Nu te mai chinui, are 7 ani procesorul.
Parerea ta e ca un server care e aparut in 2008 si are IPMI2, SAS, 2 x CPU Quad 3G, 16GB Ram, Dual PSU si care pe Ebay se vinde cu 250 -300 euro ... nu se mai merita folosit ... trebue aruncat la gunoi ... pe urma poate vrei sa-ti zic si buncarul unde al voi arunca
Trebue sa te dezamagesc ca e inca fff bun pentru Hosting si deci mai ai de asteptat ... iar ca si info avand incarcat VmWare iESX si ca si sistem virtualizat, instalat Ubuntu si pe el PrimeCoin, in modalitate Solo mining aveam cam 9000 primes/s . Deci asta find tot CPU mining ar trebui sa ajunga si asta pe undeva, nu ? ( de ce trebue eschivat raspunsul, si eventual data o replica lipsita de context ?)
Acum te intreb cu faimoasele tale i7 de ultima generatie cate XPM primes/s ai facut ?
1 Am zis eu ca trebuie aruncat la gunoi?
2 E f bun pt hosting, baga mare daca il folosesti pt asa ceva.
3 Inca nu stiu sa existe cpu miner specializat pt xenonul ala cum este de exemplu pt Sandy/Haswell...etc deci probabil o sa ai un hashrate mai mic decat un i7 mult mai ieftin (aici s-ar putea sa ma insel, dar pana la proba contrarie imi mentin convingerea)
4 Pana acum o saptamana minam in medie 0.4 XPM pe zi cu 7 nuclee de la I7