Bitcoin Forum
June 15, 2025, 02:29:12 PM *
News: Pizza day contest voting

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 [3]  All
  Print  
Author Topic: Pi Network, δωρεάν mining από το κινητό σου, Έλληνας PhD Stanford ο δημιουργ  (Read 1483 times)
Anthrakorixos
Jr. Member
*

Activity: 38
Merit: 1

View Profile
January 06, 2022, 01:24:19 PM

Το χειρότερο με όλους αυτούς είναι ο ζήλος που δείχνουν για να υποστηρίξουν την ιδέα τους.
Δεν ακούν κανέναν και φοράνε παρωπίδες.
Νομίζουν ότι όποιος  τους λέει ότι είναι scam , θέλει το κακό τους και να τους αρπάξει την ευκαιρία να μην γίνουν πλούσιοι.

Είχα και εγώ φίλο που ασχολούταν με το pi και ο τρόπος που το υπερασπιζόταν ήταν πρωτόγνωρος.
cryptosize
Sr. Member

Activity: 1876
Merit: 372

View Profile
January 07, 2022, 01:29:39 AM

Το χειρότερο με όλους αυτούς είναι ο ζήλος που δείχνουν για να υποστηρίξουν την ιδέα τους.
Δεν ακούν κανέναν και φοράνε παρωπίδες.
Νομίζουν ότι όποιος  τους λέει ότι είναι scam , θέλει το κακό τους και να τους αρπάξει την ευκαιρία να μην γίνουν πλούσιοι.

Είχα και εγώ φίλο που ασχολούταν με το pi και ο τρόπος που το υπερασπιζόταν ήταν πρωτόγνωρος.
Tribalism 101 Wink
BlackHatCoiner
Legendary
*

Activity: 1792
Merit: 8670

View Profile
January 07, 2022, 03:40:47 PM

Tribalism 101

Tribalism αλλά λόγω τσέπης όχι τίποτα παραπάνω. Χαζο-tribalism δηλαδή. Είμαι σίγουρος πως κανένας από αυτούς τους επενδυτές του Πι δεν το χρησιμοποίησε για να αγοράσει κάτι, που είναι και ο λόγος ύπαρξης του.
Anthrakorixos
Jr. Member
*

View Profile
January 01, 2023, 09:38:23 PM

Ωχ παιδια το Pi!

https://coinmarketcap.com/currencies/pinetwork/

καλα μας τα ελεγε! εμεις δεν τον ακουγαμε!! παει η ευκαιρια μας!!
cryptosize
Sr. Member

View Profile
January 02, 2023, 01:28:57 PM

Ωχ παιδια το Pi!

https://coinmarketcap.com/currencies/pinetwork/

καλα μας τα ελεγε! εμεις δεν τον ακουγαμε!! παει η ευκαιρια μας!!
Ξαναδές το γράφημα στις 30/12/2022... pump & dump. Wink
niKra
Newbie
*

Activity: 3
Merit: 0

View Profile
November 23, 2024, 04:11:36 PM

Hello...

Παρακολουθώ και συμμετέχω  στο Pi απ' την αρχή του κι έχω κι εγώ κάνει την δική μου έρευνα σχετικά...

Πλησιάζει το 2025. Με ενδιαφέρει η αποψη σας σχετικά με το αν θα υπάρξει σύντομα Οpen Mainnet στο Pi Network.
Γενικά πως το βλέπετε το μέλλον του Pi ??
apogio
Hero Member

Activity: 812
Merit: 1740

Duelbits.com - Rewarding, beyond limits.

View Profile WWW
November 23, 2024, 06:22:56 PM

Hello...

Παρακολουθώ και συμμετέχω  στο Pi απ' την αρχή του κι έχω κι εγώ κάνει την δική μου έρευνα σχετικά...

Πλησιάζει το 2025. Με ενδιαφέρει η αποψη σας σχετικά με το αν θα υπάρξει σύντομα Οpen Mainnet στο Pi Network.

Γενικώς δεν έχω στην κατοχή μου PI coins.
Ωστόσο γνωρίζω μερικούς που έχουν και, μάλιστα, ο ένας μου έχει ζητήσει να τον βοηθήσω να πουλήσει.
Από όσο ξέρω, κανουν KYC, οπότε για μένα αυτό ειναι red flag.
Επίσης, έχουν καθυστερήσει υπερβολικά το mainnet, μιας και θυμάμαι να το συζητώ με τον γνωστό μου τουλάχιστον έναν χρόνο πριν, ίσως και περισσότερο.
Τέλος, θα υπάρξουν 100 δισεκατομμύρια coins maximum. Αυτό σημαίνει οτι οποιαδήποτε τιμή νομίσματος για να είναι ρεαλιστική, δυσκολα θα ξεπερνάει τα 0,3 ευρώ ανα νόμισμα. Αυτό θα συμβεί αν η συνολική κεφαλαιοποίηση φτάσει 30 δις. Το θεωρώ ασύλληπτα δύσκολο.

niKra
Newbie
*

Activity: 3

View Profile
November 24, 2024, 10:30:10 AM

Hello...

