Meritim olunca bu mesajlara atıcam;
CZ_binance burn hakkında tweet attıktan sonra hem BTC hem de BNB roketledi, 33.75’de trene all-in bindim fakat artık stop-loss ile oynadığımı belirtmekte fayda var, stop-loss kurmak için bilgisayara geçmek zorunda kalıyorum telefondan ayar yapabilen var mı? Hiç yoktan terste kalmadan 2 IEO daha geçirebilirsem geçen sene yapığım kâra ulaşabileceğim. Bu benim açımdan güzel bir sene olacak, umarım hepimiz bir dahaki ieoda daha şanslı oluruz.
BNB 4Hlik grafikte death cross yaptı artık boğa trendinin devam etmesi için kendini acilen 40 doların üstüne atması elzemdir, başka şans kalmadı rallinin devam etmesi gerekiyor. IEO trendi BTC halvinge kadar devam edecek gibi görünüyor. $32.4’ın altına stop-loss koyun ama yükselirse de satmaya kalkmayın, trend kaçarsa kesinlikle bilet kazanma şansınız iyice düşer ve oyun dışı kalırsınız. Sadece, ne kadar güvenirseniz güvenin MA50’nin altına ($32.4) stop-loss koyun çünkü 1Glük grafikte EMA144’e ($25’a kadar) BNB Allah’a emanet duruyor.
Bunu ieo’ya katilanlar için söyledim, 50 BNB parası olmayanlar mutlaka ieo’nun 1. günü başlarken yeni ATH’den sell versin. Boşuna 9 gün kendinizi yipratirsiniz fiyat döngü halinde 2 ileri 1 geri yapıyor.