|
koincik (OP)
Sr. Member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
July 02, 2019, 07:59:54 PM |
|
TomoChain community ROCKS! 🤘🏆🔥
Congratulations! We have surpassed our target of 2M $TOMO to be swapped to $TOMOB for @Binance_DEX. We accomplished this in less than 4 days!
Thank you so much for all your love and support ❤️! Ve sadece 4 gün içerisinde TOMO, Binance'ın istediği 2 milyon SWAP rakamına ulaştı bile. Sanırım artık DEX listelemesi garanti oldu. Takipte kalmanızı öneririm. Ayrıca Infinito wallet kullanan var mı bilmiyorum ama TOMO ile onlarda anlaşma imzaladı.
|
|
|
|
Baneful3458
Member
Activity: 370
Merit: 10
|
|
July 03, 2019, 06:18:03 AM |
|
DEX listelenmesi TOMO icin cok önemliydi. Cünkü DEX de iyi bir hacime ulasan projeleri CZ binance de listeleyecegini söylemisti.
|
|
|
|
ugurum15
Member
Activity: 532
Merit: 22
|
|
July 03, 2019, 06:31:49 AM |
|
Tomochaini kucoinde görmüştüm hatta alıp satmislihim var. Toplam miktari da gayet güzel. Bu Çinliler coin token konusunda çok milliyetçi. Sonunda chain olanlara ayrı bir ilgisi var.😀😀😀
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
July 03, 2019, 07:50:14 AM |
|
TOMO'nun binance'a girmesi kesin gibi artık bence. Dex'e zaten girdi diyebiliriz. Dex'te güzel hacim yakalarsa mutlaka diğer tarafa da alacaklardır. Yalnız şu var. Dex'te 2 milyon tomob olacaksa dex'tekinin fiyatının yükselmesi kalanı nasıl etkiler merak ediyorum. 2 milyon rakamı ilerde arttırılacak muhtemelen. Toplam tomo+tomob miktarının değişmemesi işin en güzel tarafı. Tomob ne olursa tomo da o fiyatta seyredecek muhtemelen.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
adamin1i
Member
Activity: 539
Merit: 20
|
|
July 03, 2019, 08:45:52 AM |
|
tomo uzun zamandır takibimdeydi ama bir türlü yatırım yapamadım piyasanın durumu yüzünden ama yakın zamanda yapacağım artık. güzel işler yapmaya çalışıyorlar. umarım yakın zamanda binance girer de yatırımcıları kazanır.
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
July 03, 2019, 09:01:37 AM |
|
2 milyon tomonun swaplanması geri kalanının eskisi gibi kalması ilginç bir şey.Geri kalan tomolar swaplanıp dex'e girdiğinde fiyat uçsa bile pek etkisi olmayacak gibi görünüyor.Swap hepsine yapılması gerekir mantıken.Dex'de fiyat artsa bile swaplayamadığınız için satamamakta kötü birşey.
|
|
|
|
hiburak
|
|
July 04, 2019, 10:22:33 AM |
|
TOMO'nun binance'a girmesi kesin gibi artık bence. Dex'e zaten girdi diyebiliriz. Dex'te güzel hacim yakalarsa mutlaka diğer tarafa da alacaklardır. Yalnız şu var. Dex'te 2 milyon tomob olacaksa dex'tekinin fiyatının yükselmesi kalanı nasıl etkiler merak ediyorum. 2 milyon rakamı ilerde arttırılacak muhtemelen. Toplam tomo+tomob miktarının değişmemesi işin en güzel tarafı. Tomob ne olursa tomo da o fiyatta seyredecek muhtemelen.
Swap sınırı yok. İsteyen istediği zaman tomo'ları tomob'ler ile takas edebilir. Dex'teki fiyat yükselirse daha fazla kişi swap yapacağından ve fiyat tekrar dengelenecektir.
|
|
|
|
hiburak
|
|
July 04, 2019, 10:26:07 AM |
|
2 milyon tomonun swaplanması geri kalanının eskisi gibi kalması ilginç bir şey.Geri kalan tomolar swaplanıp dex'e girdiğinde fiyat uçsa bile pek etkisi olmayacak gibi görünüyor.Swap hepsine yapılması gerekir mantıken.Dex'de fiyat artsa bile swaplayamadığınız için satamamakta kötü birşey.
Anladığım kadarıyla projeyle ilgili fazla bir bilginiz yok. Yorum yapmadan önce projeyi biraz araştırsanız daha iyi olacak.
