Arkadaslar short yerleri geldi, her an BTC gumleyebilir ben actim shortumu $13.450'den, $16.000 liq koydum bakalim hodri meydan daily RSI olmus 90 puan, daha da pumplayacak yigit varsa buyursun pumplasin bakalim.
Arkadaslar ilk yazimda acik acik soylemisim RSI 90 dan short acin diye.
Daily de 90 RSI olmus, 4 saatlikte 92 RSI olmus, daha ne kadar pumplanacagini zannediyordunuz ki? Acin kendiniz bakin 2017 araliktaki RSI'lara mesela, nerelerden dondugune bakin, cok mu zor yani simdi bu markette tahmin etmek?
Dun $13.450 den actigim short pozisyon su anda $10.500'de
2.5x yapmis durumda, belki daha da dusucek. Ustelik dusuk bi kaldirac kullandim yani taaa anasinin nikahina $16.000'e liquidation koydum. Ama sonra adam geliyo soyle yaziyo:
bence çok iyi bilmediğiniz kısımlara pek girmeseydiniz daha güzel bir yazı olurdu,
daha da önemlisi sadece tahmin yürüttüğünüz konularda bile aşırı özgüvenli bir ton kullanmak okuyucuları yanıltabilir
şahsi hipotezlerinizi kesin bilgiymiş gibi öne sürmek yanıltıcı olur
Hayret birsey yani ne diyim, bu forum biraz ölmus zaten muhtemelen birakip gidicem buralari gene. Normalde surda yazdiklarimi "danismanlik" diye satarlar parayla. Ama gidip ETC pumplarmi acaba diye basliga yaziyorsunuz beyler yapmayin ya ne demisiz yukarida
BTC duz gitmedikce altlara bulasmayin. Bos hayallere kapilmayin lutfen gozunuzu seveyim, shitcoinlerle ugrasmayin yaziktir gunahtir paraniza, yemin ediyorum uzuldugum icin geldim yazdim buralara. Hala airdrop bilmemne pesinde insanlar, tabi fakir bi milletiz ne yazikki, biz de surunduk kuru ekmek yedik zamaninda, ben de belki 1-2 kisiye yararim dokunur diye yaziyorum.