Γενικώς δεν έχω στην κατοχή μου PI coins.
Ωστόσο γνωρίζω μερικούς που έχουν και, μάλιστα, ο ένας μου έχει ζητήσει να τον βοηθήσω να πουλήσει.
Από όσο ξέρω, κανουν KYC, οπότε για μένα αυτό ειναι red flag.
Επίσης, έχουν καθυστερήσει υπερβολικά το mainnet, μιας και θυμάμαι να το συζητώ με τον γνωστό μου τουλάχιστον έναν χρόνο πριν, ίσως και περισσότερο.
Τέλος, θα υπάρξουν 100 δισεκατομμύρια coins maximum. Αυτό σημαίνει οτι οποιαδήποτε τιμή νομίσματος για να είναι ρεαλιστική, δυσκολα θα ξεπερνάει τα 0,3 ευρώ ανα νόμισμα. Αυτό θα συμβεί αν η συνολική κεφαλαιοποίηση φτάσει 30 δις. Το θεωρώ ασύλληπτα δύσκολο.

Κοίταξε, αν τσεκαρεις το white paper θα δεις πως δεν θα είναι διαθέσιμα από την αρχή όλα τα 100 billion. Θα πάρει παρα πολύ καιρό μεχρι το circulating supply να γίνει 100 billion. Πολλά από αυτά τα 100 billion θα έχουν χαθεί στο open Mainnet καθώς πολύς κόσμος δεν έχει πρόσβαση στα wallets του ή δεν έχει ολοκληρωσει το KYC. Επίσης οι λόγοι για τους οποίους απαιτείται το KYC εξηγούνται στο white paper...

Εμένα αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι το γεγονός πως δεν μπορώ να εντοπίσω ούτε ένα legit developer του Pi Blockchain. Επίσης δεν μπορώ να εντοπίσω με τίποτα το repository του source code του Pi.
Υπάρχει περίπτωση να έχουν private το repository με το source code? Συμβαίνει αυτό και με άλλα crypto Blockchain projects ?
apogio
Hero Member

View Profile WWW
November 24, 2024, 01:27:05 PM

Επίσης οι λόγοι για τους οποίους απαιτείται το KYC εξηγούνται στο white paper...

Ναι, δεν λέω ότι είναι "ατιμία", απλώς με βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετο σαν προσέγγιση.

Εμένα αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι το γεγονός πως δεν μπορώ να εντοπίσω ούτε ένα legit developer του Pi Blockchain. Επίσης δεν μπορώ να εντοπίσω με τίποτα το repository του source code του Pi.
Υπάρχει περίπτωση να έχουν private το repository με το source code? Συμβαίνει αυτό και με άλλα crypto Blockchain projects ?

Δεν είχα φτάσει να το αναζητήσω αυτό, αλλά ναι, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα όπως το περιγράφεις. Σίγουρα συμβαίνει και με άλλα projects. Υπάρχουν ~25.000 altcoins. Για μένα υπάρχει μόνο Bitcoin και Monero, οπότε για αυτό δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά για το Pi.

Anthrakorixos
Jr. Member
*

View Profile
February 23, 2025, 12:03:06 AM

τι εγινε ρε παιδια; Κονομησατε;
cryptosize
Sr. Member

View Profile
February 26, 2025, 12:51:40 AM

https://www.insomnia.gr/forums/topic/804902-pi-network-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE/page/2/#comments

Υποχρεωτικό KYC διαβάζω... Shocked

Ποιό είναι το use case του νομίσματος; Τι «διαφορετικό» προσφέρει;

Κεντρικοποιημένο wannabe CBDC μου φαίνεται, σβήνουν νομίσματα λέει αν δεν κάνεις KYC.
changlee
Newbie
*

Activity: 7

View Profile WWW
April 24, 2025, 09:28:53 AM

Όλοι όσοι πουλήσατε άρον άρον τα Pi σας, εκτός του ότι ίσως το μετανιώσετε σύντομα πικρά, έπρεπε δημοσίως να ευχαριστείτε το project που σας ανταπέδωσε χρήματα χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα € από την τσέπη σας.

Το project δεν αφορά αγοραπωλησίες crypto αλλά κάτι πολύ πιο μεγάλο. Το να το έχουν όλοι στα κινητά τους ώστε να κάνουν ελεύθερα, γρήγορα και χωρίς υπερβολική κατανάλωση ρεύματος συναλλαγές.
coctailnuts
Newbie
*

Activity: 4

View Profile
May 04, 2025, 12:48:28 PM

Καλησπέρα σας

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας για τον Pi Network, το πρώτο δικτυακό νόμισμα το οποίο μπορείς να κάνεις mining από το κινητό σου.

