Bitcoin Forum
November 17, 2024, 11:32:29 AM *
News: Check out the artwork 1Dq created to commemorate this forum's 15th anniversary

Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Binance CEO’su: Tüm Nakit Paramı Beş Yıl Önce Elden Çıkardım  (Read 136 times)
Orhansarkaya19 (OP)
Copper Member
Jr. Member
*

Activity: 210
Merit: 1

View Profile
June 30, 2019, 06:51:04 PM

Binance CEO’su Changpeng Zhao, sahip olduğu tüm itibari paraları bundan yıllar önce sattığını açıkladı.

Ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, kişisel yatırımları hakkında bir açıklama yaptı.

Changpeng bu açıklamaları Ran Neuner tarafından paylaşılan bir gönderiye cevap olarak paylaştı. Kripto para sektörünün meşhur isimlerinden Neuner, bugün erken saatlerde kendi Twitter hesabından bir gönderi paylaşarak düzenli olarak kripto para yatırımı yapmaya başlayacağını belirtti. Kendisinin paylaştığı gönderi şu şekilde:

“Bugün itibarıyla her gün bir miktar Bitcoin almaya başlayacağım.”
Neuner tarafından paylaşılan bu gönderi kripto para topluluğunda yoğun ilgi gördü. Bazı kripto para kullanıcıları Neuner’in bu kararını desteklerken bazıları Bitcoin’den başka kripto paralar hakkında tavsiyelerde bulundu. Ancak Neuner tarafından paylaşılan bu gönderiye en çarpıcı cevap Changpeng Zhao’dan geldi.

Binance’in CEO’su olan Zhao, kendi Twitter hesabından Neuner’in gönderisine yorum yaparak bunun aslında pek doğru bir karar olmadığını söyledi. Zhao tarafından paylaşılan gönderi şu şekilde:

“Bu da yanlış bir mantık. Ben elimdeki itibari paraların tamamını beş yıl önce sattım. Şu anda sadece önümüzdeki ay harcayacağım kadar itibari para ayırıyorum.”

Kaynak: https://koinbulteni.com/binance-ceosu-nakit-paralarini-yillar-once-satti-46465-46465.html
Neo.op
Sr. Member

Activity: 1092
Merit: 254

View Profile WWW
June 30, 2019, 07:53:17 PM

Mevcut finans ve ödeme şekli tamamen değişmeden elindeki tüm parayı satmak akıl işi değil. Ortada oturmuş bir sistem yok ve yaşamaya, hayatta kalmaya devam etmen gerekirken üzerinde hayaller kurulan bir sistem için bunu yapmak mantıksızlıktır. Pirinç için bulgurdan olunmaz. ( Şu an ki şartlarda )

LYR▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄████▓▓▓▓████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓███████
▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████
▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄███
▓▓▓▓▓▓▓██████▀███▄