Yani tüm bu yazdıklarınıza bakınca bnb önünde önemli gelişmeler var hatta bugün 32.5 civarı iyi bir alım fırsatıydı o noktadan alınabilirse ieo da zarar edilmez.
Stop-loss'u $32.47'de patlattım şimdi tekrar yükseliyor yılanoğlu ve nereden giriş yapacağımı da bilmiyorum terste kalmak bana koyar.
Eskiden bu coinburn olayında ciddi artışlar oluyordu ama artık pek etki etmiyor gibi.
Bu arada ne kadar miktar yakılacak belli mi? Adet olarak miktardan bahsediyorum bazen. Coinburn bittikten sonra işte şu kadar milyon dolarlık bnb yakıldı deniliyor. Ondan ziyade bnb adedinde ne kadar eksilecek o lazım bana.
Belli değil ama benim hesaplamalarıma göre 15 milyon dolarlık bir yakım olacak gibi görünüyor.
Forumda yazmak adetim değil ama bnb'nin fiyatının sec için baskılandığını düşünenlerdenim. Amerika durumu belirli olduktan sonra durum daha da netleşir.
Salatalık (cz) bir konferansta bnb'yi 100usd civarında gördüğünü dile getirdi.
SEC'in BNB ile herhangi bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, SEC neden böyle bir baskı yapmaya çalışsın? Kaldıki Binance regülasyona uygun.
bnb için 100 dolarlık bir fiyatın çok da yüksek bir hedef olmadığını düşünüyorum ki bu boğa görmeden olabilecek bir hedef.
Burada 100 dolar olacak diye milleti gaza getiren tayfadan biri benim, ben bile stop-loss ile oynuyorum çünkü elinde on binlerce BNB olan balinalar varken dikkatli olmak gerekiyor.
Sen bir de Margin trading herkese açıldığında gör fiyattaki volatiliteyi, kim bilir nereye gidecek.
Al sat yapıp +6 bnb ekledim bugün. Bugün başarılı bir gün oldu. Biraz daha şansımı zorlamaya çalışıyorum şuan
Bu saatlerde hep bir hareketlilik oluyor muhakkak bu da amerikalıların iş başı yaptığı saatler olduğu için. Kesinlikle! Birde çinlilerin iş başı yaptığı saat var o daha güzel
Stop-loss'umu $32.47'de patlattılar reis, moralim bozuk