hayatta herşeyin fazlası zarardır. en basit su günde 10 litre iç bakalım
ad hominemden başka bir şey değil hocam.
paralı izlemiyormuyum ben bunu
para vermezsen izlemek zorunda değilsin. kimse cebinden zorla para alıp sana bu platformu izletmiyor.
Koysunlar filitre kardeşim istemediklerimizi seçelim
bak bu en güzeli. yapılması gereken de bu ama yukarıda yazdığım gibi netflix'te film kalmaz o zaman:))
@Aqualung89'un yazdığı doğru. netflix yapım anlamında oldukça kalitesiz. kusura bakmayın ama bizim gibi mallar olduğu sürece 5 para etmez yapımları bizlere dayıyacaklar. bir de şu var: aramızda kaç kişi
eric cantona'nın oynadığı son diziyi izledi? benim son dönemlerde izlediğim en iyi diziydi mesela. böyle yapımları izlemeyip boktan boktan şeyleri izleyenler olduğu sürece netflix hiçbir şekilde geri adım atmaz. şu an ülkemizde en çok izlenen içeriğe bakalım mı:
1-
exatlon türkiye: survivor sanırım bu. adı niye böyle onu bile bilmiyorum.
2-
cursed: ana ekranda paylaşılıyor. yeni bir dizi ama eminim boktan bir şeydir.
3-
hakan: muhafız: ilk çıktığı zaman birkaç bölümünü izlemiştim. fena değildi.
4-
eltilerin savaşı: iq düşürme aracı
5-
the old guard: 6-
dark: beyin yakıyor. kaliteli yapım.
7-
milf: dün akşam merak edip 10-15 dakika izleme hatasında bulundum. bu da bir diğer iq düşürme aracı.
8-
snowpiercer: izlemedim. filmini sırf song kang ho var diye izlemiştim. filmi fena değildi.
9-
meg: derinlerdeki dehşet: hiçbir bilgim yok.
10-
dark desire: izlemedim ama kapağında çıplak kadın ve koca olduğuna göre iq yerlerdedir diye düşünüyorum.
ya işin aslı bu it herifler bize boktan yapımları dayıyorlar ve insanlar fazla söz etmiyor. çünkü herkesin derdi netflix'te çok ibne yapım var. lan bok gibi film/dizi alayı. eski kaliteli yapımları bile eklemiyor herifler. bence bizim derdimiz bu olmalı. mesela jordan ile ilgili olan belgesel efsane. cem yılmaz'ın filmleri iyi olmasa da güzelce izlenecek cinsten. lan koyun işte böyle güzel şeyleri. milf ne anasını satayım!
@mandown, ben de seninle aynı fikirdeyim. gerek cinsellik gerekse de eş cinsellik konusunda boku çıkıyor ama bunun çözümü devlet tarafından getirilecek bir yasak değil. özellikle bizim gibi ülkelerde devlet olaya bir kere el atarsa devamı sürekli olarak gelir. sıkıntı burada. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.