ne zaman almıştınız hocam bilgisayarı? sonuçta iade etme hakkınız var diye biliyorum. tüketici haklarına bakarsanız orada yazması lazım. geçen teknosa'ya telefon bakmak için gittim. adam teşhir ürününü bana sıfır fiyattan satmaya çalışıyor. bir de şarj soket yerlerinde sorun olduğunu belirtti. katil ederler bunlar.
6 gün oldu hocam, teknosanın iade politikası aşağıda:
İade edilmek istenen ürün, satın alındığı andaki gibi kusursuz, eksiksiz ve orijinal kutusunda ambalajı/paketi açılmamış olmalıdır. Ambalaj/paketi açılmış, kurulumu yapılmış ekran ve TV’ler, sim kart takılan, Wi-Fi bağlantısı, kullanıcı tanımlaması yapılan cep telefonları, notebook ve tabletler, iade alınamaz.
Bu sebepten ötürü paramı geri alamıyorum galiba
hocam normal şartlarda sikerler o politikayı. sen kanundan daha mı üstünsün lan yavşak diyerek o herifleri göt etmek var ama işte siz mağazdan ürünü görerek almışsınız. bildiğim kadarıyla bu şekilde cayma olayını yapmıyorlar. bilgisi ya da tecrübesi olan arkadaşlar başlığa yazsalar güzel olurdu. bir de aldığınız don değil ki
açtıktan sonra çöp olsun.
tavsiye olarak yaptığınız iş için sıkıntı olmayacaksa çare linux:)
Şimdi hocam, ben sadece öyle dosyalara girip baktım Programlarımı yükledikten sonra bilgisayarın çöp olduğunu anladım ve ertesi gün gittim hemen mağazaya. Oradaki arkadaşlarla konuşmalarım aşağıdakiler gibidir aynen.
+ Merhaba, dün ben bu laptopu aldım fakat bu laptop isteklerimi karşılamıyor ve sorunlarımı anlattım
- Anlıyorum beyfendi. Şimdi biz bu bilgisayarı asus teknik servisine göndereceğiz orada incelemeye alacaklar.
+ 1 hafta beklemem gerekiyor yani?
- Yapacak birşey yok beyfendi
+ Ne için göndereceksiniz bilgisayarı?
- Teknik servis bilgisayarda bir problem olup olmadığına bakacaklar ve iade işlemi için, içinden parça alınıp, alınmadığına bakılacak
+ Ben 1 hafta bekleyemem hanfendi, benim bilgisayarım zaten 1 haftaya gelecek tamirden.
- Fakat, Bu bilgisayarın üstünde bir bilgisayarı direk üstüne ücret ödeyerek alabilirsiniz
+ Yani üste para öder ve daha yüksek bir bilgisayar alırsam, teknik servise incelemek için göndermeyecek misiniz?
- Hayır beyfendi direk parayı ödeyip bilgisayarı alıp gidebilirsiniz.
Nasıl bir politika ise,