Το κόνσεπτ είναι πολύ απλό, κατεβάζεις την εφαρμογή στο κινητό σου ( https://minepi.com/ ) και το μόνο που έχεις να κάνει είναι να συνδέεσαι μια φορά την μέρα
για να κάνεις το mining.

Αυτή την στιγμή τα νομίσματα που κερδίζεις δεν έχουν κάποια αξία, ούτε διαπραγματεύονται σε κάποιο cryptocurrency exchange. Αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις  Wink
Παγκοσμίως 80.000 άτομα είναι συνδεδεμένα στην εφαρμογή, πολύ μικρό νούμερο αν φανταστείται ότι πρόκειται για την χωρητικότητα ενός γηπέδου. Έδω να αναφέρω ότι όσα πιο πολλά άτομα κάνουν mining τόσο πιο μικρότερος είναι ο αριθμός των νομισμάτων που κερδίζεις ημηρεσίως.

Να σημειώσω εδώ ότι επικεφαλής της ομάδας είναι ο Dr. Nicolas Kokkalis απόφοιτος PhD του Stanford.

Όποιος ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει θα ήταν χαρά μου να ακολουθήσει το παρακάτω link ( https://minepi.com/panagiotisgia ) και να χρησιμοποιήσει το
username μου ( panagiotisgia ) σαν invitation code για την είσοδο στην εφαρμογή.

Καλησπέρα, καλή η παρουσίαση που έκανες για το Pi Network!
Μια μικρή διόρθωση μόνο: το token PI έχει γίνει listed σε κάποια ανταλλακτήρια, αλλά προς το παρόν είναι σε “enclosed mainnet”, οπότε οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν να το μεταφέρουν ακόμα σε εξωτερικά wallets ή να το πουλήσουν… ουσιαστικά, το trading βασίζεται σε IOUs και όχι σε πραγματικό circulating supply.

Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα ενδιαφέρον project με μεγάλη κοινότητα, και σίγουρα αξίζει να το παρακολουθεί κανείς.

Αν σε ενδιαφέρουν κι άλλα τέτοια crypto projects… νέα, παλιά, undervalued ή με potential… έχουμε φτιάξει ένα ανοιχτό για όλους Ελληνικό Telegram group για κουβέντα, updates και ανάλυση γύρω από τον χώρο. Όποιος θέλει, ας περάσει:
https://t.me/investfuture_crypto_gr
apogio
Hero Member

View Profile WWW
May 04, 2025, 01:07:20 PM

Καλησπέρα, καλή η παρουσίαση που έκανες για το Pi Network!
Μια μικρή διόρθωση μόνο: το token PI έχει γίνει listed σε κάποια ανταλλακτήρια, αλλά προς το παρόν είναι σε “enclosed mainnet”, οπότε οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν να το μεταφέρουν ακόμα σε εξωτερικά wallets ή να το πουλήσουν… ουσιαστικά, το trading βασίζεται σε IOUs και όχι σε πραγματικό circulating supply.

Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα ενδιαφέρον project με μεγάλη κοινότητα, και σίγουρα αξίζει να το παρακολουθεί κανείς.

Αν σε ενδιαφέρουν κι άλλα τέτοια crypto projects… νέα, παλιά, undervalued ή με potential… έχουμε φτιάξει ένα ανοιχτό για όλους Ελληνικό Telegram group για κουβέντα, updates και ανάλυση γύρω από τον χώρο. Όποιος θέλει, ας περάσει:
https://t.me/investfuture_crypto_gr

Καλησπέρα, δεν είναι σωστά όσα περιγράφεις.

Αφενός, το post στο οποίο κάνεις quote είναι σχεδόν 6 ετών πια. Οπότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε.
Αφετέρου, το Pi είναι πλέον κανονικά tradeable σε αρκετά ανταλλακτήρια, με πιο γνωστά τα BitGet και OKX.
Μπορείς κανονικά να στείλεις τα coins σου εκεί και να μην χρησιμοποιήσεις IOUs.
Η τρέχουσα τιμή του είναι $0.59.

changlee
Newbie
*

Activity: 7

View Profile WWW
May 13, 2025, 06:19:54 AM

Είδατε την πρόσφατη κατάταξη και αξία του Pi coin; Κόντεψε να αγγίξει τα 2$

https://i.postimg.cc/xCjYyDwF/image.png

Έφτασε 23ο παγκοσμίως. Και αναμένουμε εξελίξεις...
Pages: « 1 2 [3]  All
  Print  

Jump to: