düşünsünler: https://www.youtube.com/watch?v=ySjUV1rd-Kg&list=RDkmctqUnzUVw&index=12
|
|
|
|
|
Quite
|
|
June 25, 2019, 09:41:48 AM |
|
Ödüller de yükselmeye başladığına göre bence konu iyi yerlere gitmiyor. Sonu bununda tosuncuk gibi olmasın.
|
|
|
|
kr105
|
|
June 25, 2019, 11:42:03 AM |
|
Ben de dahil olayım madem Çok beğendim bu konuyu, böyle keyif veren şeyleri özledik forumda. Konu dışı bu vesileyle biraz hareketlenmiş olur hem.
|
|
|
|
lulumiya
|
|
June 25, 2019, 12:11:24 PM |
|
günlük postumuzu atalım bakalım.
burdaki ödülleri almak için güzel bi plan yaptım aslında. 6-7 ay sonra uygulamaya geçeceğim. ödüller biraz artsın. onu bekliyorum.
|
|
|
|
Kalemder (OP)
Legendary
Be A Hope
|
|
June 25, 2019, 05:48:37 PM |
|
Vay be Genel forum kurallarından geçer her türlü posta muhabbetimizde yer vardır. Çal keke çaaall...
|
|
|
|
|
Kalemder (OP)
Legendary
Be A Hope
|
|
June 26, 2019, 07:28:45 AM |
|
... ödülü ben kazanırsam pavyonda yiyeceğim O zaman @jopen'e çıkmaması için gayret gösterelim Düşerken ayrı koydu çıkarken ayrı koydu. Bitcoin'e gelsin: https://www.youtube.com/watch?v=3y9bb8kVX4I
|
|
|
|
heyhat
Full Member
Activity: 350
Merit: 129
fallenangel
|
|
June 26, 2019, 09:30:14 AM |
|
StartUp isimli kripto paraların da konu edindiği seriyi izlemeye başladım. Gerçekten güzel gidiyor.
|
|
|
|
Kalemder (OP)
Legendary
Be A Hope
|
|
June 27, 2019, 11:50:17 AM |
|
Bnb'yi beklerken Narcos 2 sezonu bitirdim. Bari Startup'a bakayım.
|
|
|
|
|