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
Merit: 2
|
|
July 04, 2019, 11:43:50 AM |
|
sonunda çoğunluğun çok istediği ve gerçekleşebilecek bir şey ortaya çıktı. umarım faydalanan çok olur.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
PHI1618
Legendary
|
|
July 04, 2019, 07:53:49 PM |
|
Swap sınırı yok. İsteyen istediği zaman tomo'ları tomob'ler ile takas edebilir. Dex'teki fiyat yükselirse daha fazla kişi swap yapacağından ve fiyat tekrar dengelenecektir. 2 milyon tomob'den bahsediliyordu swaplanacak. Kaldırıldı mı o? Ya da o sınır değil miydi?
|
|
|
|
ahmetcan1
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
|
|
July 04, 2019, 07:59:04 PM |
|
Hocam pek kalkacağa benzemiyor.Swap yapmaları lazım nasıl olacak o iş.Dex de swap yapabilirlerde.Dex dışında binance'nin bir platformu var mı.Yani biraz karışık bir süreç.
|
|
|
|
hiburak
|
|
July 04, 2019, 11:41:44 PM Last edit: July 05, 2019, 04:46:53 AM by hiburak |
|
Swap sınırı yok. İsteyen istediği zaman tomo'ları tomob'ler ile takas edebilir. Dex'teki fiyat yükselirse daha fazla kişi swap yapacağından ve fiyat tekrar dengelenecektir. 2 milyon tomob'den bahsediliyordu swaplanacak. Kaldırıldı mı o? Ya da o sınır değil miydi? 2 milyon alt sınır, üst sınır değil. bir kaç gün içinde en az 2 milyon coin swaplanacak diye anlaşma yapmışlar. bu hedefe ulaşılmış olundu.
|
|
|
|
hiburak
|
|
July 04, 2019, 11:44:17 PM |
|
Hocam pek kalkacağa benzemiyor.Swap yapmaları lazım nasıl olacak o iş.Dex de swap yapabilirlerde.Dex dışında binance'nin bir platformu var mı.Yani biraz karışık bir süreç.
aşağıdaki site üzerinden istediğin zaman tomo'dan tomob'ye swap yapabilirsin: https://bridge.tomochain.com/
|
|
|
|
bountyfresh
Member
Activity: 363
Merit: 17
|
|
July 05, 2019, 05:58:05 AM |
|
BEP2 ye çevrilen coinler 3 ay sonra geri çevrilebilir diyor. Buna göre Binance DEX üzerinden adet yükseltmeye çalışanlar dikkatli olsun. Satıp çıkacaksanız problem yok.
|
|
|
|
koincik (OP)
Sr. Member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
|
|
July 05, 2019, 06:34:39 AM |
|
Genelde 2 milyon olayı yanlış anlaşılmış. Bütün TOMO'larda SWAP'lanabilir ve geri tekrar TOMO'ya dönülebilir. (2. Bir duyuruya kadar) Ve evet Binance DEX listelemesi kesinleşti. Dün atılan tweete göre 7 Temmuz'da Tomo, Binance DEX'de listelenecek... Hemen trade yapmak isteyenler hazır olsun genelde 1 gün önce açıyor Binance trading'i bu tarihten. https://twitter.com/TomoChainANN/status/1146589200684208128
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
July 05, 2019, 07:06:02 AM |
|
Fiyata bakıyorum pek etkisi olmamış Binance dex'e gireceği duyurulduktan sonra.Girince mi artar bilmiyorum.Normalde en az bir %20-30 yapması lazımdı.Bir girsin dex'e bakalım neler yapabilecek.Şu an zaten doğru düzgün bir borsa da listelenmemiş görünüyor.Binance dex bir umut olabilir çıkış için.
|
|
|
|
flipme
|
|
July 05, 2019, 07:22:36 AM |
|
Çok kişinin beklediği ve olmasını istediği bir haberdi ama ben fiyatına çok büyük bir etki yapacağını düşünmüyorum, nedende binance dex binance kadar etki etmiyor coinlere. Oraya girdikten sonra da bu sefer binance'a girmeye çabalıyorlar. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
|
|
|
|
nihattbolatt
Jr. Member
Activity: 490
Merit: 4
|
|
July 05, 2019, 02:32:45 PM |
|
az önce başka bir başlığa da yazdığım gibi artık bu borsaya girmek çok fazla sükse yaptırmayacağa benziyor.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
PHI1618
Legendary
|
|
July 05, 2019, 02:36:14 PM |
|
Swap sınırı yok. İsteyen istediği zaman tomo'ları tomob'ler ile takas edebilir. Dex'teki fiyat yükselirse daha fazla kişi swap yapacağından ve fiyat tekrar dengelenecektir. 2 milyon tomob'den bahsediliyordu swaplanacak. Kaldırıldı mı o? Ya da o sınır değil miydi? 2 milyon alt sınır, üst sınır değil. bir kaç gün içinde en az 2 milyon coin swaplanacak diye anlaşma yapmışlar. bu hedefe ulaşılmış olundu. Ben yanlış anlamışım olayı 2 milyon tomo ne ya zaten kesin gözüyle bakıyordum ben hemen dolmasına. Üst sınır var mı peki bilginiz var mı?
|
|
|
|
|