Lise son sınıf öğrencisiyim aynı zamanda son 5 yıldır uygulama geliştirme ve yazılım ile uğraşıyorum. Projelerimi fonlamak için ek gelire ihtiyacım var.
Lise son öğrencisi olarak gelecek kaygılarına başlamışsın. Üniversite mi, çalışmak mı, proje geliştirmek mi... Türlü dertler. Birde fon sıkıntıları... Allah yardımcın olsun kardeşim.
Şimdi öncelikle ben senin bu derdini dinledim, yorumladım ve şimdi de cevap yazıyorum. Madem dert dinlemek para alınması gereken bir işse, bu koşullar altında öncelikle bana bir ödeme göndermen gerekiyor. Ardından bende sana kendi dertlerimi anlatayım ve sana bunun karşılığında ödeme göndereyim. Yalnız dikkat benim dertlerim seninkilerinden çok daha büyük, karşıki dağları yıkıyor.
Tarife nedir bu arada?
Öncelikle teşekkürler abim, evet hayatın (sanirim) ilk dertli yıllarına yavaştan giris yapmış bulunuyorum.
Fon toplamak dertten çok bir yardımcı bir araç. Cebinden vermektense cebime girebilecek olan miktarın direk olarak bir projenin büyümesine gelismesine harcama.
Dilerseniz derdimi dinlediğiniz için bende sizin derdiniz dinleyebilirim veya ETN/VSYS olarak ödeme gönderebilirim adresinizi belirtmeniz yeterli.
Derdin boyutu önemli değil hocam, sizin dertlerinizi dinleyerek dunyanin en azından benimkisi gibi basit dertlerden oluşmadığını öğrenmiş olurum
Tarife yok hocam konuda da belirttiğim gibi gönlünden kopan miktarı gönderebilir. İsterse konuşmanın sonunda ödeme yapmadan da kalkabilirsiniz ben ödemeyi önden hayatı başkasının gözünden kavrayarak alıyorum zaten.